Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 577 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Nie można na forum używać słowa PIS?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: Mam. Przy 174 waże z porywami 67-70 kilo.
Mnie właśnie trafiła po porodzie mania odchudzania i zeszlam do 60kg. Wygladalam przeokropnie. Zwłaszcza buzia. Przy 67 czuje sie najlepiej. Mimo tej całej publicznej nagonki ze przy moim wzroście powinno sie ważyć nie wiecej niż 60.
Każdy ma swoje predyspozycje, a wszystko zależy indywidualnej budowy kośćca, stopnia umięśnienia i tak dalej. Jedni mają mocniejszą budowę, inni szczuplejszą. Nie każdemu pasuje to samo.
No właśnie.
massacre: W domu sprawilismy sobie dwie lodówki, mój facet nie uznaje niczego co jest low fat, a muszę zmienić pare swoich nawyków żywieniowych, min odstawić pizzę ;)
Pewnie da się zrobić. Jak to się mówi, albo rybki, albo akwarium. Kwestia charakteru i tego na czym nam bardziej zależy :d
Znikam

Konto usunięte: Każdy ma swoje predyspozycje, a wszystko zależy indywidualnej budowy kośćca, stopnia umięśnienia i tak dalej. Jedni mają mocniejszą budowę, inni szczuplejszą. Nie każdemu pasuje to samo.
Wiem, dlatego nie mam parcia na jakaś konkretna wagę. Grunt to badać sie regularnie. A mięśni mam troszkę.
Konto usunięte: Pewnie da się zrobić. Jak to się mówi, albo rybki, albo akwarium. Kwestia charakteru i tego na czym nam bardziej zależy :d
Wszystko da sie zrobić :) wystarczy chcieć. A słabości ma każdy, wystarczy nad nimi popracować ;)