malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nie skończy, chociaż muszę się trochę poruszać bo ostatnio nie było czasu a tego mi brak i to nie w kwestii utraty wagi

Ja pożyczyłam swój rowerek w celach rehabilitacyjnych, a dni są coraz dłuższe, chłód powoduje, że mamy zwiększone zapotrzebowanie na kaloryczność, no i dupa :D Trzeba będzie zacząć biegać :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty masz za to zaje... figurę

A dziękuję, nie narzekam. Mam jednak typowo kobiece tendencje do tycia, dlatego muszę się pilnować.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może dlatego, że kiedyś się nimi tyrałam, teraz mam je gdzieś i nie daje takiej tony korektora pod oczami :P

Może ;D
Jednak dla własnego spokoju zrobiłabym morfologię :D
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlatego trzeba dbać o zdrowie ;)

Amen

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pożyczyłam swój rowerek w celach rehabilitacyjnych, a dni są coraz dłuższe, chłód powoduje, że mamy zwiększone zapotrzebowanie na kaloryczność, no i dupa :D Trzeba będzie zacząć biegać :D

ja chyba zacznę chodzić na łyżwy do czego mnie namawia mój facet, bo roweru nie mam, a biegać nie lubię sama, a towarzystwa brak:/

Konto usunięte
Konto usunięte: A dziękuję, nie narzekam. Mam jednak typowo kobiece tendencje do tycia, dlatego muszę się pilnować.

nie zauważyłam :D
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jednak dla własnego spokoju zrobiłabym morfologię :D

To nie ma nic do rzeczy, od dziecka je miałam i u mnie w rodzinie to rodzinne.
;)
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja chyba zacznę chodzić na łyżwy do czego mnie namawia mój facet, bo roweru nie mam, a biegać nie lubię sama, a towarzystwa brak:/

No ja właśnie postaram się kogoś namówić. Trochę niebezpiecznie jest biegać samej ;D

Konto usunięte
Konto usunięte: nie zauważyłam :D

Tendencje do tycia nie warunkują nam dodatkowych kilogramów :D
Osoby z nadwagą po prostu za dużo jedzą :D

Nie dopuszczam do tego, żeby było to zauważalne, ale pewnie sama znasz to wkurzające uczucie przy zakładaniu obcisłych rzeczy :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Noiembrie 2011
Slayer
Slayer: Takie 2 w 1 to tylko w kolorowych pisemkach

NO właśnie... Myślałam ze najpierw sie zrzuca tłuszcz a potem pracuje nad miesniami :woot: nie znam sie, ale na mój rozumek tłuszczu sie nie da zamienić w mięśnie... NO chyba ze sie jest Jezusem :ninja:

Z reszta u Prinza znaleźć tłuszcz to tak samo jak ze znalezieniem Walliego

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja właśnie postaram się kogoś namówić. Trochę niebezpiecznie jest biegać samej ;D

no w mieście nie jest, zwłaszcza teraz gdy wcześnie zapada zmrok

Konto usunięte
Konto usunięte: Tendencje do tycia nie warunkują nam dodatkowych kilogramów :D Osoby z nadwagą po prostu za dużo jedzą :D

no tak, z niczego by się to nie brało

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie dopuszczam do tego, żeby było to zauważalne, ale pewnie sama znasz to wkurzające uczucie przy zakładaniu obcisłych rzeczy :D

jasna sprawa:D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tendencje do tycia nie warunkują nam dodatkowych kilogramów :D Osoby z nadwagą po prostu za dużo jedzą :D

Właśnie zjadłam ciastko, zepsulas mi humor :rotfl:

Mi mój lekarz kiedyś powiedział ze starczyłoby w moim przypadku odstawić mleko, bo za dużo go pochłaniam w każdej postaci... :(

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a na jakim kanale to było?

TV PULS - mi się wydawało zawsze, że to religijny, katolicki kanał ..

jednak nie ...
:crylol:

massacre
massacre: P.S. SoDope to zboczuch! To potwierdzone info!

Gosia jestem. Miło mi :ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie ma nic do rzeczy, od dziecka je miałam i u mnie w rodzinie to rodzinne. ;)

Nawet jeśli to rodzinne, to nie wiesz, czy nie ma i nie będziesz wiedziała dopóki nie pójdziesz do lekarza. Po odchudzaniu morfologia jest nawet wskazana. Spoko, zrobisz jak uważasz :)

Konto usunięte
Konto usunięte: no w mieście nie jest, zwłaszcza teraz gdy wcześnie zapada zmrok

Otóż to.

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, z niczego by się to nie brało

Jest takie powiedzenie, że największymi oszustami są grubasy :D
Najczęściej oszukują samych siebie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: jasna sprawa:D

Niby nic, a jednak :D
Babsy
Babsy
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mówiąc już, że lubię jeść:D

tak jak ja:mrgreen:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Właśnie zjadłam ciastko, zepsulas mi humor

Masz nadwagę? :D
Chyba nie?

massacre
massacre: Mi mój lekarz kiedyś powiedział ze starczyłoby w moim przypadku odstawić mleko, bo za dużo go pochłaniam w każdej postaci... :(

Ja dolewam sobie do kawy beztłuszczowe.
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nawet jeśli to rodzinne, to nie wiesz, czy nie ma i nie będziesz wiedziała dopóki nie pójdziesz do lekarza. Po odchudzaniu morfologia jest nawet wskazana. Spoko, zrobisz jak uważasz :)

Bez przesadyzmu- schudłam 11 kg w ciągu 5 miesięcy. To nie powinno byc dużym obciążeniem dla organizmu ;) Zresztą mam do teraz kontakt z tym dietetykiem.
SoDope
SoDope
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bez przesadyzmu- schudłam 11 kg w ciągu 5 miesięcy. To nie powinno byc dużym obciążeniem dla organizmu ;) Zresztą mam do teraz kontakt z tym dietetykiem.

moim zdaniem ładnie przystępnie schudłaś ...

:D
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moim zdaniem ładnie przystępnie schudłaś ... :D

Myślę, że w dobrym czasie, nie zrobiłam tego za szybko, poza tym dużo ćwiczyłam i biegałam ;-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.