malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  20 Martie 2012
Prinz
Prinz: zapodasz linka? musze uwiecznic wszystkie momenty!

ojj, nie mam bo już dość dawno ją widziałam, ale śmiałam się z moim partnerem jak nie wiem;)

Prinz
Prinz: a widzialas ze ostrzygla ten swoj charakterystyczny hełm z trwałej i brokatu?

NIE?! o rany, to chu'ówka:and: szukałam ją w twoich friendsach, ale nie znalazłam
madzia2143
madzia2143
  20 Martie 2012

w zeszłym miesiącu sprzedano mi tabletki anty o większej zawartości hormonów niż zostały przepisane - teraz nigdzie nie chcą mi wydać tych co miałam (nie chcę wiecznie zmieniać tabletki nosz k... ) - w takiej sprawie mogę zrobić śmiało jazdę w aptece?? pierwszy raz jestem w takiej sytuacji, a z tego co się orientuję nie można sprzedawać lekarstw o większej dawce niż na recepcie.

mmaryjka
mmaryjka
  20 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w zeszłym miesiącu sprzedano mi tabletki anty o większej zawartości hormonów niż zostały przepisane

jak to możliwe?
SailorMoon
SailorMoon
  20 Martie 2012
Prinz
Prinz: nie pamietam, bylas brzydsza niz jestes :P jakies rude krecone wlosy, maz brzydki (nie ten obecny) i ja sie zapytalem "przepraszam pania, czy pani Marta?"

W takim razie to nie mogłam być ja :ninja::ziober2: Myślałam, że coś ciekawego się w tym śnie działo :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  20 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak to możliwe?

gdybym ja to wiedziała. Brat mi ją wykupywał. a sama potem nie sprawdziłam, myślałam że w aptece poważnie podchodzą do swoich obowiązków, w końcu sprzedają leki a nie cukierki.

w sumie to chyba mogą mieć problemy jeśli się ich uczepię :woot: czyż nie? zdenerwowałam się, bo wiecznie nie chcę zmieniać tabsów. ech.
mmaryjka
mmaryjka
  20 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym ja to wiedziała.

ale to jakie chciałaś kupić i miałaś na recepcie, a jakie ci sprzedali?

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie to chyba mogą mieć problemy jeśli się ich uczepię

idź do apteki, powiedz, że zaszła pomyłka i nie wyjdziesz dopóki ktoś tego nie sprawdzi(muszą mieć recepty do kontroli).
ChoosenOne
ChoosenOne
  20 Martie 2012
http://facetafryzura.blogspot.com/2012/03/charakterystyka-produktow-gumy-zele.html

Bądź Facet, idź na imprezę z MEGA utrwaleniem !.
pijana
pijana
  20 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, a mi sie wydawalo, ze bylas tu wczesniej niz ja :P

SailorMoon
SailorMoon: O, a mnie się wydawało, że ty przede mną jeszcze tutaj byłaś

Wyglądam na aż taką wyjadaczkę z moimi siedmioma tysiami postów ? :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  20 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ojj, nie mam bo już dość dawno ją widziałam, ale śmiałam się z moim partnerem jak nie wiem;)

mam nadzieje ze Ci nie zrobila konkurencji! ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: NIE?! o rany, to chu'ówka szukałam ją w twoich friendsach, ale nie znalazłam

:zakochany:

SailorMoon
SailorMoon: W takim razie to nie mogłam być ja Myślałam, że coś ciekawego się w tym śnie działo

no ciekawie bylo :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  21 Martie 2012

Fajne obrazki przed snem, dzięki Tomek ;*

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  21 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Fajne obrazki przed snem, dzięki Tomek ;*

polecam sie i pieknych snow (te beda na pewno!)
:*

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SailorMoon
SailorMoon
  21 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wyglądam na aż taką wyjadaczkę z moimi siedmioma tysiami postów ?

Jakieś mam wrażenie po prostu, że odkąd pamiętam, to tu byłaś :woot:

Prinz
Prinz: no ciekawie bylo

O, ok... nie wnikam bo się za dużo dowiem :rotfl:

Prinz
Prinz:

Seksowna kobitka z tej Twojej znajomej :rotfl: I ten palec w buzi :crylol: Z nią też masz pewnie piękne sny, co? :ziober2:
madzia2143
madzia2143
  21 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to jakie chciałaś kupić i miałaś na recepcie, a jakie ci sprzedali?

Lesinelle a wydali mi Asubtele.

Konto usunięte
Konto usunięte: idź do apteki, powiedz, że zaszła pomyłka i nie wyjdziesz dopóki ktoś tego nie sprawdzi(muszą mieć recepty do kontroli).

no tak, ale teraz pytanie - jeśli tego nie zrobią i teraz wydają te o niższej zawartości hormonów to powinnam się martwić? dodatkowo zabezpieczać? :woot: ryje mi to beret.
Babsy
Babsy
  21 Martie 2012

no nieee... za szybko sie ucieszylam, ze w tym sezonie wszelkie przeziebienia mnie ominely;/

styka51
styka51
  21 Martie 2012
Babsy
Babsy: za szybko sie ucieszylam, ze w tym sezonie wszelkie przeziebienia mnie ominely;/

Mnie też coś zaczęło łapać:and: Ale bronię się.
Jak samopoczucie?
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.