malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
machu221
machu221
  15 Martie 2012

ej niewiasty może mi pomożecie , jak dać dziewczynie do zrozumienia że między nami nic nie będzie i żeby nie robiła sobie nadziei ?

sylwik
sylwik
  15 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej niewiasty może mi pomożecie , jak dać dziewczynie do zrozumienia że między nami nic nie będzie i żeby nie robiła sobie nadziei ?

powiedziec "miedzy nami nic nie bedzie. nie rob sobie nadziei." :ninja:
machu221
machu221
  15 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedziec "miedzy nami nic nie bedzie. nie rob sobie nadziei.

a jak się załamie i coś sobie zrobi :D , kurde obawiam się tego :D
sylwik
sylwik
  15 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jak się załamie i coś sobie zrobi :D , kurde obawiam się tego :D

masz psychofanke z gimnazjum? :crylol:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  16 Martie 2012
styka51
styka51: I jak wrażenia?

W szoku jestem, bo teraz się dowiaduje ile rzeczy nie umiałam :D wczoraj pierwszy raz robiłam test i miałam tylko 8 błędów :mrgreen:. Ogólnie to badał mnie lekarz pedał :D

Babsy
Babsy: ani sie obejrzysz bedziesz smigac po szosach:)

Tego się chyba najbardziej obawiam! :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ogólnie to badał mnie lekarz pedał :D

a ladny chociaz?
bo ja na komisji musialem sie rozebrac przed 70letnim pedaluchem :haft:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  16 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: W szoku jestem, bo teraz się dowiaduje ile rzeczy nie umiałam :D wczoraj pierwszy raz robiłam test i miałam tylko 8 błędów .

Rób te teściory aż wejdzie Ci w krew zaznaczanie dobrej odpowiedzi bo inaczej to i na tym można się wyłożyć :P

Sylvinka
Sylvinka: Tego się chyba najbardziej obawiam! :D

Nie obawiaj się. To właśnie tam nauczysz się dopiero tak naprawdę jeździć jeśli oczywiście po zdaniu prawka będziesz prowadziła samochód :P Najgorsze co może zrobić młody kierowca to rzucić ten kawałek w plastiku w kąt i nie jeździć. Mam przykład paru znajomych,którzy właśnie zdali ale z różnych powodów nie jeździli,a teraz gdy mają taką możliwość to zwyczajnie w świecie się boją.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej niewiasty może mi pomożecie , jak dać dziewczynie do zrozumienia że między nami nic nie będzie i żeby nie robiła sobie nadziei ?

Jak nie chcesz wprost, chociaż byłoby to najlepszą i najnormalniejszą opcją,
to rzucaj aluzje typu, że jest za wcześnie by myśleć poważnie o jakimkolwiek związku, chcesz korzystać z życia i się bawić :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no to niezle ja też biorę automatyczny, nie chce mi się skreślać i zazwyczaj pojedynczy tylko, bo jak twierdzi moj przyjaciel 'jak masz wygrac to i tak wygrasz'. na razie się nie sprawdziło ^^ mamy taki układ, że jeżeli ktoś z nas wygra to się dzieli z tym drugim, koleżanka wódkę ma postawić bo zbyt wiele nie wygrała, ale jednak cos ;)

ja gram przez neta, wiec jak mi sie zachce to czasami wypisuje numerki :D
i tez zawsze pojedynczy:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Też się muszę rozejrzeć. Jak zrobiłam cienkie, to wyglądałam jak ta mała z Wywiadu z Wampirem Chciałabym coś, co da taki efekt:

gruba lokowka daje teki efekt, taka w tym stylu:
agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Martie 2012
Konto usunięte

powiedz jest, ze jest dla ciebie jak siostra, a kaziorodztwo cie nie kreci.
feuliette
feuliette
  16 Martie 2012

luloki krecone lokowka krotko sie trzymaja ;(

styka51
styka51
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: luloki krecone lokowka krotko sie trzymaja ;(

Ja miałam kręcone na studniówkę, po całej nocy tańców i po śnie następnego dnia miałam takie włosy:

Także nie było najgorzej....;p
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: gruba lokowka daje teki efekt, taka w tym stylu:

Będzie trzeba się rozejrzeć :-)
madzia2143
madzia2143
  16 Martie 2012
styka51
styka51: Ja miałam kręcone na studniówkę, po całej nocy tańców i po śnie następnego dnia miałam takie włosy:

moje włosy są proste jak drut :and: jak pokręcę to efekt trzyma się krótko... :and: tak do godziny, no chyba że spryskam toną lakieru :ninja: co fajne nie jest :ninja:
Winterfell
Winterfell
  16 Martie 2012

Chyba mam alergię na współlokatorkę. Od jakiegoś czasu odkąd zachorowałam, to właśnie jak przychodzi do pokoju to zaczyna mnie dusić kaszel, smarkam, kicham. :nielapie:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.