malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moje włosy są proste jak drut jak pokręcę to efekt trzyma się krótko... tak do godziny, no chyba że spryskam toną lakieru co fajne nie jest

Mam tak samo jeśli Cię to pocieszy :rotfl:
machu221
machu221
  16 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: powiedz jest, ze jest dla ciebie jak siostra, a kaziorodztwo cie nie kreci.

właśnie tak powiedziałem :D:D
feuliette
feuliette
  16 Martie 2012
styka51
styka51: Także nie było najgorzej....;p

ale tony lakierow nablyszczacy i pianek...
nie lubie sztywnych lokow, jestem zwolenniczka papilotow i wałków.
madzia2143
madzia2143
  17 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Mam tak samo jeśli Cię to pocieszy

przynajmniej nie muszę używać prostownicy - kolejne pocieszenie :mrgreen: a po znajomych widzę, że wiele jest uzależnionych od tego sprzętu :ninja:
Babsy
Babsy
  17 Martie 2012

no, raz na pare lat mozna sie ukullturalnic;) bylam wczoraj w tełatrze w Wawie:mrgreen: ( az sie musze pochwalic, bo ostatnio bylam w owym przybytku w liceum;))

justCax
justCax
  17 Martie 2012
Babsy
Babsy: no, raz na pare lat mozna sie ukullturalnic;) bylam wczoraj w tełatrze w Wawie ( az sie musze pochwalic, bo ostatnio bylam w owym przybytku w liceum;))

teatr fajna sprawa, ja staram się w miarę regularnie zaglądać :) dziś też idę , na premierę :)
Babsy
Babsy
  17 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: teatr fajna sprawa, ja staram się w miarę regularnie zaglądać dziś też idę , na premierę

tak sobie mysle, ze wlasnie moglabym raz na pare miesiecy zajrzec do teatru- zawsze cos innego niz kino:) no i mozna na zywo zobaczyc aktorow znanych z tv;) a na co sie wybierasz:)?
madzia2143
madzia2143
  17 Martie 2012
Babsy
Babsy: no, raz na pare lat mozna sie ukullturalnic;) bylam wczoraj w tełatrze w Wawie ( az sie musze pochwalic, bo ostatnio bylam w owym przybytku w liceum;))

ja ostatnio też zawitałam w teatrze, wybrałam się z przyjacielem na spektakl pt. "Zdobywcy" - ŚWIETNY, jak macie okazje to wybierzcie się na niego :)
Babsy
Babsy
  17 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: spektakl pt. "Zdobywcy" - ŚWIETNY, jak macie okazje to wybierzcie się na niego

ktory;)? bo mi wyskakuje kilka roznych opcji;) ja bylam na "Furiach" w T. Komedia:)
justCax
justCax
  17 Martie 2012
Babsy
Babsy: tak sobie mysle, ze wlasnie moglabym raz na pare miesiecy zajrzec do teatru- zawsze cos innego niz kino:) no i mozna na zywo zobaczyc aktorow znanych z tv;) a na co sie wybierasz:)?

no pewnie:) ja tak w ogóle to lubię teatry niszowe, mniej znane, swego czasu jarałam sie improwizacją ale teraz co z niej zaczynają robić to porażka, nawet kabarety się w to bawią. Idę na "Na końcu łańcucha" :)
Babsy
Babsy
  17 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no pewnie:) ja tak w ogóle to lubię teatry niszowe, mniej znane, swego czasu jarałam sie improwizacją ale teraz co z niej zaczynają robić to porażka, nawet kabarety się w to bawią. Idę na "Na końcu łańcucha"

uu spojrzalam ze moze byc ciekawie:)
styka51
styka51
  17 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moje włosy są proste jak drut jak pokręcę to efekt trzyma się krótko... tak do godziny, no chyba że spryskam toną lakieru co fajne nie jest

Moje są bez sensu. Pamiętam jak byłam mała, to potrafiłam całą noc spać na wałkach, po czym mieć idealnie proste włosy. Teraz moje same z siebie trochę się kręcą...ale trudno zrobić z nimi coś więcej w tym kierunku:and:
styka51
styka51
  17 Martie 2012
Babsy

Jak zazdroszczę:and: Ja od gimnazjum się wybieram i do Poznania dojechać nie moge;c
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Martie 2012

Byłam na tym szkoleniu.
Umieram. Czuje się, jakbym to ja była szkolona, a nie pies :Rotfl:
Moje mięśnie cierpią!

madzia2143
madzia2143
  17 Martie 2012
Babsy
Babsy: ktory;)

http://www.teatrzabrze.pl/przedstawienia/Zdobywcy/

o to to.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.