malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  14 Martie 2012
styka51
styka51: Okres dostałam i tak mnie brzuch boli, że nie da się opisać. Musze do gina się umówić

pewnie Ci przepisze tabletki antykoncepcyjne, bynajmniej ja tak mialam.
styka51
styka51
  14 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie zawsze boli pierwszego dnia, tak że masakra. Bez procha bym nie dała rady chyba.

Najgorsze to, że zapomniałam zabrać ze sobą na uczelnie tabletek... Nie miałam co wziąć, pytałam się dziewczyn, to dziś 4 z mojej "paczki" dostały ciotę...:lol:

Babsy
Babsy: nie umieraj:) wez sobie ketonal w tabletkach na razie, ten zwykly ( nie forte) jest tez bez recepty chyba.

Każdy ketonal jest na receptę... czy to 50 czy 100.

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie Ci przepisze tabletki antykoncepcyjne, bynajmniej ja tak mialam.

Nie bardzo chce tabletki brać...niby wygoda itp. Ale stracha mam, że wątrobę rozwalę albo libido poleci :and:
Babsy
Babsy
  14 Martie 2012
styka51
styka51: Nie bardzo chce tabletki brać...niby wygoda itp. Ale stracha mam, że wątrobę rozwalę albo libido poleci

teraz sa tabsy z mniejsza zawartoscia hormonow:) poza tym to naprawde wygoda, jak ma przyjsc co do czego nie musisz szukac na gwalt^^ gumek. mi libido spadlo, ale po jednych, po drugich mialam jak najbardziej ok;)
styka51
styka51
  14 Martie 2012
Babsy
Babsy: teraz sa tabsy z mniejsza zawartoscia hormonow:) poza tym to naprawde wygoda, jak ma przyjsc co do czego nie musisz szukac na gwalt^^ gumek. mi libido spadlo, ale po jednych, po drugich mialam jak najbardziej ok;)

Wiem, wiem... Ale Maniek się nie zgadza:lol: W ogóle on by chciał już teraz, zaraz ojcem zostać:ninja:

BTW. Chodziłam dziś po mieście... nie ma ŻADNYCH godnych płaszczy wiosennych, ani kurtek..Nic :and:
justCax
justCax
  14 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałabym coś, co da taki efekt:

bardzo fajny efekt. ja potrzebuje wałków do suszenia włosów żeby podnieść je u nasady:)

styka51
styka51: Dziewuszki..umieram...schodzę z ziemskiego padołu...

też tak mam. wtedy tylko ketonal.

styka51
styka51: BTW. Chodziłam dziś po mieście... nie ma ŻADNYCH godnych płaszczy wiosennych, ani kurtek..Nic

no co Ty gadasz? :O jest mnóstwo płaszczy, reserved chociażby czy h&m, ja kupiłam prześliczny w hm za małe pieniądze
Winterfell
Winterfell
  14 Martie 2012

Avantka, jeśli suszysz włosy suszarką to spróbuj nałożyć piankę na mokre włosy i w czasie suszenia małym strumieniem powietrza 'ugniatać' włosy. Powinno coś podobnego wyjść. :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Martie 2012
Winterfell
Winterfell: Avantka, jeśli suszysz włosy suszarką to spróbuj nałożyć piankę na mokre włosy i w czasie suszenia małym strumieniem powietrza 'ugniatać' włosy. Powinno coś podobnego wyjść. :D

Ja nie mam prostych włosów :-)
Jak sobie wezmę odżywkę i właśnie ugniatam lekko przy suszeniu to mam tak:

'grubszych' nie jestem w stanie zrobić :-P

Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo fajny efekt. ja potrzebuje wałków do suszenia włosów żeby podnieść je u nasady:)

Ja się w ogóle nie znam na włosach i na bajerach do nich :-)

styka51
styka51: Najgorsze to, że zapomniałam zabrać ze sobą na uczelnie tabletek... Nie miałam co wziąć, pytałam się dziewczyn, to dziś 4 z mojej "paczki" dostały ciotę...

Jak w hurtowni :rotfl:
Winterfell
Winterfell
  14 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie mam prostych włosów :-) Jak sobie wezmę odżywkę i właśnie ugniatam lekko przy suszeniu to mam tak:

Rozumiem. Chciałam pomóc :*
styka51
styka51
  14 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak mam. wtedy tylko ketonal.

Ciężkie życie kobiety.

Konto usunięte
Konto usunięte: no co Ty gadasz? :O jest mnóstwo płaszczy, reserved chociażby czy h&m, ja kupiłam prześliczny w hm za małe pieniądze

W galerii nie byłam, tylko po takich małych sklepikach chodziłam i się załamałam.

Konto usunięte
Konto usunięte: Jak w hurtowni

A weź...jak tak siedzimy w 8 zawsze, to 4 dostały ciotę :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Martie 2012
Winterfell
Winterfell: Rozumiem. Chciałam pomóc :*

Wiem i dziękuje :-*** !

styka51
styka51: A weź...jak tak siedzimy w 8 zawsze, to 4 dostały ciotę

Ale w kupię raźniej :ninja:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  15 Martie 2012

Zapisałam się na prawko, pierwszy wykład za mną :D

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
mmaryjka
mmaryjka
  15 Martie 2012
styka51
styka51: Nie bardzo chce tabletki brać...niby wygoda itp. Ale stracha mam, że wątrobę rozwalę albo libido poleci

BĄDŹ MĄDRĄ KOBIETĄ! jak ci będzie dawał tabletki przez bóle brzucha to powiedz mu żeby sam sobie je brał jak go będzie coś bolało

Babsy
Babsy: teraz sa tabsy z mniejsza zawartoscia hormonow

to akurat nie ma tak czy siak większego znaczenia.
styka51
styka51
  15 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale w kupię raźniej

No dziś już było lepiej:lol:

Sylvinka
Sylvinka: Zapisałam się na prawko, pierwszy wykład za mną :D

I jak wrażenia?

W ogóle czuję się dziś niesamowicie piękna:D
No i dzwonię do Mańka:
M: Tak słucham?
S: Dzień dobry kochanie! Wiesz co się stało?
M: Nie, co?
S: Wyglądam dziś olśniewająco... po prostu musisz przyjechać i zobaczyć mnie na żywo!
M: Pracuję dziś do późna...
S: Maniuuuuuch....
M: Przyślij zdjęcie i ocenię, pa!

Wysłałam zdjęcie i dostaję sms: Kochanie zawsze tak ślicznie wyglądasz;)
Babsy
Babsy
  15 Martie 2012
styka51
styka51: nie ma ŻADNYCH godnych płaszczy wiosennych, ani kurtek..Nic

ja patrzylam dzis po lumpkach na plaszczyki, takie bardziej wieksze albo odcinane pod biustem, coby mi sie brzuchol miescil, ale jak jakies byly, to akurat na styk na teraz, albo jakies wymemłane. na jeden sezon nie mam zamiaru kupowac plaszcza za sto cos;)

styka51
styka51: W ogóle on by chciał już teraz, zaraz ojcem zostać

za to ja stwierdzilam, ze mam zero ujemne (:mrgreen:) instynktu macierzynskiego.

Sylvinka
Sylvinka: Zapisałam się na prawko, pierwszy wykład za mną

ani sie obejrzysz bedziesz smigac po szosach:)
styka51
styka51
  15 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: BĄDŹ MĄDRĄ KOBIETĄ! jak ci będzie dawał tabletki przez bóle brzucha to powiedz mu żeby sam sobie je brał jak go będzie coś bolało

Wiem właśnie, ze często gin, to byle cos boli, coś nie pasuje, to tabletki daje i sruuu. A ja nie bardzo chce się tym szpikować. Ale i tak często mi sie miesiączki spóźniają... nawet nie spóźniają..długi cykl mam. Zobaczymy co pani ginekolog powie za 2 tygodnie.

Babsy
Babsy: ja patrzylam dzis po lumpkach na plaszczyki, takie bardziej wieksze albo odcinane pod biustem, coby mi sie brzuchol miescil, ale jak jakies byly, to akurat na styk na teraz, albo jakies wymemłane. na jeden sezon nie mam zamiaru kupowac plaszcza za sto cos;)

U mnie baby na lumpach, to tak się kłócą jak poyebane:ninja:
Najgorsze są te hot50 w leginsach i z różowymi ustami... o wszystko się srają, wyzywają, cuda na kiju:and:

Babsy
Babsy: za to ja stwierdzilam, ze mam zero ujemne () instynktu macierzynskiego.

Jakbym zaszła, to byłoby ciężko studia skończyć...Martwiłaby się dużo...Ale Maniu... ten to by z radości skakał:lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.