malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  10 Martie 2012

Moja siostra sobie sama robi woskiem ... :ninja:

madzia2143
madzia2143
  10 Martie 2012
styka51
styka51: Ja wczoraj prawie całe bikini wysokie zrobiłam

musiało Ci się nudzić :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: zabieg woskiem zastygającym :P

oj przepraszam ;p nie znam się tak bardzo :mrgreen: ale coś słyszałam, że niby bikini nie powinno się traktować woskiem czy depilatorem bo można się nabawić zapalenia mieszków włosowych :woot: w sumie czasami jak mi się chce to robię depilatorem, ale rzadko.
styka51
styka51
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: musiało Ci się nudzić

Oglądałam Dziennik Bridget Jones i tak jakoś poszło.

Swoją drogą wczoraj wieczorem goliłam nogi, a dziś już nie są gładkie:and:
Muszę depilator kupić...bo nie wyrobię...
madzia2143
madzia2143
  10 Martie 2012
styka51
styka51: Swoją drogą wczoraj wieczorem goliłam nogi, a dziś już nie są gładkie

niestety, taki nasz żywot. w ogóle włosy powinny być tylko na głowie i w postaci brwi :ninja: nie no, jak ja bym wymyśliła człowieka, to kobietki, wszelaki zmartwienia typu cellulit czy depilacja poszłaby w zapomnienie :mrgreen:
Babsy
Babsy
  10 Martie 2012
styka51
styka51: Muszę depilator kupić...bo nie wyrobię...

to co, dogadujemy sie;P?

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle włosy powinny być tylko na głowie i w postaci brwi

o, to, to. trzeba gdzies petycje w tej sprawie zlozyc;)
madzia2143
madzia2143
  10 Martie 2012
Babsy
Babsy: o, to, to. trzeba gdzies petycje w tej sprawie zlozyc;)

trzeba zacząć prace nad mutacjami genetycznymi Drogie Panie :mrgreen: tak co przyszłe pokolenia będą miały spokój ;P
a tak nawiasem - jak się czujesz? :)
Babsy
Babsy
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba zacząć prace nad mutacjami genetycznymi Drogie Panie tak co przyszłe pokolenia będą miały spokój

jakie przyszle pokolenia, ja tez chce miec spokoj:D

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak nawiasem - jak się czujesz?

juz mnie rzadko mdli^^ no, ale juz 11 tydz, zaraz koniec 1 trymestru:) i brzuch mi wysadzilo, ale przytylam mniej niz 1 kg od stycznia;)
justCax
justCax
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pare tygoni temu wyslalam losa na euromilions, pula byla chyba z 40 milionow funtow czy cos w ten desen. no i tam jest tak, ze skresla sie najpierw piec liczb, a pozniej dodatkowe 2 liczby na gwiazdki, czyli razem 7 liczb. ja trafilam 6. niestety kuva nie w tych miejscach co potrzeba i wygralam tylko jakos z 5 funa czy cos, kij wie, nie pamietam. sie wkurzylam i teraz jak nawet gram to tylko biore automatyczny los, przynajmniej wtedy nie mam wplywu na porazke.

no to niezle :ninja:
ja też biorę automatyczny, nie chce mi się skreślać i zazwyczaj pojedynczy tylko, bo jak twierdzi moj przyjaciel 'jak masz wygrac to i tak wygrasz'. na razie się nie sprawdziło ^^ mamy taki układ, że jeżeli ktoś z nas wygra to się dzieli z tym drugim, koleżanka wódkę ma postawić bo zbyt wiele nie wygrała, ale jednak cos ;)
justCax
justCax
  11 Martie 2012

kur.. :martuska: czego we wszystkich sklepach internetowych i na allegro brakuje rozmiaru 37? chcę sobie kupic jakieś koturny na wiosnę i nie ma mojego rozmiaru! czy jak kupię rozmiar większe to mogę kupić jakieś wkładki czy coś żeby zrobiły się mniejsze?

sylwik
sylwik
  11 Martie 2012

czemu na poczatku marca we wszytskich sklepach obuwniczych sa juz praktycznie tylko letnie buty? :WTF:
poszukiwania butow na wiosne okazaly sie byc bardzo trudne.
chyba ze wy juz wszystkie chodzicie z odkrytymi stopami i tylko ja uwazam ze w marcu sie nosi buty zakrywajace stope? :rotfl:
ale trafilam w miare fajne, i ladnie przecenione.

justCax
justCax
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: czemu na poczatku marca we wszytskich sklepach obuwniczych sa juz praktycznie tylko letnie buty?

podbijam. dlatego zamawiam przez neta bo w sklepach nie ma NIC, nawet brzydkich. same pantofle albo odkryte koturny
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Babsy
Babsy: jakie przyszle pokolenia, ja tez chce miec spokoj:D

wszystkiego mieć nie można, ale nie ukrywam że jeśli byłaby taka opcja to się na nią piszę :D

Babsy
Babsy: juz mnie rzadko mdli^^ no, ale juz 11 tydz, zaraz koniec 1 trymestru:) i brzuch mi wysadzilo, ale przytylam mniej niz 1 kg od stycznia;)

cieszę się, że wszystko idzie w dobrym kierunku :) oby tak dalej :)
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj przepraszam ;p nie znam się tak bardzo ale coś słyszałam, że niby bikini nie powinno się traktować woskiem czy depilatorem bo można się nabawić zapalenia mieszków włosowych w sumie czasami jak mi się chce to robię depilatorem, ale rzadko.

tylko wosk masz ciepły i ten zastygający - a pasta cukrowa to idzie swoja drogą :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego zamawiam przez neta

Zazdroszczę.
Ja bez przymierzania, to mogę zamówić tylko botki i sportowe jakieś.
Wszystkie inne muszę przymierzać, bo co z tego, ze rozmiar i długość wkładki będą ok, jak będą za szerokie i będą mi spadać z pięt :and:
A tyle ładnych butów w necie, nawet na allegro :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba ze wy juz wszystkie chodzicie z odkrytymi stopami i tylko ja uwazam ze w marcu sie nosi buty zakrywajace stope?

Nie tylko Ty :-D !
Ja mam sporo wiosennych, ale znaczna część tych butów jest z zamszu, czyli w sam raz na deszcze i błoto :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko wosk masz ciepły i ten zastygający - a pasta cukrowa to idzie swoja drogą :D

to co wg Ciebie jest najlepsze? EDUKUJ MNIE :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.