malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  9 Martie 2012

Kto nie ma szczęścia w grach, ten ma szczęście w miłości :nutki::mrgreen:
Tooo... tak na pocieszenie ;)

justCax
justCax
  9 Martie 2012

ale niektórzy są tępi, bo inaczej tego nazwać się nie da :rotfl:

justCax
justCax
  9 Martie 2012

a co do grania w totka- kiedys grałam nałogowo ale bez efektow, kolezanka miesiac temu trafiła 'czwórkę' . ostatnio kusilo mnie zeby kupic ale sie powstrzymalam . uzaleznia prawie jak facebook

agoosiaaa
agoosiaaa
  9 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a co do grania w totka- kiedys grałam nałogowo ale bez efektow, kolezanka miesiac temu trafiła 'czwórkę' . ostatnio kusilo mnie zeby kupic ale sie powstrzymalam .

ja pare tygoni temu wyslalam losa na euromilions, pula byla chyba z 40 milionow funtow czy cos w ten desen.
no i tam jest tak, ze skresla sie najpierw piec liczb, a pozniej dodatkowe 2 liczby na gwiazdki, czyli razem 7 liczb. ja trafilam 6. niestety kuva nie w tych miejscach co potrzeba i wygralam tylko jakos z 5 funa czy cos, kij wie, nie pamietam.
sie wkurzylam i teraz jak nawet gram to tylko biore automatyczny los, przynajmniej wtedy nie mam wplywu na porazke.
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  10 Martie 2012

Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś bardzo dobry krem do depilacji miejsc intymnych, który by nie podrażniał a zarazem byłby skuteczny w działaniu a nie jak większość kremów średniawe.

SoDope
SoDope
  10 Martie 2012
Psyche30
Psyche30:

a jakie kremy stosowałaś do dnia dzisiejszego ?
Psyche30
Psyche30
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a jakie kremy stosowałaś do dnia dzisiejszego ?

Używałam do nóg np i nigdy nie byłam zadowolona z zadnego, veeta miałam ze 2 kiedyś, eveline coś i jeszcze jakieś kupowałam, zawsze trzeba było poprawiac maszynką więc to bezsensowne, dlatego nogi wolę woskiem, i zastanawiam się czy w ogóle do higieny intymnej istnieje coś naprawdę dobrego jeśli chodiz o depilację.
madzia2143
madzia2143
  10 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: higieny intymnej istnieje coś naprawdę dobrego jeśli chodiz o depilację.

laser albo fotodepilacja :mrgreen:
Psyche30
Psyche30
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: laser albo fotodepilacja

to nie jest coś do 20-30 zeta :rotfl:
SoDope
SoDope
  10 Martie 2012
Psyche30
Psyche30:

bardziej chodziło mi o to abyś podała firmy jakie używałaś a nie do czego używałaś ale spoko. :D
madzia2143
madzia2143
  10 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: to nie jest coś do 20-30 zeta

nie było limitu :ziober2:
myślę, że większość kobiet ma z tym problem, nie ma idealnego niestety sposobu.. :and: pomimo tego laseru.
Nie wiem, może pasta cukrowa? podobno nie boli tak bardzo jak zabieg woskiem.
SoDope
SoDope
  10 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podobno nie boli tak bardzo jak zabieg woskiem.

zabieg woskiem zastygającym :P
styka51
styka51
  10 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: Dziewczyny, czy możecie polecić jakiś bardzo dobry krem do depilacji miejsc intymnych, który by nie podrażniał a zarazem byłby skuteczny w działaniu a nie jak większość kremów średniawe.

Mało wesoła opcja, ale ja wczoraj pęsetą rwałam :ninja:
Babsy
Babsy
  10 Martie 2012
styka51
styka51: wczoraj pęsetą rwałam

kiedys tez pojedyncze peseta skubalam, ale po kilku mi sie odechciewalo;) tak samo depilator, dostalam kiedys, uzylam ze 3 razy na cwierc nogi i lezy;)
styka51
styka51
  10 Martie 2012
Babsy
Babsy: kiedys tez pojedyncze peseta skubalam, ale po kilku mi sie odechciewalo;) tak samo depilator, dostalam kiedys, uzylam ze 3 razy na cwierc nogi i lezy;)

Ja wczoraj prawie całe bikini wysokie zrobiłam :lol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.