malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A tyle ładnych butów w necie, nawet na allegro

szczególnie jestem fanką butów ze stronki deezee.pl :zakochany:
justCax
justCax
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja bez przymierzania, to mogę zamówić tylko botki i sportowe jakieś.

no ja właśnie botki, ale z tego co widzę to długość wkładki o centymetr prawie za duże, więc nie wiem jak to będzie :and: nie chcę mieć niewygodnych butów bo wygoda jest dla mnie na pierwszym miejscu bo sporo chodzę
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to co wg Ciebie jest najlepsze? EDUKUJ MNIE

wg mnie najlepsze jest wypróbowanie każdej z tych metody i samemu zdecydowanie. :P

każda w jakims stopniu boli ..
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie najlepsze jest wypróbowanie każdej z tych metody i samemu zdecydowanie. :P każda w jakims stopniu boli ..

ale jeśli chodzi o sam fakt hmmm zdrowia? faktycznie nie powinno się używać wosku czy depilatora na okolice intymne?
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

wedle zdrowia to włosów tam powinnysmy w ogóle nie ruszać. :crylol:
Nie czytałam nigdzie żadnego artykułu który by zabraniał używania wosku czy depilatora w tych miejscach ale używanie depilatora to ja nie polecam na żadnej części ciała. Czujesz każdy włosek jaki Ci łapie maszynka ... a wosk jedno pociągniecie i żegam kłaku.

Co do akurat do okolic bikini - to ja używam kremów.
sylwik
sylwik
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego zamawiam przez neta bo w sklepach nie ma NIC, nawet brzydkich. same pantofle albo odkryte koturny

wlasnie ja mimo wszystko musze przymierzyc:and: nie dosc ze rozmiar to jeszcze zeby wiedziec czy wygodne:nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam sporo wiosennych, ale znaczna część tych butów jest z zamszu, czyli w sam raz na deszcze i błoto

wlasnie ja sobie kupilam zamszowe, to zly pomysl chyba byl, ale taki koooolor rudy fajny:zakochany:
wlasnie, jak sie sprawuja przy noszeniu takie buty? bardzo sie niszcza?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szczególnie jestem fanką butów ze stronki deezee.pl

Śliczne mają niektóre, fakt :Zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja właśnie botki, ale z tego co widzę to długość wkładki o centymetr prawie za duże, więc nie wiem jak to będzie nie chcę mieć niewygodnych butów bo wygoda jest dla mnie na pierwszym miejscu bo sporo chodzę

Wygoda przede wszystkim :-)
Z tego co zauważyłam na necie coraz więcej gigantycznych platform i szpilek. nie wiem jak to można nosić. Owszem, umiem nosić szpilki, ale bez przesady. w niektórych jest taki spadek, stopa leży tak nienaturalnie, że aż pięta się marszczy.. jak to można nosić? :and:

http://img08.allegroimg.pl/photos/oryginal/21/87/72/46/2187724666

no ja pieprzę..

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie ja sobie kupilam zamszowe, to zly pomysl chyba byl, ale taki koooolor rudy fajny wlasnie, jak sie sprawuja przy noszeniu takie buty? bardzo sie niszcza?

Zakładam tylko jak jest sucho, żeby nie poniszczyć, ale ogólnie jest okej.
Na obcasy tylko trzeba głównie uważać, szczególnie przy naszych równych chodnikach, kostce bukowanej etc. co by nie zahaczyć :-D
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do akurat do okolic bikini - to ja używam kremów.

jakie polecasz? ;)
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jakie polecasz? ;)

ogólnie to póki co u mnie najlepszy był cukrowy z Bielendy - rózowe opakowanie.
Dzisiaj wieczorem bede testować Daxa czekoladego :D
madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Śliczne mają niektóre, fakt

achhh :zakochany: promocje fajne tam mają, kuszące :swir:

Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie to póki co u mnie najlepszy był cukrowy z Bielendy - rózowe opakowanie.

wypróbuję :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: promocje fajne tam mają, kuszące

Dlatego wychodzę z założenia, że lepiej tam nie zaglądać :mrgreen:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Martie 2012

Dobra, dziewczyny przyznawać się bez bicia. Która wygrała 13 melonów?

mmaryjka
mmaryjka
  11 Martie 2012

w czym kremy są lepsze od maszynki? bo czas trwałości taki sam, a 'zabieg' trwa dłużej i w ogóle.
kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

madzia2143
madzia2143
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w czym kremy są lepsze od maszynki? bo czas trwałości taki sam, a 'zabieg' trwa dłużej i w ogóle.

nie używałam kremu na bikini to nie wiem :woot: może So Dope ma inaczej, dlatego jestem ciekawa ; )

Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

Ty chyba mialaś laser na bikini prawda? dobrze kojarzę?
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w czym kremy są lepsze od maszynki? bo czas trwałości taki sam, a 'zabieg' trwa dłużej i w ogóle. kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

A zabieg wcale nie musi być dłuższy - bo ja nakładam krem a potem w tym czasie zmywam makijaż, myję zęby, szczotkuje włosy i wychodzi mi na to samo :D.

W czym są lepsze ? no tym nie ma szans żeby się zaciąć. XD i mogę to robić na śpiąco i nie musze się oglądać 20 razy.
no i nie mam podrażnień ani nic.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.