malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

też za pierwszym razem spróbowałam na nogi i też nie zrobie tego ponownie :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Martie 2012

Pozdrawiam wegetarian :-) I co z tego, że nie jecie jajek lub nie pijecie mleka? :crylol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Martie 2012
justCax
justCax
  11 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja pieprzę..

nie, nie nie... nigdy w życiu bym się tak nie skrzywdziła, lubię obcasy ale bez przesady. dlatego teraz inwestuje w koturny. najśmieszniejszy jest widok kobiety w szpilkach podczas pogody takiej jak teraz i jeszcze często się zdarza że owa kobieta w tych szpilkach chodzić nie potrafi i wygląda jak bocian na łowach :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie ja mimo wszystko musze przymierzyc nie dosc ze rozmiar to jeszcze zeby wiedziec czy wygodne

niestety nie mam wyjścia, chce nowe buty a w sklepach pusto. najwyżej jak będą nie wygodne to puszcze je na allegro
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w czym kremy są lepsze od maszynki? bo czas trwałości taki sam, a 'zabieg' trwa dłużej i w ogóle. kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

Odrastające włoski są znacznie mniej kujące, to na pewno.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w czym kremy są lepsze od maszynki? bo czas trwałości taki sam, a 'zabieg' trwa dłużej i w ogóle. kiedyś spróbowałam na nogi - masakra, nigdy więcej.

Odrastające włoski są znacznie mniej kujące, to na pewno.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie, nie nie... nigdy w życiu bym się tak nie skrzywdziła, lubię obcasy ale bez przesady. dlatego teraz inwestuje w koturny. najśmieszniejszy jest widok kobiety w szpilkach podczas pogody takiej jak teraz i jeszcze często się zdarza że owa kobieta w tych szpilkach chodzić nie potrafi i wygląda jak bocian na łowach

Ja też lubię koturny i to bardzo. Dodają te parę centymetrów, które w moim przypadku, akurat są bardzo potrzebne, a i noga się nie męczy :-)
Podobają mi się jeszcze obecnie koturny połączone z platformami, ale nie wiem czy znaleźć i kupić takie, bo do czego będę je nosić, skoro nie noszę rurek :and:
madzia2143
madzia2143
  12 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Odrastające włoski są znacznie mniej kujące, to na pewno.

o, zawsze coś ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Podobają mi się jeszcze obecnie koturny połączone z platformami, ale nie wiem czy znaleźć i kupić takie, bo do czego będę je nosić, skoro nie noszę rurek

do sukienek ;)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: do sukienek ;)

chyba nie pasują, a przynajmniej tak mi się wydaje.

chodzi mi o takie:

:-)
madzia2143
madzia2143
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi mi o takie:

ostatnie fajne! myślę, że do krótszej, dopasowanej sukienki - takiej na luzie a nie wyjściowej byłoby ok.
albo do spodenek :woot: jest jeszcze opcja, że kupisz sobie jedną parę rurek :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chodzi mi o takie:

ostatnie fajne! myślę, że do krótszej, dopasowanej sukienki - takiej na luzie a nie wyjściowej byłoby ok.
albo do spodenek :woot: jest jeszcze opcja, że kupisz sobie jedną parę rurek :mrgreen:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnie fajne! myślę, że do krótszej, dopasowanej sukienki - takiej na luzie a nie wyjściowej byłoby ok. albo do spodenek jest jeszcze opcja, że kupisz sobie jedną parę rurek

:-)

póki co to się cieszę, że na weekend zapowiadają dobrą pogodę,
bo się wybieram z psem na szkolenie :mrgreen:
justCax
justCax
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba nie pasują, a przynajmniej tak mi się wydaje.

:nie: za cięzkie. licytuje podobne na allegro, mam nadzieje że się wstrzelę w rozmiar.
pijana
pijana
  13 Martie 2012

Wygrałam bon na 200 zł do Spartoo.pl, ale się cieszę :zakochany:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: icytuje podobne na allegro, mam nadzieje że się wstrzelę w rozmiar.

pokaż fotke :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.