malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
styka51
styka51: W sensie delikatniej się maluje ;)

No właśnie przeglądam sobie... fakt więcej eksperymentuje z makijażem ;)
madzia2143
madzia2143
  24 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: No właśnie przeglądam sobie... fakt więcej eksperymentuje z makijażem ;)

i ma fajny sh u siebie :mrgreen: u mnie ciężko coś fajnego wyłapać.
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012

omg... zawsze pisała, że źle się czuje w lekkim makijażu a teraz czytam, że lepiej się czuje w lekkim, a do mocnego próbuje się przekonać... :wtf:

SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i ma fajny sh u siebie u mnie ciężko coś fajnego wyłapać.

Szczerze napiszę,że ja nie potrafię się w tych ciucholandach odnaleźć... I dziwnie się w nich czuję :mrgreen:
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: pamiętam jak prosiłam by wstawiła jakieś zdjęcie bez grubych kresek na oczach i nie chciała, twierdziła ze bez tego tak fatalnie się czuje ;D

Też to pamiętam:D W ogóle jak znalazłam jej bloga, to nie byłam do końca pewna czy to ona :ninja:

SailorMoon
SailorMoon: a do mocnego próbuje się przekonać...

Też o tym czytałam :lol:
styka51
styka51
  24 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Szczerze napiszę,że ja nie potrafię się w tych ciucholandach odnaleźć... I dziwnie się w nich czuję

Ja pamiętam jak zaczęłam tam chodzić, bo kumpele fajne ciuchy przynosiły... Nie mogłam ogarnąć tego co tam się działo w dniu dostawy :lol: Teraz chodzę częściej, ale w sumie tylko po bokserki czy jakieś koszulki, bo taniej wychodzi. Ale znaleźć coś godnego w moim rozmiarze jest strasznie trudno:ninja: Jakbym nosiła z 42/44 to miałabym same ciuchy z lumpa :lol:

Ale i tak zawsze te ciuchy dwa razy prać, bo mnie obrzydza :ble:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Też to pamiętam:D W ogóle jak znalazłam jej bloga, to nie byłam do końca pewna czy to ona

Tak jak patrzę to zdecydowanie wolę ją w tej delikatniejszej wersji, inna dziewczyna całkiem, tutaj na tych zdjeciach co miała to wyglądała jak figura woskowa.
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: Tak jak patrzę to zdecydowanie wolę ją w tej delikatniejszej wersji, inna dziewczyna całkiem, tutaj na tych zdjeciach co miała to wyglądała jak figura woskowa.

W sumie racja... dużo naturalniej wygląda. I uśmiecha się "normalnie" :D
Psyche30
Psyche30
  24 Martie 2012
styka51
styka51: akbym nosiła z 42/44 to miałabym same ciuchy z lum

Gdzie mieszkasz ? to się wymienimy bo u mnie same fajne w rozmiarze 36 :rotfl:
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: Gdzie mieszkasz ? to się wymienimy bo u mnie same fajne w rozmiarze 36

Konin ^^
Serio jakieś spodnie, sweterki, sukienki nowe z metkami, to za wielkie na mnie:and: A jak coś znajdę w 36/38 to szmata taka, że aż strach dotykać.
Psyche30
Psyche30
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Konin ^^ Serio jakieś spodnie, sweterki, sukienki nowe z metkami, to za wielkie na mnie A jak coś znajdę w 36/38 to szmata taka, że aż strach dotykać.

Łe, całe setki km :D
Moja koleżanka miała ciuchland jeszcze niedawno, to jak często mogłam coś wybrać zanim wywaliła to na sklep to mnie się serce krajało jak widziałam jakie ma łachy w rozmiarze 36, często z metkami, nowe, jakie zakieciki, topy, sukienki, wszystko , tylko jej stękałam i kwiliłam "dlaczego to nie jest większe"? :rotfl:
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Psyche30
Psyche30: Łe, całe setki km :D Moja koleżanka miała ciuchland jeszcze niedawno, to jak często mogłam coś wybrać zanim wywaliła to na sklep to mnie się serce krajało jak widziałam jakie ma łachy w rozmiarze 36, często z metkami, nowe, jakie zakieciki, topy, sukienki, wszystko , tylko jej stękałam i kwiliłam "dlaczego to nie jest większe"?

Łohohohoh:D Ale i tak miałaś fajnie, że mogłaś cokolwiek wybrać. Ja nikogo znajomego w tej branży nie mam. Zazdraszczam^^
Ogólnie nigdy nie znalazłam żakietu w moim rozmiarze, są same babcine od jakichś garsonek, sukienkę jedną moja kumpela znalazła, nową z TopShopu, śliczna była, ale w cycach za mała na mnie:and:
U mnie w jednym z lepszych zrobili dostawy w niedzielę, baby z kościoła wracają i sruuu..Co tam się dzieje :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  24 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Szczerze napiszę,że ja nie potrafię się w tych ciucholandach odnaleźć... I dziwnie się w nich czuję

ja tam lubię, mam kilka przysłowiowych 'perełek'. Dawno nie byłam, nie mam czasu... po za tym trochę przesadzają z cenami jak na sh ; ) 17zł/kg kto to widział ;o a na wycenie są ceny podobne do sklepowych po wyprzedażach.. więc już bardziej opłaca się poczekać na promocje i mieć coś nowego. No chyba, że coś jest z metką.
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 17zł/kg kto to widział ;o

U mnie w dniu dostawy jest 55 zł za kg :zonk: To też same bokserki biorę, po 4 zł wychodzą ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: mam kilka przysłowiowych 'perełek'.

Ja mam, hmmm....koszulkę The Rolling Stones :zakochany:
madzia2143
madzia2143
  24 Martie 2012
styka51
styka51: U mnie w dniu dostawy jest 55 zł za kg To też same bokserki biorę, po 4 zł wychodzą ;)

coooooooooooooooooooo :szok: no nie wierzę ;o

styka51
styka51: Ja mam, hmmm....koszulkę The Rolling Stones

czyżby ta, która wpadła mi w oko na Twoim nowym zdjęciu na starym krześle? :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.