Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 767 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kupiłam sobie soczewki. Nie wiem jak mogłam być taką idiotką żeby się męczyć w okularach są 100 x wygodniejsze, i w vision expres jest fajna promocja w pakiecie startowym, wszystko 50% taniej - soczewki na pol roku (2 x 3 soczewki w opakowaniu) i badanie wyszły mi 108 zł :-) w SCC (silesia w Kato) jest miła pani doktor, polecam ;-)
Aha, i TALLY WEIJL - mój ulubiony sklep stracił w moich oczach gwarancja na pasek to rok czasu, po 4 mc w miejscu zapinania paska poodpadały elementy (cekiny itp) i zdarła się 'skórka' i odrzucono reklamację
bo nieprawidłowe użytkowanie, pytam to co kuwa mam ten pasek w szafie trzymac? To mi powiedziala ze to normalne ze tak sie dzieje od uzywania a jak zapytalam co w takim razie obejmuje gwarancja to powiedziala ze uszkodzenia, to pytam a to kuwa co to jest? No ale to od uzywania. Nie chcialo mi sie klocic, sam pasek nie byl drogi ale chodzi o zasade. ;/ juz nie zbieram paragonow bo se mozna nimi tylek tam podetrzec, a w New Yorker od razu zwrot kasy albo wymiana na to samo lub cos innego.

sorry ale jak patrze na te sprzedawczynie w tally to zawsze zastanawiam się czy one muszą tak wyglądać czy mają to narzucone? tona tapety+ przyklejane rzęsy, czy tak musi być?

a ja sobie dzisiaj zafundowalem botoks, nie moge sie doczekac pelnego efektu :D
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.