malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  25 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no jakby ktoś ją faktycznie gdzies na mieście widział i znał to może bez problemu. a tak to już nie wiadomo czy jest ze Skarżyska czy Bydgoszczy O_o

No wiesz, ja też ze Sztokholmu nie jestem :rotfl:
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  26 Martie 2012

Słuchajcie, mam taki problem, że nie wiem co mam kupić siostrze na 18 urodziny :ninja:.
Płyty jej ulubionego zespołu były, bilety na koncerty również, różne drobiazgi tak samo, biżuterii i innych takich dupereli raczej nie lubi.
Macie jakieś propozycje? Coś do 200zł. Bo ja w sumie myślałam o jakimś "talonie, kuponie-już zapłaconym" do stylisty fryzur-bardzo by chciała zrobić coś z włosami, ale się najnormalniej w świecie boi i mam dylemat.

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
SoDope
SoDope
  26 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: do stylisty fryzur-

jak nie to stylisty fryzur to do jakiegoś sklepu
Reserved czy coś - niektóre sklepy oferują takie karty.
np Rossman tez ;)
mmaryjka
mmaryjka
  26 Martie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Macie jakieś propozycje?

lot paralotnią np.
pijana
pijana
  27 Martie 2012

W czwartek mam drugie podejście do prawka, a właśnie chwyciła mnie grypa żołądkowa :zonk: CUDOWNIE :martuska:

madzia2143
madzia2143
  27 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W czwartek mam drugie podejście do prawka, a właśnie chwyciła mnie grypa żołądkowa CUDOWNIE

uuuuu nieciekawe, mam nadzieję że nie popuścisz ze stresu :woot: ale by było :ninja:
SoDope
SoDope
  27 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Niebieski Zbyszek Cie uratuje XD
SoDope
SoDope
  27 Martie 2012

co ja pierd.... nie Zbyszek tylko Zywiec :D

madzia2143
madzia2143
  27 Martie 2012

ja wlasnie wrocilam z wykladu, kurde ogromna niemoc mnie ogarnela :ninja: dawno nie czulam sie tak zmeczona a w sumie nic takiego nie robilam ;/

styka51
styka51
  27 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wlasnie wrocilam z wykladu, kurde ogromna niemoc mnie ogarnela dawno nie czulam sie tak zmeczona a w sumie nic takiego nie robilam ;/

Ja dziś miałam godz rektorskie :pavarotti: I cały dzień zleciał, w sumie najgorszy....

Zdałam sobie sprawę, że jaram się stylem boho :pavarotti:
justCax
justCax
  27 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W czwartek mam drugie podejście do prawka, a właśnie chwyciła mnie grypa żołądkowa CUDOWNIE

do czwatku powinno Ci przejść :tak: może skocz do lekarza? szybciej przejdzie jak cos wezmiesz.
madzia2143
madzia2143
  27 Martie 2012
styka51
styka51: Ja dziś miałam godz rektorskie I cały dzień zleciał, w sumie najgorszy....

eee zazdroszcze ;p jutro mam og 8 do 15 a potem.... wyprowadzka :mrgreen: wracam w koncu do rodzinnego domu :)
pijana
pijana
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: uuuuu nieciekawe, mam nadzieję że nie popuścisz ze stresu ale by było

:rotfl: Nie no, jakby była groźba takiej sytuacji tobym nie podeszła do tego egzaminu :D
Konto usunięte
Konto usunięte: do czwatku powinno Ci przejść może skocz do lekarza? szybciej przejdzie jak cos wezmiesz.

Na szczęście CHYBA już przeszło, uff.
styka51
styka51
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eee zazdroszcze ;p jutro mam og 8 do 15 a potem.... wyprowadzka wracam w koncu do rodzinnego domu :)

A ja dziś też na 8 miałam.. do 13, ale jeszcze w bibliotece siedziałam:ninja:
Jutro dopiero na 14.53^^
A dużo rzeczy przenosisz/przewozisz?
madzia2143
madzia2143
  28 Martie 2012
styka51
styka51: A dużo rzeczy przenosisz/przewozisz?

wlasnie sie spakowalam :ninja: jestem przerażona ilością rzeczy :ninja:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.