malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Zazdraszczam^^

Już nie ma czego, było ale się zmyło :D

styka51
styka51: Ogólnie nigdy nie znalazłam żakietu w moim rozmiarze, są same babcine od jakichś garsonek

To u mnie byś na te zajebiste łachy z kasą nie wyrabiała :D
Ale kumpela miała bardzo tanio cenowo , nawet z metkami rzeczy .
Babsy
Babsy
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 17zł/kg kto to widział

dziewczyno, jak u mnie jest za tyle, to w ostatnich dnaich przed wymiana:)
w dniu dostawy okolo

styka51
styka51: 55 zł za kg

sprzedawcy zauwazyli, ze ludzie czesciej chodza, to i ceny zaczely w gore isc. w jednym sh z wycenionymi rzeczami maja zajebiste sukienki, wizytowo- weselne, tyle ze po 59/99 zl:zonk: bez przesady, nie dam stowy za uzywany ciuch...
styka51
styka51
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: coooooooooooooooooooo no nie wierzę ;o

Serio :D To też kupuje się lekkie rzeczy:D

Konto usunięte
Konto usunięte: czyżby ta, która wpadła mi w oko na Twoim nowym zdjęciu na starym krześle?

Dokładnie ta sama :pavarotti:

Psyche30
Psyche30: Już nie ma czego, było ale się zmyło :D

Ale trochę sobie poużywałaś ;)

Psyche30
Psyche30: To u mnie byś na te zajebiste łachy z kasą nie wyrabiała :D Ale kumpela miała bardzo tanio cenowo , nawet z metkami rzeczy .

Ech...chciałabym bardzo jakiś żakiet..tylko jeden mam...czarny był ale się zmył:and: Jak patrzę, to wszędzie po 100 zl są, to szukam w lumpach, ale nie ma:and:

Babsy
Babsy: tyle ze po 59/99 zl bez przesady, nie dam stowy za uzywany ciuch...

No dokładnie. Za stówę, to możesz sobie nową kieckę kupić. Ale ja na te powyceniane nie chodzę, nie ma sensu. Weź, leginsy po 20 zł, śmiech na sali :lol:
madzia2143
madzia2143
  24 Martie 2012
Babsy
Babsy: dziewczyno, jak u mnie jest za tyle, to w ostatnich dnaich przed wymiana:) w dniu dostawy okolo

no co Wy mówicie, masakra jakaś! Eeee to ja zaczynam doceniać moje :mrgreen:

Babsy
Babsy: maja zajebiste sukienki, wizytowo- weselne, tyle ze po 59/99 zl bez przesady, nie dam stowy za uzywany ciuch...

o tym też mówiłam, też nie dam tyle za ciuch z sh.
Babsy
Babsy
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Ale ja na te powyceniane nie chodzę, nie ma sensu. Weź, leginsy po 20 zł, śmiech na sali

na szczescie u mnie w najpopularniejszym i najwiekszym lumpku sa na wage;) i maja rozniaste rozmiary:)

Konto usunięte
Konto usunięte: no co Wy mówicie, masakra jakaś! Eeee to ja zaczynam doceniać moje

no raczej;) kiedys u mnie w tym jednym w ostatnim dniu bywalo po 5 zl/kg, ale sie skonczyly te dobre czasy.

Konto usunięte
Konto usunięte: o tym też mówiłam, też nie dam tyle za ciuch z sh.

poza tym... w sieciwkach mozna powiedziec, ze tez sa uzywane rzeczy, 500 razy mierzone, zwrocone... ile razy na piekielnych czy wizazu czytalam, ze laski kupia ciuch w piatek, w poniedzialek oddaja po imprezie:zonk: czasem probuja zwrocic ewidentnie uzywany, przepocony i smierdzacy ciuch;/
SoDope
SoDope
  24 Martie 2012

Jaśmina zapierdzieliła mi imie

O mnie: Gosia- 20 lat.
:ziober2:

styka51
styka51
  24 Martie 2012
Babsy
Babsy: na szczescie u mnie w najpopularniejszym i najwiekszym lumpku sa na wage;) i maja rozniaste rozmiary:)

No w tym "najlepszym" też są na wagę...ale ciężko z rozmiarami. Czasem odnoszę wrażenie, że te ciuchy, które nie zejdą w Poznaniu czy Łodzi przywożą do mojego miasta, a potem do jeszcze mniejszego i jeszcze mniejszego:and:

Babsy
Babsy: ze laski kupia ciuch w piatek, w poniedzialek oddaja po imprezie czasem probuja zwrocic ewidentnie uzywany, przepocony i smierdzacy ciuch;/

Też o tym czytałam nie raz... poza tym jak są wyprzedaże w CH, to te ciuchy niby na wieszakach, a brudne od fluidów, szminek, podeptane....
Babsy
Babsy
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Czasem odnoszę wrażenie, że te ciuchy, które nie zejdą w Poznaniu czy Łodzi przywożą do mojego miasta, a potem do jeszcze mniejszego i jeszcze mniejszego

w zawody 24h bylo kiedys o lumpach, to wlasnie towar ktory nie zejdzie wysylaja do innych sklepow, i cos tam jeszcze, nie pamietam.

styka51
styka51: poza tym jak są wyprzedaże w CH, to te ciuchy niby na wieszakach, a brudne od fluidów, szminek, podeptane....

jak mnie to obrzydza, jak ciuch jest uyebany w podkladzie;/ pieprzone modnisie nie potrafia zalozyc/ zdjac ciucha by go nie uwalic;/
madzia2143
madzia2143
  24 Martie 2012
Babsy
Babsy: poza tym... w sieciwkach mozna powiedziec, ze tez sa uzywane rzeczy, 500 razy mierzone, zwrocone... ile razy na piekielnych czy wizazu czytalam, ze laski kupia ciuch w piatek, w poniedzialek oddaja po imprezie czasem probuja zwrocic ewidentnie uzywany, przepocony i smierdzacy ciuch;

ludzie są straszni :ninja:

Babsy
Babsy: jak mnie to obrzydza, jak ciuch jest uyebany w podkladzie;/ pieprzone modnisie nie potrafia zalozyc/ zdjac ciucha by go nie uwalic;/

też mnie to wkurza, ale tym powinni zająć się pracownicy sklepu, bo to im sprzedaż przez takie coś spada.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Martie 2012

Hej laski, nie wiem czy jestescie zainteresowane, ale na http://www.feelunique.com/brands/benefit jest 15% off na kosmetyki z Benefitu ale TYLKO dzisiaj. + Darmowa dostawa na caly swiat :)

pijana
pijana
  24 Martie 2012

Fajne kurde rzeczy ta Jaśmina-nie-Jaśmina wynajduje w sh :woot:

Babsy
Babsy
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ludzie są straszni

niestety...

Konto usunięte
Konto usunięte: też mnie to wkurza, ale tym powinni zająć się pracownicy sklepu, bo to im sprzedaż przez takie coś spada.

nie wiem jak to jest, ale jesli znajda juz taki uwalony ciuch, bez zlapania delikwentki na goracym uczynku, to jakie maja wyjscie, jak go nie odwiesic i liczyc na to, ze ktos go jednak kupi? bo chyba jak zauwaza, ze ta konkretna laska cos upaprala, to bodajze musi go kupic wtedy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Hej laski, nie wiem czy jestescie zainteresowane, ale na http://www.feelunique.com/brands/benefit jest 15% off na kosmetyki z Benefitu ale TYLKO dzisiaj. + Darmowa dostawa na caly swiat

coym ja miala na koncie wiecej niz 6 zl:mrgreen: dzis ostatnie 20 wybralam;P
Owieczka
Owieczka
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaśmina zapierdzieliła mi imie O mnie: Gosia- 20 lat.

a może to nie Jaśmina? Pamiętam, że pisała o bliznach po cięciu się na szyi i nadgarstkach, a tutaj nic nie widzę,, no i inne imię i miasto hmm:woot:
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
Owieczka
Owieczka: a może to nie Jaśmina? Pamiętam, że pisała o bliznach po cięciu się na szyi i nadgarstkach, a tutaj nic nie widzę,, no i inne imię i miasto hmm

Ona, ona... imię i miasto można wpisać jakie się chce przecież :mrgreen: Chłopak też ten sam, więc... :mrgreen:
dont0say0anything
dont0say0anything
  24 Martie 2012

Eeee chyba wolałam naszą arabkę w mocniejszym makijażu :D i jak ona dziwnie uśmiecha się z zębami :D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.