malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  28 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie sie spakowalam jestem przerażona ilością rzeczy

Jak się spakowałaś, to za dużo tego nie było;p Jakieś meble?
madzia2143
madzia2143
  28 Martie 2012
styka51
styka51: Jak się spakowałaś, to za dużo tego nie było;p Jakieś meble?

eeee nie aż tak tragicznie :mrgreen: bez mebli. Wyprowadzałam się z akademika, do domu :) jednak co swój dom, to swój dom. Pewne sprawy dały mi dużo do myślenia też, niedawno zmarło dwóch ojców od moich dobrych koleżanek, oba na zawał. Stwierdziłam, że nie chcę tracić czasu gdzieś gdy mogę być w domu i docenić to co mam. Po za tym kwestie finansowe też mają duże znaczenie. Jedyne czego się martwię to wyczerpania, ale myślę, że jakoś to ogarnę.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  29 Martie 2012

a ja sie pochwale ze zdalem dobrze IELTS, moge studiowac na calym swiecie, uczyc w szkolach angielskiego, byc przewodnikiem etc :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mirra20
mirra20
  29 Martie 2012
Prinz
Prinz: a ja sie pochwale ze zdalem dobrze IELTS, moge studiowac na calym swiecie, uczyc w szkolach angielskiego, byc przewodnikiem etc :D

to możesz mnie uczyć bo mój kuleje:P
Prinz
Prinz
  29 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to możesz mnie uczyć bo mój kuleje:P

e-korków udzielam jak coś :)

mirra20
mirra20
  29 Martie 2012
Prinz
Prinz: e-korków udzielam jak coś :)

to proszę mnie wpisać w grafik:D
Prinz
Prinz
  29 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to proszę mnie wpisać w grafik:D

napisz mi na pw co konkretnie Cie interesuje, a ja napisze Ci kiedy mam wolne i podam cene :)

mmaryjka
mmaryjka
  30 Martie 2012
Prinz
Prinz: byc przewodnikiem

coo? ale chyba nie w polsce?
Prinz
Prinz
  30 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: coo? ale chyba nie w polsce?

IELTS (6.5 i więcej punktów) jest uznawany przez Ministerstwo Edukacji Narodowej jako udokumentowanie kwalifikacji językowych wymaganych od osób, które chcą zostać nauczycielami języka angielskiego w przedszkolach, szkołach podstawowych, gimnazjach, zasadniczych szkołach zawodowych, liceach ogólnokształcących, liceach profilowanych, technikach, uzupełniających liceach ogólnokształcących, technikach uzupełniających, szkołach policealnych, bibliotekach pedagogicznych oraz innych placówkach edukacyjnych.
Oprócz ww. kwalifikacji osoba taka musi spełniać inne kryteria i warunki, o których mowa w rozporządzeniu.
IELTS (powyżej 6 punktów) uznawany jest przez Urząd Służby Cywilnej jako potwierdzenie kwalifikacji językowych pracowników polskiej służby cywilnej.
IELTS (powyżej 6 punktów) uznawany jest przez Ministerstwo Edukacji Narodowej jako potwierdzenie kwalifikacji językowych przewodników wycieczek.
IELTS(powyżej 6 punktów) pozwala uzyskać zwolninie z egzaminu doktorskiego w zakresie znajomości nowożytnego języka obcego.

Slayer
Slayer
  30 Martie 2012
Prinz
Prinz: a ja sie pochwale ze zdalem dobrze IELTS, moge studiowac na calym swiecie, uczyc w szkolach angielskiego, byc przewodnikiem etc :D

Gratki , ja po angielsku umiem tylko Fuck me im famous :and:
madzia2143
madzia2143
  30 Martie 2012
Slayer
Slayer: Fuck me im famous

w sumie to apostrofu brakuje :woot: :mrgreen:
chyba :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  30 Martie 2012
Prinz

Gratulacje :D Zawsze wiedziałam, że Ty zdolny chłopak jesteś ;)
mmaryjka
mmaryjka
  31 Martie 2012
Prinz
Prinz: Oprócz ww. kwalifikacji osoba taka musi spełniać inne kryteria i warunki, o których mowa w rozporządzeniu.

no właśnie, tak jak myślałam, że to tylko teoria.
Babsy
Babsy
  31 Martie 2012

rany, co za nudy:and:

madzia2143
madzia2143
  31 Martie 2012
Babsy
Babsy: rany, co za nudy

zazdroszczę, ja dopiero teraz mam chwilę wytchnienia. Porządki w domu i zapieprz na uczelni dają się we znaki, ale mam plan dzisiaj się zrelaksować - planuję długą i odprężającą kąpiel :jezyk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.