malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
styka51
styka51: Ja pamiętam jak zaczęłam tam chodzić, bo kumpele fajne ciuchy przynosiły... Nie mogłam ogarnąć tego co tam się działo w dniu dostawy

Też jestem w szoku jak widzę co dziewczyny tam wynajduję, po czym idę tam i nic ciekawego nie widzę :mrgreen: Nie wiem może jakaś dziwna jestem :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam lubię, mam kilka przysłowiowych 'perełek'

jak bym umiała ta coś znaleźć, to może też bym polubiła :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: po za tym trochę przesadzają z cenami jak na sh ; ) 17zł/kg kto to widział ;o a na wycenie są ceny podobne do sklepowych po wyprzedażach.. więc już bardziej opłaca się poczekać na promocje i mieć coś nowego. No chyba, że coś jest z metką.

Też słyszałam, że coraz drożej jest... prawie jak w sklepach, a to przecież używane ciuchy...
justCax
justCax
  24 Martie 2012
Prinz
Prinz: no masakra ze ludzie ida za to sie gnoić

jest popyt, jest podaż. a debilizm niektórzy mają we krwi.

styka51
styka51: Jaśmina:

to jak ona ma w końcu na imie?
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to jak ona ma w końcu na imie?

Raczej jestem pewna, że ma na imię Jasmina. A może tam chciała być bardziej... hmm... anonimowa?
justCax
justCax
  24 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Raczej jestem pewna, że ma na imię Jasmina. A może tam chciała być bardziej... hmm... anonimowa?

dziwne to wszystko troche :woot:
Babsy
Babsy
  24 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Raczej jestem pewna, że ma na imię Jasmina. A może tam chciała być bardziej... hmm... anonimowa?

ciekawe tylko, po co ta sciema z imieniem:) i jeszcze mi sie przypomnialo, ze nie miala czasu na fotke- a znalazla na blog, gdzie trza te zdjecia zrobic, cos napisac;)
pijana
pijana
  24 Martie 2012
Babsy
Babsy: ciekawe tylko, po co ta sciema z imieniem:) i jeszcze mi sie przypomnialo, ze nie miala czasu na fotke- a znalazla na blog, gdzie trza te zdjecia zrobic, cos napisac;)

I to kilka razy dziennie chyba, bo widziałam jeden post "dzisiaj tylko 1 wpis" :ninja: Tu była dość depresyjna i nudna, na blogu taka "wesoła", dziwne to wszystko :ninja:
SailorMoon
SailorMoon
  24 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dziwne to wszystko troche

Babsy
Babsy: ciekawe tylko, po co ta sciema z imieniem:) i jeszcze mi sie przypomnialo, ze nie miala czasu na fotke- a znalazla na blog, gdzie trza te zdjecia zrobic, cos napisac;)

Konto usunięte
Konto usunięte: I to kilka razy dziennie chyba, bo widziałam jeden post "dzisiaj tylko 1 wpis" Tu była dość depresyjna i nudna, na blogu taka "wesoła", dziwne to wszystko

Ja tam w to nie wnikam... jej sprawa, skoro ma czas i chęci. Tutaj widocznie się już "wypaliła" a forma bloga jej teraz bardziej odpowiada :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 Martie 2012

Trzeba Was troche rozruszac, patrzcie co Staruszka przygotowała :devil:
http://www.youtube.com/watch?v=tYkwziTrv5o&feature=youtu.be

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  25 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tu była dość depresyjna i nudna, na blogu taka "wesoła", dziwne to wszystko

nie jest dziwne.
sama przecież tu pisała, że jest CHORA NA ŁEB.
i faktycznie coś z nią jest chyba nie tak, bo normalny człowiek nie mnoży swojej osoby.
pijana
pijana
  25 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie jest dziwne. sama przecież tu pisała, że jest CHORA NA ŁEB. i faktycznie coś z nią jest chyba nie tak, bo normalny człowiek nie mnoży swojej osoby.

No tak, zupełnie zapomniałam :yes:
pijana
pijana
  25 Martie 2012
:tak: *
znaki
SoDope
SoDope
  25 Martie 2012
SailorMoon

a ja jestem pewna, że nie ma ani Jasmina na imie ani Gosia ani Zosia - po prostu ma nie polską urode więc może wciskać kity :P
SailorMoon
SailorMoon
  25 Martie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem pewna, że nie ma ani Jasmina na imie ani Gosia ani Zosia - po prostu ma nie polską urode więc może wciskać kity :P

W sumie... tego i tak się nie dowiemy ;) Mniejsza z tym.
SoDope
SoDope
  25 Martie 2012
SailorMoon
SailorMoon: W sumie... tego i tak się nie dowiemy ;) Mniejsza z tym.

no jakby ktoś ją faktycznie gdzies na mieście widział i znał to może bez problemu.

a tak to już nie wiadomo czy jest ze Skarżyska czy Bydgoszczy O_o
mirra20
mirra20
  25 Martie 2012

nie chce zakładać tematu, więc może wie któraś gdzie dostane marynarkę w kolorze powiedzmy kości słoniowej?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.