malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  21 Mai 2012
Babsy
Babsy:

a mi się fajnie z tą falbaną podoba :P

gierska z tyłu zakryje co nie co ...
SoDope
SoDope
  21 Mai 2012

tutaj też taka trenowa - tylko góra taka nędzna troche ...

jakby miała góre tej pierwszej to by była fajna.

SoDope
SoDope
  21 Mai 2012

i na tym koniec kandydatek bo większości wyglądałam jak idiotka.

Babsy
Babsy
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi się fajnie z tą falbaną podoba gierska z tyłu zakryje co nie co ...

hmm musialabys pokazac calosc stylizacji:)

Konto usunięte
Konto usunięte: tutaj też taka trenowa - tylko góra taka nędzna troche ... jakby miała góre tej pierwszej to by była fajna.

no gora jakby Ci troche czyczki splaszczala, no i mi (ale to mi) zoltko sie nie widzi;) jak juz, to w sumie lepsza pierwsza:)
SoDope
SoDope
  21 Mai 2012
Babsy
Babsy: jak juz, to w sumie lepsza pierwsza:)

Jedynka miała jeszcze kolor 'różowo-malinowy' ale oczywiście była na manekinie a ja nie chciałam go rozbierać ..

mam jeszcze jakby 2 tygodnie na szukanie kreacji XD
SailorMoon
SailorMoon
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

A mnie się podobasz w tej pierwszej. Tylko po prostu butów na obcasie brakuje na zdjęciu :P ta żółta też by była fajna ale góra cię spłaszczyła :mrgreen:
SoDope
SoDope
  21 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Tylko po prostu butów na obcasie brakuje na zdjęciu :P

Nie noszę ze soba na zakupy butów na obcasie:D
SailorMoon
SailorMoon
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie noszę ze soba na zakupy butów na obcasie:D

Wiem, chodziło o to, że jak założysz szpilki to będziesz się na pewno fajnie w niej prezentować :) Ale jak masz jeszcze czas to możesz się porozglądać :)
SoDope
SoDope
  21 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ale jak masz jeszcze czas to możesz się porozglądać :)

no to będzie czerwiec - te dwie sukienki miały taki lekki materiał więc .. nie będę się męczyć ich noszeniem .. bo na chłodniejsze dni to mam sukienke .. ta którą wcześniej pokazywałam. Z Reserved...
kedi
kedi
  21 Mai 2012

Oglądałam dziś "Różę" Smarzowskiego i muszę powiedzieć, ze bardzo mnie przygnębiło. Oglądałam mase dobrych, polskich filmów, ale ten jest inny.

styka51
styka51
  21 Mai 2012

@mmaryja:
Również gratuluję ;)

W ogóle jaki dziś dzień okropny... Dzieci w szkole słuchać mnie nie chciały, wkurzają mnie ludzie z roku, bo są MAKSYMALNIE niekompetentni, 2 km w mieście jechałam chyba z godzinę, na dodatek jutro zapierdziel na uczelni, że hoho. I musze jechać po tatę do pracy, bo mama pojechała drugim na wywiadówkę do siostry, a rano nie przewidzieli, żeby jechać na dwa:ninja:

A pozytywny aspekt, to to, że piłam dziś kozackie latte z automatu za 1,80 :pavarotti:

daenerys
daenerys
  21 Mai 2012

Czy Was też dzisiaj wszystko wkurza, czy mam jakimś pms? :-(

SoDope
SoDope
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

mnie ogólnie zawsze wszystko wkurza :D
daenerys
daenerys
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie ogólnie zawsze wszystko wkurza :D

Taka nerwowa? :D
Ja dzisiaj siedze i mam ochotę yebnąć w te rozwarte ryje moich współlokatorek. Nigdy więcej akademika, dobrze, że już koniec. Jeszcze dzisiaj w mpk, godzina 16, ja głodna, a jak głodna, to chęć mordu nieziemska, czym prędzej pakuje się do środka, nawet jest wolne miejsce, je! Kasuje bilet, już mam sadzać kuper a przede mną wzium jakiś dżentelmen :rotfl: Ale jakiś upośledzony chyba, mimo, że wyglądał normalnie to ojciec wydmuchiwał mu nos :wtf: chłopak miał z 17 lat. :D
mirra20
mirra20
  21 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Czy Was też dzisiaj wszystko wkurza, czy mam jakimś pms? :-(

a myślałam, że tylko ja mam taki dzień...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.