malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryja

i ja się dołączam do gratulacji, a co do sukienki - nr.1 ładniejsza, chociaż ja bym na Twoim miejscu podkreśliła ciało, bo masz świetną figurę ;) nie myślałaś coś o kroju syreny?
mmaryja
mmaryja
  22 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Jak krycie? Nie robi smug? Ile warstw jest potrzebnych? Jak z trwałością? Gęsty/rzadki? Jak schnie? Szybko się "psuje"?

jedna warstwa wystarcza, ale bardzo szybko się ściera. nie robi smug. konsystencja - jak dla mnie idealna, nie za gęsty - szybko schnie, jedna warstwa w parę sekund. dość szybko wysycha. no i pędzelek jeden z lepszych ze wszystkich lakierów jakie miałam.
miałam czerwony, koralowy, granatowy i jakieś mleczne.
za 7zł to raczej nie ma co się zastanawiać. essie czy o.p.i to to nie jest, ale najgorszy też nie.
mmaryja
mmaryja
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i ja się dołączam do gratulacji, a co do sukienki - nr.1 ładniejsza, chociaż ja bym na Twoim miejscu podkreśliła ciało, bo masz świetną figurę ;) nie myślałaś coś o kroju syreny?

dzięki!
byłam dzisiaj w sklepie, pooglądałam sobie i nie wpadło mi nic fajnego w oko, ale nadal się rozglądam;)
jak na razie jestem zdecydowana na numer 1 bądź tą
SailorMoon
SailorMoon
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bądź tą

cudo :zakochany:
styka51
styka51
  22 Mai 2012
Konto usunięte

Strasznie podobają mi się te w stylu empire :zakochany:
mmaryja
mmaryja
  22 Mai 2012
styka51
styka51: Strasznie podobają mi się te w stylu empire

mi też, od zawsze się podobały, a jeszcze nie byłam na ślubie na którym ktoś taką miał. dlatego chyba jestem zdecydowana, choć jeszcze trochę na pewno obejrzę.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jedna warstwa wystarcza, ale bardzo szybko się ściera. nie robi smug. konsystencja - jak dla mnie idealna, nie za gęsty - szybko schnie, jedna warstwa w parę sekund.

Ooo, o te cechy mi chodziło, dziękuję. :) Ścierać się może, bo i tak jakimś dziwnym trafem mam czas i chce mi się zmieniać kolor co 1-2 dni.

Ktoś jeszcze miał styczność z tymi lakierami?
daenerys
daenerys
  22 Mai 2012
Konto usunięte

Tak. :ninja: Jest śliczna. I też gratuluję. No i powodzenia :)
mmaryja
mmaryja
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: I też gratuluję.

dzięki!

jeszcze taką znalazłam, też mi się podoba! kurde, będzie ciężko
pijana
pijana
  22 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Ktoś jeszcze miał styczność z tymi lakierami?

Ja, mam jeden i bardzo go lubię, przede wszystkim ze względu na szeroki pędzelek, bardzo bardzo wygodny.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Mai 2012
moonlight30
moonlight30: Zakochałam się w jednych butach, ale nawet nie wiem jakiej to firmy ani nic :c

Nie mam pojęcia, ale są śliczne Aniu :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: też jeździłam przez chwilę autobusem, jak zamknęli tramwaje na jana pawła/chałubińskiego. wczoraj był ogień! przykleiłam się w tramwaju, oczywiście jak na złość przyjechały 3 stare i żadnego nowego na horyzoncie

Przynajmniej w niektórych tramwajach jest chłodno dzięki klimie, ale trafić na taki, to trzeba naprawdę mieć szczęście :and:

Kiniowska
Kiniowska: Wtedy to mamrocze i rzucam bluzgami pod nosem, strzelam miny, jak mam to "coś" ominąć - natężenie i głośność zależy od obszaru zajmowanego na mojej drodze.

Ja najczęściej pod nosem mówię do siebie (oczywko tak, żeby słyszało babsko :ziober2:) 'stanie na środku i stoi, co za ludzie' :ziober2:

Kiniowska
Kiniowska: PS. Wam też dzisiaj tak gorąco? Też najchętniej zamknęłybyście (zamknęlibyście :P) się w jakimś chłodnym pomieszczeniu i nie wychodziły, póki temperatura nie wróci do stanu "jako-tako"?

Żebyś wiedziała. Nienawidzę takiej temperatury.. :-)
Kiniowska
Kiniowska
  22 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze taką znalazłam

Piękna! :zakochany: Taka subtelna. Ona jest cieniowana od pasa w dół, czy to tylko efekt zdjęcia?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja, mam jeden i bardzo go lubię, przede wszystkim ze względu na szeroki pędzelek, bardzo bardzo wygodny.

Dzisiaj już trochę za późno, ale jutro pewnie będzie wycieczka. Przekonałyście mnie. :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: oczywko tak, żeby słyszało babsko

Proste! :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Żebyś wiedziała. Nienawidzę takiej temperatury.. :-)

Plaża czy leniuchowanie jeszcze ujdzie, ale bieganie do pracy/na uczelnię, jakieś zakupy, środki publicznego transportu - co to, to nie. :ninja:
Kiniowska
Kiniowska
  22 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: pijana:

Pfuuu, źle!

Konto usunięte
Konto usunięte: oczywko tak, żeby słyszało babsko

Teraz dobrze. :)
Babsy
Babsy
  22 Mai 2012
Konto usunięte

ladna, ale

Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze taką znalazłam, też mi się podoba! kurde, będzie ciężko

ta bosska!

Kiniowska
Kiniowska: PS. Wam też dzisiaj tak gorąco? Też najchętniej zamknęłybyście (zamknęlibyście ) się w jakimś chłodnym pomieszczeniu i nie wychodziły, póki temperatura nie wróci do stanu "jako-tako"?

oj tak... pol godziny i lało sie ze mnie strumieniami. a ze w ciazy podobniez ma sie jeszcze temperature ciut wyzsza, ech...

bylam u gina, z juniorem wszystko ok, ale dalej nie znam plci:/ znajoma znajomego rowniez do tego samego chodzila i do porodu nie poznala plci, wiec moze gosciu niedowidzi ::lol:: zastanawiam sie czy nie isc na samo usg gdzie indziej.
Kiniowska
Kiniowska
  22 Mai 2012
Babsy
Babsy: oj tak... pol godziny i lało sie ze mnie strumieniami.

Miałam podobnie. Jak już się gdzieś wychodzi, to chyba nie wolno robić żadnych gwałtownych ruchów ani biegać, bo porażka, nie ma życia... :zonk:

Babsy
Babsy: z juniorem wszystko ok, ale dalej nie znam plci

Gratuluję dzidziusia! :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.