malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SailorMoon
SailorMoon
  23 Mai 2012

Idę zerknę co tam u Gosi :rotfl:

styka51
styka51
  23 Mai 2012

Jeju... a ja na żadne nie idę :ninja:

Miałam dziś koncert z dzieciakami, tańczyłam, śpiewałam i byłam krasnalem. Spociłam się jak świnia -,-

Babsy
Babsy: ta mi sie podoba:)

Mnie też...ale w ogóle mój numer jeden to:

:zakochany:
SailorMoon
SailorMoon
  23 Mai 2012

Uhuhu... przyszalała. Joico zestaw za 600 zł. Skąd ona kasę bierze :woot: Ps. A nie mówiłam, że zmieni scenerię fotek? :rotfl:

styka51
styka51: Miałam dziś koncert z dzieciakami, tańczyłam, śpiewałam i byłam krasnalem. Spociłam się jak świnia -,-

Ja się dziś na miasto przeszłam i też się spociłam :rotfl: Skwar... Powiadasz, że krasnalem byłaś :crylol:
styka51
styka51
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: huhu... przyszalała. Joico zestaw za 600 zł. Skąd ona kasę bierze Ps. A nie mówiłam, że zmieni scenerię fotek?

Może od Boya?
W ogóle jak ma ciuchy przed kolano, a pokazuje więcej dekoltu, to lepiej wygląda:tak:

SailorMoon
SailorMoon: Ja się dziś na miasto przeszłam i też się spociłam Skwar... Powiadasz, że krasnalem byłaś

A potem w autku, bez klimy...Zimny łokieć :pavarotti:
Tak, krasnalem. Śpiewaliśmy "My jesteśmy krasnoludki" z pokazywaniem. Świetnie to wyszło. Jak będą zdjęcia, to się pochwalę:D No i miałam chusteczkę na szyi i czapkę krasnalowatą^^
SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: A ja idę na wesele 2 czerwca a potem znów jakoś pod koniec lipca.

a ja idę tak ... 9 czerwca potem 14 lipca ...
a potem mam niby dwa 25 sierpnia
potem 1 września ... i potem niby jeszcze jeden we wrześniu. :and:
SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Joico zestaw za 600 zł. Skąd ona kasę bierze

pewnie gdzies się umawia jako .. pseudo arabka.
SailorMoon
SailorMoon
  23 Mai 2012
styka51
styka51: Może od Boya? W ogóle jak ma ciuchy przed kolano, a pokazuje więcej dekoltu, to lepiej wygląda

Możliwe, bo sama chyba jeszcze nie zarabia.
Ona wygląda ogólnie "staro" jak na swój wiek, a strojem też się postarza niepotrzebnie moim zdaniem.

styka51
styka51: A potem w autku, bez klimy...Zimny łokieć

:rock:

styka51
styka51: Tak, krasnalem. Śpiewaliśmy "My jesteśmy krasnoludki" z pokazywaniem. Świetnie to wyszło. Jak będą zdjęcia, to się pochwalę:D No i miałam chusteczkę na szyi i czapkę krasnalowatą^^

To czekam na foty :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: a ja idę tak ... 9 czerwca potem 14 lipca ... a potem mam niby dwa 25 sierpnia potem 1 września ... i potem niby jeszcze jeden we wrześniu.

Trochę Ci się tego zebrało :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie gdzies się umawia jako .. pseudo arabka.

:crylol:
Ale serio, przecież dla niektórych to pół wypłaty. A ona codziennie w sumie coś kupuje. Może kasiasta jest :ssh: Dobra nie wnikam bo będzie, że zazdroszczę albo coś :crylol:
daenerys
daenerys
  23 Mai 2012

kurdę, mogę po raz setny prosić o linka do Jej bloga? :ninja:

SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Trochę Ci się tego zebrało

to jest chamstwo ...

2 koleżanki mają w tym samym dniu ...
3 na nastepny tydzień.

...
przecież nie będę wybierać do której mam iść O_o

a 2 kolejne to śluby kolegów mojego JESZCZE faceta ale może nie będe musiała na nie iść .. :D
SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurdę, mogę po raz setny prosić o linka do Jej bloga?

zobacz w temacie o dominice budzynskiej...
SailorMoon
SailorMoon
  23 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kurdę, mogę po raz setny prosić o linka do Jej bloga?

Możesz :mrgreen:
http://margii8.pinger.pl/

Konto usunięte
Konto usunięte: to jest chamstwo ... 2 koleżanki mają w tym samym dniu ... 3 na nastepny tydzień. ... przecież nie będę wybierać do której mam iść O_o a 2 kolejne to śluby kolegów mojego JESZCZE faceta ale może nie będe musiała na nie iść .. :D

Losowanie zrób :crylol:To chyba Ci trochę współczuję bo to jednak człowiek się umęczy a i prezent dać trzeba. Nie wiem czy bym wytrzymała takie tempo :mrgreen:
SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon:

szczerze to nawet nie chce mi się iść na żadne z tych wesel.
do brata pójde ... bo to wiadomo rodzina.

ale ledwo co mam prace to wszystko pójdzie na te zasrane wesela.
styka51
styka51
  23 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Możliwe, bo sama chyba jeszcze nie zarabia. Ona wygląda ogólnie "staro" jak na swój wiek, a strojem też się postarza niepotrzebnie moim zdaniem.

Może rodzice jej tyle dają? W sumie skoro ich stać :D
Też to zauważyłam, stara się robić z siebie sławną bloggerkę, a słabo jej to wychodzi. Strasznie ją ciuchy postarzają i ma dziwny kształt twarzy ( z profilu).

SailorMoon
SailorMoon: To czekam na foty

Spoko:D

Konto usunięte
Konto usunięte: 2 koleżanki mają w tym samym dniu ... 3 na nastepny tydzień. ... przecież nie będę wybierać do której mam iść O_o a 2 kolejne to śluby kolegów mojego JESZCZE faceta ale może nie będe musiała na nie iść .. :D

Zazdroszczę :D U mnie żadnego w tym roku. Kuzynka niby ślubuje, ale zaprosiła tylko moich rodziców. A jednak "weselny klimat" to jest to:pavarotti:
SoDope
SoDope
  23 Mai 2012
styka51
styka51: Zazdroszczę :D U mnie żadnego w tym roku. Kuzynka niby ślubuje, ale zaprosiła tylko moich rodziców. A jednak "weselny klimat" to jest to

juz Ci pisałam wcześniej, że mozesz za mnie być na zastępstwie ... :crylol:
SailorMoon
SailorMoon
  23 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze to nawet nie chce mi się iść na żadne z tych wesel. do brata pójde ... bo to wiadomo rodzina. ale ledwo co mam prace to wszystko pójdzie na te zasrane wesela.

Nie dziwię Ci się. Ja mam o wiele mniej a też mi się jakoś nie chce. Bo jedno to znajomego mojego faceta to będę znała w sumie z 6 osób a drugie to też z jego strony jakiegoś brata ciotecznego co z raz na oczy widziałam. Może jedno sobie odpuszczę bo trochę wydatków się szykuje więc na wesele może zabraknąć.
Przecież nie musisz do wszystkich iść? Bo wtedy to wydatek jest niestety spory...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.