(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
daenerys
24 Mai 2012
kedi: ta kokarda... i ogólnie wygląda jak za 15zł z bazaru.. no nie wiem.. nie mój styl, zdecydowanie.
No właśnie, to zdecydowanie kwestia gustu, dość specyficznego. Znam osobę, która wyglądałaby w tym świetnie, a inne jak przebierane lalki. Jak ktoś nie potrafi dobrać do siebie stroju to i w Versace będzie wyglądał jak w szmacie a ktoś kto potrafi dobrać do siebie to i w sukience za 15 zl będzie mu dobrze. ;)
kedi
24 Mai 2012
styka51: Zgadzam się...i taka bez talii, ani nic... Szmatka z deczka
czekamy na stylizacje z jej udziałem
styka51: Dlaczego zawsze jak napiszę posta, to nikogo nie ma ?
ja jestem :)
Boże jak mnie brzuch napierdziela, mam okres i nie wyrabiam
daenerys
24 Mai 2012
styka51: i taka bez talii, ani nic
A to mialam pisać, że na grubszą osobę chyba.
kedi
24 Mai 2012
Konto usunięte: No właśnie, to zdecydowanie kwestia gustu, dość specyficznego. Znam osobę, która wyglądałaby w tym świetnie, a inne jak przebierane lalki. Jak ktoś nie potrafi dobrać do siebie stroju to i w Versace będzie wyglądał jak w szmacie a ktoś kto potrafi dobrać do siebie to i w sukience za 15 zl będzie mu dobrze. ;)
tu nie chodzi o cenę, bo ja czasem na bazarze też coś kupię (u nas np. mają rewelacyjne rajstopy) tylko o materiał, krój.
nie lubię takiego 'stylu'.
daenerys
24 Mai 2012
kedi: tu nie chodzi o cenę, bo ja czasem na bazarze też coś kupię (u nas np. mają rewelacyjne rajstopy) tylko o materiał, krój.
nie lubię takiego 'stylu'.
Dobsz.
Paulinessa
24 Mai 2012
Konto usunięte: w ogóle widziałam te buty w ccc ... i ten materiał ... pseudo skóro ... okropny.
Ja też, tak samo inne z tej serii. Umarłam.
styka51: I niby śniada cera
Nosz cholernie śniada jest.
Paulinessa
24 Mai 2012
Konto usunięte: a ona ma włoski jak 'sianko' bzykanko.
Ale sama przyznała, że zniszczyła
Paulinessa
24 Mai 2012
ej, ale pisała mi kiedyś, że jest szczuplejsza ode mnie.
kedi
24 Mai 2012
Konto usunięte: ej, ale pisała mi kiedyś, że jest szczuplejsza ode mnie.
od Ciebie to nie da się być szczuplejszym. zdradzisz ile ważysz i jaki masz wzrost?
Paulinessa
24 Mai 2012
kedi: od Ciebie to nie da się być szczuplejszym. zdradzisz ile ważysz i jaki masz wzrost?
Da się no, ale ona mnie zaskoczyła akurat :D
Nie umiem się mierzyć, ale określam na 165-7. A waga, regularnie 48-9, czasem mam zawahania chwilowe :D
kedi
24 Mai 2012
Konto usunięte: Nie umiem się mierzyć, ale określam na 165-7. A waga, regularnie 48-9, czasem mam zawahania chwilowe :D
łeee to tak jak ja, ale Ty szczuplej wyglądasz ;p
Paulinessa
24 Mai 2012
kedi: łeee to tak jak ja, ale Ty szczuplej wyglądasz ;p
E tam, tak samo jesteś szczupła i mi się bardzo podoba Twoja figura w ogóle
Ale nie jesteś szczuplejsza od Gosi, wybacz
kedi
24 Mai 2012
Konto usunięte: Ale nie jesteś szczuplejsza od Gosi, wybacz
nie wiem, ale jestem zadowolona ze swojej figury :)
SoDope
24 Mai 2012
Konto usunięte: ale określam na 165-7. A waga, regularnie 48-9, czasem mam zawahania chwilowe :D
no to powiem Ci, że ważysz tyle samo co ja .. a ja jestem od Ciebie jeszcze 10 cm mniejsza. :D
Paulinessa
24 Mai 2012
kedi: nie wiem, ale jestem zadowolona ze swojej figury :)
No dobrze, że nie czujesz zazdrości wobec Jaśminy
:)
Zmiana tematu, pierścionek z bursztynem, co sądzicie? Mama chce mi ofiarować swój z młodości :D