malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nie o to chodzi, jeżeli mam mieć cycki do pępka (chociaż mam nadzieję, że się tak nie stanie) i przez to nie czuć się ok z własnym ciałem, to wolę sobie co nieco poprawić, jeżeli fundusze na to pozwolą ofkors:P

Obawiam się,że cycki do pępka mogłabyś mieć ale właśnie po ingerencji chirurga plastyka w ( . ) ( . ) :D
mirra20
mirra20
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Obawiam się,że cycki do pępka mogłabyś mieć ale właśnie po ingerencji chirurga plastyka w ( . ) ( . ) :D

partacza chyba...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Weźcie się normalnie zacznijcie odchudzać Wy grubaski !

Ciężko :and: :D
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
sylwik
sylwik
  24 Mai 2012

to paulinessa nizsza ode mnie o 1-3cm, a lzejsza 20kg - nie ma jak poprawa nastroju na wieczor:crylol:
...powiedzialam przegryzajac wafelka:ziober2:

Babsy
Babsy
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to paulinessa nizsza ode mnie o 1-3cm, a lzejsza 20kg - nie ma jak poprawa nastroju na wieczor ...powiedzialam przegryzajac wafelka

::rotfl:: high five! ba, ja juz 73 waze ::ninja::
sylwik
sylwik
  24 Mai 2012
Babsy
Babsy: high five!

:rock:

Babsy
Babsy: ba, ja juz 73 waze ::

jesz za dwoje, masz swietna wymowke:ziober2:

btw. nie wiesz jaka plec dalej? :)
Babsy
Babsy
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jesz za dwoje, masz swietna wymowke btw. nie wiesz jaka plec dalej?

taak,l chyba musze ciut przysopowac ze slodyczami i innymi takimi;)
no nie znam, chyba pojde do innego gina na usg. znajoma znajomego chodzila do tego co ja i do porodu nie poznala plci, wiec gosciu niedowidzi albo ma sprzet dodupny;)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: partacza chyba...

A mało to było przypadków, że jakiś chirurg pokaleczył kobiety zamiast je upiększyć?

Sylvinka
Sylvinka: Ciężko :D

No tak Sylwia, z kości na ości faktycznie ciężko :ziober2:
mirra20
mirra20
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A mało to było przypadków, że jakiś chirurg pokaleczył kobiety zamiast je upiększyć?

jeżeli próbowały na czymś przyoszczędzić...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jeżeli próbowały na czymś przyoszczędzić...

Oj, nie zawsze partaczem okazywał się chirurg, który za połowę ceny wykonywał operację. Hanna Bakuła, polska dosyć znana malarka,a więc osoba raczej zamożna też bodajże wykonywała jakąś operację plastyczną związaną z biustem i lekarz zwyczajnie w świecie zamiast jej pomóc, to ją pokiereszował.
mirra20
mirra20
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Oj, nie zawsze partaczem okazywał się chirurg, który za połowę ceny wykonywał operację. Hanna Bakuła, polska dosyć znana malarka,a więc osoba raczej zamożna też bodajże wykonywała jakąś operację plastyczną związaną z biustem i lekarz zwyczajnie w świecie zamiast jej pomóc, to ją pokiereszował.

z tego co wiem to chodziło o twarz, a lekarz nie miał specjalizacji z chirurgii plastycznej tylko estetycznej...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: z tego co wiem to chodziło o twarz, a lekarz nie miał specjalizacji z chirurgii plastycznej tylko estetycznej...

Nie mniej jednak taka ingerencja zawsze niesie za sobą jakieś ryzyko. Pytanie tylko czy warto tak ryzykować za w sumie nie małe pieniądze? Ryzykować i cierpieć bo na pewno wiąże to się z bólem.
sylwik
sylwik
  24 Mai 2012
Babsy
Babsy: taak,l chyba musze ciut przysopowac ze slodyczami i innymi takimi;)

zeby sie nie okazalo po fakcie, ze jest 20kg do zrzucenia? :ninja:

Babsy
Babsy: no nie znam, chyba pojde do innego gina na usg. znajoma znajomego chodzila do tego co ja i do porodu nie poznala plci, wiec gosciu niedowidzi albo ma sprzet dodupny;)

mozliwe:) na jednym usg to moglo sie mlode obrocic ze nie widac, ale przez cala ciaze trudno chyba nie zauwazyc:lol:
mirra20
mirra20
  24 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mniej jednak taka ingerencja zawsze niesie za sobą jakieś ryzyko. Pytanie tylko czy warto tak ryzykować za w sumie nie małe pieniądze? Ryzykować i cierpieć bo na pewno wiąże to się z bólem.

tego nie neguje, jednak to tylko i wyłącznie decyzja osoby, która ma zamiar się na to zdecydować
poza tym idąc do głupiej kosmetyczki, fryzjera czy szpitala na zabieg można się zarazić jakimś gównem i też przecierpieć swoje...
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  24 Mai 2012

same grubasy na forum:(

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.