malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No właśnie. Do niektóych stylizacji pasuje np. kilka bransoletek (sama tak noszę) świetnie się komponuje z czymś lekkim, najczęściej letnią, delikatną sukienką. I nie ma mowy o krowich łańcuchach do tego, nawet w ogóle jakiekolwiek naszyjniki można odpuścić. No trzeba znać umiar, przegięcia nie wyglądają dobrze, nie uzupełnia stylizacji tylko ją rujnuje. Dziękuję.

No właśnie o to mi chodzi. Jak zakłada się kilka bransoletek , to na co dlugie kolczyki i łańcuch? Albo mydło albo powidło :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja lubie mocniejsza bizuterie itp. ale u niej to sie opiera na tej okropnej bluzce i niepasujacych do niczego butach. gdyby zamiast tej swiecacej bluzki 'dla 70latki' byla zwykla szara bokserka i inne buty to nie wygladaloby tragicznie.

Też w sumie o tym myślałam. Zdjęłaby tą bluzkę i łańcuch i buty, szara bokserka, lżejsze sandałki lub klapki tak jak pisała Paulina i jest trawa git majonez :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: i nie ogarniam czemu ona nosi tyle starobabciowych bluzek.

Dokładnie, ten seledynowy sweter bije wszystko na głowę wg mnie i te sukienki, co ojciec jej przywiózł...jak zwykła bokserka z jakimiś falbankami, zero wcięcia, zgięcia..Takie max bezpłciowe są ;C

Babsy
Babsy: nie odsc, ze wyszly prawie czorne, to jeszcze maja pelno rudych przeswitow do poprawki ::

Myj je rumiankowym:tak: I niech odpoczną troszkę ;)
kedi
kedi
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: dało radę to zauważyć, chociaż niektórzy delikatnie jej coś tam piszą na ten temat...

a tak btw to widziałam ostatnio na mieście dziewczynę w takiej spódnicy tylko beżowej, do tego miętowa bokserka i butki na płaskim ale takie delikatne sandałki, całość ekstra do siebie pasowała, cudnie :zakochany:

ps. uroczego masz synka i jaki duży już :)
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: dało radę to zauważyć, chociaż niektórzy delikatnie jej coś tam piszą na ten temat...

No tak, "nie mój styl" to tam największa krytyka :ziober2:

kedi
kedi: moim zdaniem na prawdę musi być głupia, skoro uważa, że te wszystkie kłamstwa mogłaby zataić. i jeszcze to wypieranie.. no w głowie się nie mieści. żałosne

Dokładnie. Ale widocznie się tym nie przejmuje, ma nowe koleżanki :D
styka51
styka51
  25 Mai 2012

Ech....pojawi się kilka negatywnych komentarzy ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0ERd3GlvxL8

kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie. Ale widocznie się tym nie przejmuje, ma nowe koleżanki :D

no wiesz, po co my jej potrzebne, co my wiemy o modzie XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 Mai 2012

więcej tych stron natrzepac nie mogłyście? :P

kedi
kedi
  25 Mai 2012
styka51
styka51: Ech....pojawi się kilka negatywnych komentarzy ;)

już z 10 razy to odsłuchałam :mrgreen:
styka51
styka51
  25 Mai 2012
kedi
kedi: już z 10 razy to odsłuchałam

:zakochany:
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
kedi
kedi: a tak btw to widziałam ostatnio na mieście dziewczynę w takiej spódnicy tylko beżowej, do tego miętowa bokserka i butki na płaskim ale takie delikatne sandałki, całość ekstra do siebie pasowała, cudnie

Muszę chyba na sobie sprawdzić jak to wygląda :ninja: Sam opis mi się spodobał więc musiało to serio ładnie wyglądać :)

kedi
kedi: ps. uroczego masz synka i jaki duży już :)

A dziękuję :) 4 latek już prawie ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No tak, "nie mój styl" to tam największa krytyka

Ale zawsze coś :rotfl:
styka51
styka51
  25 Mai 2012

O Boże! Napisałam JasminoGosi w komentarzu, że te białe buty szału nie robią ale w końcu są w 100% nowe, więc sukces Jasminko.
A drugi, ze ten seledynowe sweter się do niczego nie nadaje i widać, że z lumpa...Zablokowała mnie na wszystkie wpisy :rotfl:

SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: więcej tych stron natrzepac nie mogłyście? :P

Oceniamy stylizacje Gosi :rock: Oddzielne tematy o tym chyba czas zacząć robić :crylol:
kedi
kedi
  25 Mai 2012
styka51
styka51: Zablokowała mnie na wszystkie wpisy

:O to już kwestia, dlaczego jest tak mało negatywnych komentarzy, została rozwiązana :ziober2: skoro nie przyjmuje krytyki, to przecież prowadzenie takiego bloga mija się z celem...

SailorMoon
SailorMoon: Muszę chyba na sobie sprawdzić jak to wygląda Sam opis mi się spodobał więc musiało to serio ładnie wyglądać :)

a jeszcze do tego dziewczyna była ładna, więc już w ogóle miodzio. sama chyba zakupię tą spódnicę, tylko że beżową właśnie, ale to po 1-wszym bo hajsu brak ;p
styka51
styka51
  25 Mai 2012
kedi
kedi: skoro nie przyjmuje krytyki, to przecież prowadzenie takiego bloga mija się z celem...

Nie poddam się...:D
styka51
styka51
  25 Mai 2012

Sledzcie bloga Jaśminki ;)

SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
styka51
styka51: O Boże! Napisałam JasminoGosi w komentarzu, że te białe buty szału nie robią ale w końcu są w 100% nowe, więc sukces Jasminko

Leżę :crylol:

styka51
styka51: A drugi, ze ten seledynowe sweter się do niczego nie nadaje i widać, że z lumpa...Zablokowała mnie na wszystkie wpisy

Ona nie wie chyba na czym polega blog. Serio nie wiedziałam, że jest aż tak pusta.

kedi
kedi: a jeszcze do tego dziewczyna była ładna, więc już w ogóle miodzio. sama chyba zakupię tą spódnicę, tylko że beżową właśnie, ale to po 1-wszym bo hajsu brak ;p

Ja też właśnie upatrzyłam sobie taką jasną kremową i też czekam do wypłaty :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.