malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mieszkam na wsi...

Ja też :D Uwielbiam to miejsce... I nie wyobrażam sobie, że mogłabym zamieszkać gdzie indziej.
kedi
kedi
  25 Mai 2012
styka51
styka51: Ja też :D Uwielbiam to miejsce... I nie wyobrażam sobie, że mogłabym zamieszkać gdzie indziej.

jak widać, zależy od usposobienia, temperamentu. ja wiem, że nie wrócę już na wieś raczej. chociaż dom moich rodziców leży w bardzo malowniczym miejscu i dobrze się tam wypoczywa ;)
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: jak widać, zależy od usposobienia, temperamentu.

właśnie. ja czuję, ze urodziłam się w złym miejscu dla siebie. A póki co, muszę tu zostać.
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012

Ogólnie nie mam nic do Jasminy/Gosi, ani nigdy nie miałam z nią bliższych "kontaktów", więc generalnie mam raczej wyje.. na sprawę, ale czasem was tutaj czytam jeżeli się nudzę i trochę beka z tego, że ktoś z tego forum dorwał akurat jej bloga w gąszczu miliona podobnych stronek, miała dziewczyna pecha, a teraz musi uważać na złośliwe komentarze na profilu, który musi być nadzorowany chyba 24/7, żeby nie stracić reputacji. :D

asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie nie mam nic do Jasminy/Gosi, ani nigdy nie miałam z nią bliższych "kontaktów", więc generalnie mam raczej wyje.. na sprawę, ale czasem was tutaj czytam jeżeli się nudzę i trochę beka z tego, że ktoś z tego forum dorwał akurat jej bloga w gąszczu miliona podobnych stronek, miała dziewczyna pecha, a teraz musi uważać na złośliwe komentarze na profilu, który musi być nadzorowany chyba 24/7, żeby nie stracić reputacji. :D

To Jasmina była Gosią? :lol: Historia jakich wiele na forumach.
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012

A ja też większość życia mieszkałam na wsi a teraz mieszkam w niewielkim mieście i mi się podoba :D Duże pewnie by mnie przytłaczało, ja lubię mieć przestrzeń i ciszę :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie nie mam nic do Jasminy/Gosi, ani nigdy nie miałam z nią bliższych "kontaktów", więc generalnie mam raczej wyje.. na sprawę, ale czasem was tutaj czytam jeżeli się nudzę i trochę beka z tego, że ktoś z tego forum dorwał akurat jej bloga w gąszczu miliona podobnych stronek, miała dziewczyna pecha, a teraz musi uważać na złośliwe komentarze na profilu, który musi być nadzorowany chyba 24/7, żeby nie stracić reputacji. :D

To chyba Styka znalazła go jakimś cudem :rotfl: A nie mogła łaskawie "Gosia" nie robić z siebie i nas kretynów, że się niby nie znamy? Bo o ten cyrk w sumie się rozchodzi. I o jej podwójną osobowość :rotfl: A stylizacje jakie ma każdy widzi i komentarz jest zbędny :mrgreen: Ale przynajmniej wesoło jest :ziober2:
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To Jasmina była Gosią? Historia jakich wiele na forumach.

Doliorez, ja sama wiem tyle co tu przeczytam, ale widzę, że często gęsto jest tu poruszany jej temat i od jakiegoś czasu nie cichnie, Jasminę pewnie kojarzysz, ktoś stąd chyba znalazł jej bloga na jakimś portalu i okazało się, że Jasmina jest Gosią, mieszka w Bydgoszczy a nie bodajże w Skarżysku jak kiedyś pisała.
Ja z nią tylko raz rozmawiałam na forum o tym, że ją psychicznie męczyli w szkole i musiała przerwać naukę. Niemniej lubię czytać takie sensacje i obserwować wszechobecną ekscytację ludzi. :rotfl:
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rozmawiałam na forum o tym, że ją psychicznie męczyli w szkole

to na pewno z powodu arabskich korzeni :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: to na pewno z powodu arabskich korzeni

tak, a raz ją na przystanku zwyzywali właśnie za to, że jest arabką.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  25 Mai 2012

Odnośnie lokalizacji, to pewnie większość ma tak, że dobrze czuje się w tym miejscu, do którego po prostu przywykło. Ja niestety (albo stety) nie miałam możliwości mieszkać w spokojniejszych rejonach, także nie mam porównania, ale nie sądzę bym się tam dobrze czuła, jeśli co do czego by doszło.

marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: To chyba Styka znalazła go jakimś cudem A nie mogła łaskawie "Gosia" nie robić z siebie i nas kretynów, że się niby nie znamy? Bo o ten cyrk w sumie się rozchodzi. I o jej podwójną osobowość A stylizacje jakie ma każdy widzi i komentarz jest zbędny Ale przynajmniej wesoło jest

No ja też widziałam tego bloga bo był kilka razy wrzucany tu i na hyde, i mam chyba takie zdanie jak wy, i wcale nie piszę tego ze złośliwości, bo jak wcześniej wspominałam, nie mam podstaw do tego, wszystkie te jej stylizacje są jak dla mnie mocno przekombinowane.
Co do danych osobowych to w sumie ja nie robiłabym z tego większego problemu, nie każdy może chcieć tu podawać swoje prawdziwe dane/miejsce zamieszkania, zmiana imienia też jeszcze przejdzie, chociaż te historie z poczwórną mieszanką narodowości raczej lekko przekombinowane bo w jej przypadku cała" egzotyka" chyba zmywa się z makijażem. ;p
W podwójną osobowość nie wnikam, bo nie rozkminiam zbytnio o co chodzi. :lol: Ale wszystko trzeba traktować z przymrużeniem oka (ten słynny dystans), bo tu każdy może wykreować swoją postać a potem takie rzeczy wychodzą i wielkie rozczarowanie.
To tyle, bo zaraz ktoś zacznie wbijać, że jestem zazdrosna. :D
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja też widziałam tego bloga bo był kilka razy wrzucany tu i na hyde

To jej nabiliśmy oglądalność :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do danych osobowych to w sumie ja nie robiłabym z tego większego problemu, nie każdy może chcieć tu podawać swoje prawdziwe dane/miejsce zamieszkania, zmiana imienia też jeszcze przejdzie, chociaż te historie z poczwórną mieszanką narodowości raczej lekko przekombinowane bo w jej przypadku cała" egzotyka" chyba zmywa się z makijażem. ;p

Ale jakie ona historie wokół tego tworzyła! :crylol: Masz rację, makijaż czyni jednak cuda :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: W podwójną osobowość nie wnikam, bo nie rozkminiam zbytnio o co chodzi. Ale wszystko trzeba traktować z przymrużeniem oka (ten słynny dystans), bo tu każdy może wykreować swoją postać a potem takie rzeczy wychodzą i wielkie rozczarowanie. To tyle, bo zaraz ktoś zacznie wbijać, że jestem zazdrosna. :D

Pisała, że chora jest. Ale teraz to uj wie co było prawą a co nie :mrgreen: Ja się nie rozczarowałam bo zawsze z góry nieufna jestem ale ją jakoś tam polubiłam. Ona udaje że nas nie zna, ok. Ale przynajmniej można pooceniać jej stylizacje pogadać i, co najważniejsze, pośmiać się :ziober2:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012

DOSTAŁAM bransoletkę. ....
Czekam na krytykę.
Nie jest to takież czarne, dodam.
heh.

kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: DOSTAŁAM bransoletkę. ....

miałam kiedyś taki pierścionek z h&m. nie mój styl, ale fajna :)
sylwik
sylwik
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Odnośnie lokalizacji, to pewnie większość ma tak, że dobrze czuje się w tym miejscu, do którego po prostu przywykło.

niekoniecznie. ja ze wsi na srodku niczego, 80-100km do w pierwszych duzych miast przeprowadzilam sie do krakowa. i zadna z opcji mi nie odpowiada. ani zadupie, ani zycie w bloku. w moich marzeniach stac mnie na dom na ogromnej dzialce, z kawalkiem lasu, 5-10km od krakowa. moze kiedys... :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.