(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
daenerys
26 Mai 2012
Znalazł się odpowiedni do oceny.
Felka
26 Mai 2012
Konto usunięte: co sadzicie o nowej stylizacji jasminogosi?
ta czapka i rzekomy naszyjnik sa tragiczne :(
ChuckNorris1991
26 Mai 2012
Konto usunięte: Znalazł się odpowiedni do oceny.
PMS Cię dopadł?
pijana
27 Mai 2012
Konto usunięte: PMS Cię dopadł?
Jak mnie to wkurza, kiedy powiesz facetowi coś złośliwie albo szczerze lecz nie po jego myśli, to od razu "masz okres ?" "okres nadchodzi ?" "PMS ?" >< Po prostu się gotuję...
daenerys
27 Mai 2012
Konto usunięte: PMS Cię dopadł?
Mogłabym zapytać o to samo.
Myślę, że za pierwszym zwróceniem uwagi załapała, Twoja mędrcza dezaprobata była już całkowicie zbędna. Chyba klimat stadnego najazdu forum za bardzo Ci się udzielił. Eot.
Pszystojniaczek695
27 Mai 2012
niech ktos pokaze nowe fotki Jasminy
kedi
27 Mai 2012
Konto usunięte: Myślę, że za pierwszym zwróceniem uwagi załapała, Twoja mędrcza dezaprobata była już całkowicie zbędna. Chyba klimat stadnego najazdu forum za bardzo Ci się udzielił. Eot.
przecież on żartował
Konto usunięte: Jak mnie to wkurza, kiedy powiesz facetowi coś złośliwie albo szczerze lecz nie po jego myśli, to od razu "masz okres ?" "okres nadchodzi ?" "PMS ?" >< Po prostu się gotuję...
podbijam
SailorMoon
27 Mai 2012
Konto usunięte: Jak mnie to wkurza, kiedy powiesz facetowi coś złośliwie albo szczerze lecz nie po jego myśli, to od razu "masz okres ?" "okres nadchodzi ?" "PMS ?" >< Po prostu się gotuję...
Też mnie to denerwuje
Konto usunięte: niech ktos pokaze nowe fotki Jasminy
Reputacja: 1 |
BluzgometrTM: 489
Kiniowska
27 Mai 2012
Reputacja: -34 |
BluzgometrTM: 54
Psyche30
27 Mai 2012
Cholera, PODBIJAM
mirra20
27 Mai 2012
Panieńskie zawsze się źle kończą.... I telefon do naprawy..... fuck
mirra20
27 Mai 2012
Panieńskie zawsze się źle kończą.... I telefon do naprawy..... fuck
asexualna
27 Mai 2012
Konto usunięte: niech ktos pokaze nowe fotki Jasminy
Ahoj majtku.
Babsy
27 Mai 2012
Konto usunięte: ChuckNorris1991:PMS Cię dopadł?
Jak mnie to wkurza, kiedy powiesz facetowi coś złośliwie albo szczerze lecz nie po jego myśli, to od razu "masz okres ?" "okres nadchodzi ?" "PMS ?" >< Po prostu się gotuję...