Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 907 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Też nie mam jeszcze sukienki a co gorsza budżet mi się zmniejszył, bo muszę wydać na naprawę telefonu;(
Konto usunięte: Jak mnie to wkurza, kiedy powiesz facetowi coś złośliwie albo szczerze lecz nie po jego myśli, to od razu "masz okres ?" "okres nadchodzi ?" "PMS ?" >< Po prostu się gotuję...
No spoko, tyle, że ani z koleżanką nie pisałem,ani o nic ją nie pytałem (i w ogóle sprawa nie dotyczyła jej) a ta wypaliła bezmyślnie, w dodatku nie wiedząc tak na prawdę o co mi chodzi, więc potraktowałem to jako wtrącanie się i bycie uszczypliwym a nie powiedzenie coś złośliwego lub szczerego.
Konto usunięte: Mogłabym zapytać o to samo.
Myślę, że za pierwszym zwróceniem uwagi załapała, Twoja mędrcza dezaprobata była już całkowicie zbędna. Chyba klimat stadnego najazdu forum za bardzo Ci się udzielił. Eot.
Po pierwsze to nie wydaje mi się abym z Tobą dywagował, więc sprawa nie dotyczy Ciebie a co za tym idzie chyba niepotrzebnie się wyrwałaś. Po drugie znam Anię i tak się składa, że moja odpowiedz do niej nie była ani złośliwa ani ironiczna i jestem pewny,że ona też nie odebrała tego w taki sposób. Jedyny problem w całej sytuacji masz Ty więc to chyba Tobie udzielił się raczej klimat najazdu na forum (jeśli to rzeczywiście nie PMS). Pozdrawiam :)
fajna beka z jasminy, na kazdej stronie jakis pocisk dziewczyna batmana, dziewczyna marynarza i co tam jeszcze było :D
aha
i
babsy:
jasny gwint
nie moge hahaha
Miałam z profesorem Jędrzejko zajęcia na studiach
http://www.plotek.pl/plotek/1,78649,11817139,Gosc_do_Szulim__Pani_LZE__PALI_Pani_MARIHUANE_OD_15.html
tfu

widzialam jej wczesniejsze wpisy, pokazala sie w jakiejs kawiarni, pochwalila sie strojem, w ktorym wyszla z chlopakiem gdzies tam... w kazym razie na miasto, do ludzi, a nie jak teraz - tylko las, las i las...

Konto usunięte: widzialam jej wczesniejsze wpisy, pokazala sie w jakiejs kawiarni, pochwalila sie strojem, w ktorym wyszla z chlopakiem gdzies tam... w kazym razie na miasto, do ludzi, a nie jak teraz - tylko las, las i las...
To ja nie doszłam do tych w kawiarni chyba

W ogóle ona na stówe tu jeszcze zagląda poczytać co słychać