malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  26 Mai 2012
kedi
kedi: jak widać, zależy od usposobienia, temperamentu. ja wiem, że nie wrócę już na wieś raczej. chociaż dom moich rodziców leży w bardzo malowniczym miejscu i dobrze się tam wypoczywa ;)

No w sumie racja. Ja mam rodzinę w mieście, mieszkają w bloku, mieszkanie niby duże, bo 3 pokoje, kuchnia też spora...Ale jak jadę tam na kilka dni, to cholera mnie bierze. Cienkie ściany mnie denerwują, wszystko słychać. Pamiętam jak byłam mała, to nie kazali mi skakać po łóżku, bo sąsiedzi usłyszą...ależ smutno mi było:and: A u siebie mogłam skakać, biegać, krzyczeć i nikomu nie przeszkadza :zakochany:
Jeżeli już miałabym się przeprowadzić, to gdzieś pod miasto, na jakieś osiedle domków jednorodzinnych. Zeby było ciszej, ale nie za daleko do centrum.

Odnośnie Gosi/Jasminy. Temat jest żywy, bo bloga prowadzi się po to, by przyjmować pozytywne i negatywne opinie. A ona WSZYSTKIE negatywne kasuje, choćby biło od nich prawdą na kilometr. Napisałam jej komentarz nawet nie związany z tym fotką.pl, jej arabskimi korzeniami. Po prostu, że te buty są najlepsze jakie tu dotąd widziałam...musiała mnie zablokować. To jest chore wg mnie. Nawet jak ja photobloga prowadzę, to w czasach jego świetności pisali mi, że jestem brzydka, czy durnoty wypisuje, żadnego komenta nie usunęłam, może krytykujący mieli rację? Ech, ciężko mi to zrozumieć...
Pure
Pure
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja jestem grubasem bo ważę 60 kg:PPP

Konto usunięte
Konto usunięte: 174

Konto usunięte
Konto usunięte: Weźcie się normalnie zacznijcie odchudzać Wy grubaski ! :D

:facepalm: !

Przecież ta dziewczyna ma prawidłową wagę! :and:
Kolejne forum z wzorem piękności stanu przedanorektycznego?
:nie:
Babsy
Babsy
  26 Mai 2012
Pure
Pure: mirra20:to ja jestem grubasem bo ważę 60 kg:PPP mirra20:174 ChuckNorris1991:Weźcie się normalnie zacznijcie odchudzać Wy grubaski ! :facepalm: ! Przecież ta dziewczyna ma prawidłową wagę! Kolejne forum z wzorem piękności stanu przedanorektycznego?

przeciez Chuck dodal emotke, ktora nadaje jego wypowiedzi ton zartobliwy:)
asexualna
asexualna
  26 Mai 2012
Pure
Pure: mirra20: to ja jestem grubasem bo ważę 60 kg:PPP mirra20: 174 ChuckNorris1991: Weźcie się normalnie zacznijcie odchudzać Wy grubaski ! :D:facepalm: ! Przecież ta dziewczyna ma prawidłową wagę! Kolejne forum z wzorem piękności stanu przedanorektycznego?

Jezu co ja czytam. Przez coś takiego czuję się jak morświn.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: niekoniecznie. ja ze wsi na srodku niczego, 80-100km do w pierwszych duzych miast przeprowadzilam sie do krakowa. i zadna z opcji mi nie odpowiada. ani zadupie, ani zycie w bloku. w moich marzeniach stac mnie na dom na ogromnej dzialce, z kawalkiem lasu, 5-10km od krakowa. moze kiedys... :)

Rozumiem :) Ja bym chętnie zamieszkała w domu, ale w takiej okolicy by mieć blisko zarówno do komunikacji miejskiej, jak i do jakiegoś miejskiego życia. Dobrze, że za marzenia nie ma kar :ziober2:
kedi
kedi
  26 Mai 2012
styka51
styka51: No w sumie racja. Ja mam rodzinę w mieście, mieszkają w bloku, mieszkanie niby duże, bo 3 pokoje, kuchnia też spora...Ale jak jadę tam na kilka dni, to cholera mnie bierze. Cienkie ściany mnie denerwują, wszystko słychać. Pamiętam jak byłam mała, to nie kazali mi skakać po łóżku, bo sąsiedzi usłyszą...ależ smutno mi było A u siebie mogłam skakać, biegać, krzyczeć i nikomu nie przeszkadza

wiesz, do wszystkiego człowiek jest się w stanie przyzwyczaić. mi na początku też przeszkadzało to, że prywatność w jakimś stopniu jest ograniczona, no i jeszcze te choler ne cienkie ściany.. jednak przemawia do mnie fakt, że mam wszędzie blisko, wychodzę z mieszkania i za 5 minut jestem na starym mieście, wśród różnych ludzi- tego wieś mi nie zagwarantuje. wiem, że teraz wieś to zupełnie co innego niż pare-parenaście lat temu i jest tam prąd i internet i każdy ma auto albo dwa, ale jednak to nie to samo co miasto.
patrzę na to też nie co inaczej, bo zawsze mam ten komfort, że mam duży dom, las i cuda wianki na wsi i w każdej chwili, beż żadnych dodatkowych kosztów mogę tam wrócić.
kedi
kedi
  26 Mai 2012
styka51
styka51: Jeżeli już miałabym się przeprowadzić, to gdzieś pod miasto, na jakieś osiedle domków jednorodzinnych. Zeby było ciszej, ale nie za daleko do centrum.

takie rozwiązanie to juz w ogóle bajka, z tym, że koszta są niewyobrażalnie wysokie :)
sylwik
sylwik
  26 Mai 2012

co sadzicie o nowej stylizacji jasminogosi? :ziober2:

styka51
styka51
  26 Mai 2012
kedi
kedi: takie rozwiązanie to juz w ogóle bajka, z tym, że koszta są niewyobrażalnie wysokie :)

Jeden gość niedaleko centrum Poznania miał 2 albo 4 ha swojej ziemi, wybudował swój domek na środku, ziemię sprzedaje za krocie, ale wśród sąsiadów ma samych lekarzy, adwokatów i sędziów..:D

Konto usunięte
Konto usunięte: co sadzicie o nowej stylizacji jasminogosi?

Blada jest z deczka :tak:

W ogóle pooglądałam sobie filmiki ze ślubów na youtubie i się poryczałam :ninja:
kedi
kedi
  26 Mai 2012
Konto usunięte

podoba mi się jej sukienka- o reszcie się nie wypowiadam.
SailorMoon
SailorMoon
  26 Mai 2012
Konto usunięte

Beznadziejna. Ale sukienka nie jest zła, tylko wygląda jak po młodszej siostrze. I nie podobają mi się jej ramiona. Znowu przerost formy nad treścią... i ta czapka. Bajer normalnie. Może ona i chce, ale jej się po prostu nie udaje.
styka51
styka51
  26 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: I nie podobają mi się jej ramiona

Podbijam :tak:
pijana
pijana
  26 Mai 2012

Ogólnie fajnie wygląda, oprócz 3 rzeczy: butów, czapki i kiecka jest chyba trochę krótka... Fajnie jej ją wiatr podwiewa XD

styka51
styka51
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie fajnie wygląda, oprócz 3 rzeczy: butów, czapki i kiecka

Hahahhaahha :rotfl::rotfl::rotfl:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  26 Mai 2012
Pure
Pure: :facepalm: ! Przecież ta dziewczyna ma prawidłową wagę! Kolejne forum z wzorem piękności stanu przedanorektycznego?

No Aniu teraz to się nie popisałaś ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.