malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale rzekomo w skarżysku też mieszkała xDależ ją obgadujemy

No max.

SailorMoon
SailorMoon: Chciała być taka inna i wyjątkowa. A, jak już napisała Marta, jej "arabskość" zmyła się razem z makijażem i kolorem włosów. Musi mieć straszne kompleksy :)

Szukała atencji poprzez te farmazony.
pijana
pijana
  25 Mai 2012

Pytałam kiedyś kolegę ze Skarżyska czy kojarzy taką dziewczynę, ale nie kojarzył, zresztą pewnie nawet jeśli tam mieszkała, to nie wychodziła z domu, bo ją przecież HEJTOWALI ZA ARABSKOŚĆ XD...

SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zazdrościć może nie zazdroszczę, za wielkie słowo, ale w sumie chciałabym się umieć malować, ja nie umiem nic poza nałożeniem tuszu i kredki. wiadomo, że nie obgryzam sobie paznokci z tego powodu. :D

No i widocznie Ci więcej nie potrzeba bo i tak wyglądasz super :D

Konto usunięte
Konto usunięte: hm, zawsze zastanawiam się, jak można tyle wydawać na kosmetyki. ja stawiam na minimalizm, bo dużo mi nie potrzeba, wolę odłożyć na jakiś wyjazd czy coś. :D no ale co kto woli.

Zacytuję Gosię " ale czego się nie robi dla wyglądu". I wszystko jasne. A na brak wycieczek to ona też nie narzeka...

Konto usunięte
Konto usunięte: aż tak uważnie się nie przyglądałam, tak tylko przeleciałam wzrokiem i oceniłam jako całość, i faktycznie diametralna różnica między jej obliczem bez makijażu a w makijażu, więc malować się potrafi. :D a bez makijażu mi się w ogóle nie podoba, w makijażu czasem robi wrażenie. ogólnie wygląda dość dojrzale żeby nie rzec staro jak na swój wiek, ona chyba jest moją rówieśniczką zdaje się

Jak tutaj zaczęła się udzielać to szczerze, myślałam, że ma z 28 lat. Jak zobaczyłam że ma 18 to szok. Teraz ma 20 chyba?

Konto usunięte
Konto usunięte: ależ ją obgadujemy

Każdy temacik jest dobry żeby ponabijać :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj tam, może jej się nudziło i chciała potrollować. :D

:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Szukała atencji poprzez te farmazony.

I cel osiągnęła :D
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pytałam kiedyś kolegę ze Skarżyska czy kojarzy taką dziewczynę, ale nie kojarzył, zresztą pewnie nawet jeśli tam mieszkała, to nie wychodziła z domu, bo ją przecież HEJTOWALI ZA ARABSKOŚĆ XD...

Polki rasistki ją dopadły ;((

SailorMoon
SailorMoon: I cel osiągnęła :D

Właśnie widać było, że na siłe : D
Zaczyna rozmowe i od razu "pochodzę od arabów" lol
Babsy
Babsy
  25 Mai 2012
kedi
kedi: bez urazy, ale ona ma twarz jak koń. najbardziej z nich wszystkich lubię fashionelkę, byłam na spotkaniu z nią, bardzo sympatyczna i normalna dziewczyna.

tez uwazam ze wyglada... dosc specyficznie, oglednie mowiac^^
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No i widocznie Ci więcej nie potrzeba bo i tak wyglądasz super :D

Nie chodziło o wygląd, chociaż uważam, że jak ktoś jest maszkaronem to jedynie operacja pomoże a nie drogie kosmetyki, ja w sumie kosmetyków prawie wcale nie kupuję bo większość rzeczy moja matka dostaje po groszowych cenach z avonów itp. od koleżanki, bo jakieś tam znajomości ma owa czy coś to siatami do domu znosi. :rotfl:

SailorMoon
SailorMoon: Zacytuję Gosię " ale czego się nie robi dla wyglądu". I wszystko jasne. A na brak wycieczek to ona też nie narzeka...

Nie wiem, aż tak mnie ona nie interesuje. :D

SailorMoon
SailorMoon: Jak tutaj zaczęła się udzielać to szczerze, myślałam, że ma z 28 lat. Jak zobaczyłam że ma 18 to szok. Teraz ma 20 chyba?

ona jest moją rówieśniczką z tego co pamiętam, może tok starsza, a na blogu ma 20 wpisane, aż sobie zapisałam tego bloga, żeby być na bieżąco chociaż to chore w sumie :rotfl:
Babsy
Babsy
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: niczego jej nie zazdroszczę No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico

o, o, wlasnie:D ogolem odwalila beke,. jeszcze pamietam, jak do mnie pisala o massacre, ze ona jest jakims trollem ::woot::
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  25 Mai 2012

Weszłam tutaj i aż przejrzałam kilka stron wstecz. :D Mógłby mi ktoś podać adres tego bloga...? Ciekawi mnie przedmiot dyskusji, a i nuda trochę doskwiera wieczorowo-nocną porą... O ile to nie problem. :)

SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodziło o wygląd, chociaż uważam, że jak ktoś jest maszkaronem to jedynie operacja pomoże a nie drogie kosmetyki, ja w sumie kosmetyków prawie wcale nie kupuję bo większość rzeczy moja matka dostaje po groszowych cenach z avonów itp. od koleżanki, bo jakieś tam znajomości ma owa czy coś to siatami do domu znosi.

Przynajmniej nie przepłacasz :D A mejkapa, jak Ci się będzie nudziło mocno, to możesz wyćwiczyć :D Bez trenowanie nie ma efektów ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, aż tak mnie ona nie interesuje. :D

jak z nią pisałam to opowiadała czasem :D i foty też pokazywała

Konto usunięte
Konto usunięte: ona jest moją rówieśniczką z tego co pamiętam, może tok starsza, a na blogu ma 20 wpisane, aż sobie zapisałam tego bloga, żeby być na bieżąco chociaż to chore w sumie

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie widać było, że na siłe : D Zaczyna rozmowe i od razu "pochodzę od arabów" lol

Widocznie jej ulubionym tematem była ona sama :rotfl:
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Babsy
Babsy: o, o, wlasnie:D ogolem odwalila beke,. jeszcze pamietam, jak do mnie pisala o massacre, ze ona jest jakims trollem ::

nie tylko do Ciebie.

Babsy
Babsy: tez uwazam ze wyglada... dosc specyficznie, oglednie mowiac^^

wydaje mi się, że lepiej by wyglądała jakby przytyła.
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Babsy
Babsy: o, o, wlasnie:D ogolem odwalila beke,. jeszcze pamietam, jak do mnie pisala o massacre, ze ona jest jakims trollem ::

Odwaliła... Przewrażliwiona na swoim punkcie jest chyba :D

Kiniowska
Kiniowska: Weszłam tutaj i aż przejrzałam kilka stron wstecz. :D Mógłby mi ktoś podać adres tego bloga...? Ciekawi mnie przedmiot dyskusji, a i nuda trochę doskwiera wieczorowo-nocną porą... O ile to nie problem. :)

http://margii8.pinger.pl/ plosę :mrgreen:
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: http://margii8.pinger.pl/ plosę

margaritka :ziober2: tutaj włoszka?
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Przynajmniej nie przepłacasz :D A mejkapa, jak Ci się będzie nudziło mocno, to możesz wyćwiczyć :D Bez trenowanie nie ma efektów ;)

Nie tylko stamtąd mam kosmetyki, bo czasem w normalnych sklepach też coś kupuję, ale ogólnie kiedy mam okazję kupić za np. 10 zł coś co normalnie kosztuje 80 to why not :D

SailorMoon
SailorMoon: jak z nią pisałam to opowiadała czasem :D i foty też pokazywała

hmm, to chyba dobrze, skoro ma ciekawe życie;)

SailorMoon
SailorMoon:

trochę jakby obsesja, chociaż ja w sumie nie powinnam być tym tak pochłonieta bo na tym forum (MiU) rzadko siedzę, raczej stacjonuję na hyde :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
kedi
kedi: nie tylko do Ciebie.

Do mnie nie wysłała ale w sumie nie prosiłam bo w D to miałam. Z resztą domyśliłam się o kogo jej chodziło :D

Konto usunięte
Konto usunięte: margaritka tutaj włoszka?

Właśnie, nie pochwaliła się nowym znajomkom swoimi korzeniami :ziober2:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: http://margii8.pinger.pl/ plosę

Dziękuję. :)

Normalna dziewczyna, ładna nawet. Blog jakich wiele. Fajnie wali po oczach ten zestaw z Joico - ciuchy z lumpów, a tu nagle SRU! kosmetyki za równowartość rzeczy z jakichś 30 postów. :D I macie rację, za mocną tą biżuterię czasami dodaje. Buty też ładne (te czarne sandałki na obcasie), ale czasami dodane tak bezmyślnie. Ale może ja się nie znam...
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.