malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: uczyłam się :) nie wiadomo jakich zdjęć nie robię, ale jeśli chcesz sesję to zapraszam :)

huuuraaa, mam znajomą fooootooograaaafkę :mrgreen:

jak coś to będę się zgłaszać :ziober2:
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: jak coś to będę się zgłaszać

łeee tylko szybko, masz czas do konca czerwca :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: łeee tylko szybko, masz czas do konca czerwca

Coś widziałam, że do W-wy się przeprowadzasz? :)
Babsy
Babsy
  25 Mai 2012

jak dla mnie caly swiatek blogerek, przynajmniej tych modowych, to koleczko wzajemnej adoracji, ktore nawet cienia krytyki nie zniesie. np taka charlize-mystery idzie w zaparte, ze jest z Wuppertalu czy skadinad w Niemczech, a pochodzi z Jaroslawia ::lol::

kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Coś widziałam, że do W-wy się przeprowadzasz? :)

też, potem zamierzam tam mieszkać, a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)

eeeej, to fajnie ! :zakochany:
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Babsy
Babsy: charlize-mystery

bez urazy, ale ona ma twarz jak koń. najbardziej z nich wszystkich lubię fashionelkę, byłam na spotkaniu z nią, bardzo sympatyczna i normalna dziewczyna.
mirra20
mirra20
  25 Mai 2012
kedi
kedi: też, potem zamierzam tam mieszkać, a między czasie może jeszcze gdzieś się wyjedzie na dłuższe wakacje, zobaczymy ..;)

podziwiam byłam wczoraj w Warszawie i ledwo ten dzień wytrzymałam...
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: eeeej, to fajnie !

ale jeszcze to jest w fazie 'projektu', jak nie wypali to zostaje w lbn do wrzesnia.. ;/
kedi
kedi
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: podziwiam byłam wczoraj w Warszawie i ledwo ten dzień wytrzymałam...

też nie jestem 'fanem' wawy, ale niestety jestem zmuszona, muszę się tam przeprowadzić. no i tak poza tym wszystkim dobrze mi zrobi zmiana otoczenia
mirra20
mirra20
  25 Mai 2012
kedi
kedi: też nie jestem 'fanem' wawy, ale niestety jestem zmuszona, muszę się tam przeprowadzić. no i tak poza tym wszystkim dobrze mi zrobi zmiana otoczenia

mnie przytłacza to miasto wszędzie pełno ludzi jakaś masakra...
styka51
styka51
  25 Mai 2012

Żeby nie było, że ściemnam:

styka51
styka51
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie przytłacza to miasto wszędzie pełno ludzi jakaś masakra...

Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście...a jak miałabym mieszkać w bloku, to bym ześwirowała w momencie. Za dużo hałasu, rozgardiaszu, ludzi, samochodów...Nie mój świat to jest.
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
styka51
styka51: Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście..

ja mieszkam na wsi... ech, mam nadzieje, ze za ok sie to zmieni.
madzia2143
madzia2143
  25 Mai 2012
styka51
styka51: Podbijam. Ja w ogóle nie daję rady w żadnym mieście..

ja tez dlatego wyprowadziłam się z Katowic. Teraz muszę wstawać o 5 lub 4 rano by dojechać na zajęcia ale jest mi 1832673649475252x lepiej :mrgreen:
Jestem przywiązana bardzo do rodziny, swojego domu, życia w ciszy, przy lesie - miasto mnie wykańczało psychicznie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.