malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
madzia2143
madzia2143
  25 Mai 2012
Babsy
Babsy: taak,l chyba musze ciut przysopowac ze slodyczami i innymi takimi;)

no uważaj, uważaj ;)
mmaryja
mmaryja
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym idąc do głupiej kosmetyczki, fryzjera czy szpitala na zabieg można się zarazić jakimś gównem

moja koleżanka zaraziła się wirusem hpv u kosmetyczki. chciała zaoszczędzić.
wszystko na swoją odpowiedzialność, a jak głupie pipy chcą zaoszczędzić to niestety tak już mają
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012

Maj pierścień z bursztynem, o którym wczoraj pisałam. Co myślicie?

Babsy
Babsy
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zeby sie nie okazalo po fakcie, ze jest 20kg do zrzucenia?

nom:/ ale juz po porodzie ladnych pare kg leci, nie wiem, czy nie z 7-8, liczac z dzieckiem 3-4kg:)

Konto usunięte
Konto usunięte: mozliwe:) na jednym usg to moglo sie mlode obrocic ze nie widac, ale przez cala ciaze trudno chyba nie zauwazyc

no wlasnie:) ale to po czerwcowej wyplacie^^
Babsy
Babsy
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Maj pierścień z bursztynem, o którym wczoraj pisałam. Co myślicie?

swietny:)
SoDope
SoDope
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moja koleżanka zaraziła się wirusem hpv u kosmetyczki. chciała zaoszczędzić.

ale u kosmetyczki czy u tipsiary która robiła w chacie paznokcie ? :D
styka51
styka51
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie?

Faaajny jest :tak:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Mai 2012

CZYLI MÓWIŁA PRAWDĘ :wtf: z tymi psychicznymi problemami
kto normalny by się tak wystroił żeby się ścieżką przeparadować? chyba, że ubiera się normalnie i przebiera się w aucie pod lasem a potem foty robi. ja bym u mnie na osiedlu tak nie wyszla :szok:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bym u mnie na osiedlu tak nie wyszla

Ale chodzi Ci głównie o spódnicę? Bo wiem, że dziewczyny od nas z forum też takie mają. :tak:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Mai 2012

a w ogole to mi sie te wielce stylizacje nie podobaja. i nie wiem czemu sledze tego kretynskiego bloga, chyba dalej nie moge uwierzyc :and:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale chodzi Ci głównie o spódnicę? Bo wiem, że dziewczyny od nas z forum też takie mają.

o calosc. spodnica czemu nie, fajna, ale ogolnie mi sie nie podoba no nic takiego fajnego, nie moge tego okreslic. niektore blogi o modzie pokazują takie fajn style łączenia ubran i kolorow, a u niej brakuje tego czegos wg mnie
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o calosc. spodnica czemu nie, fajna, ale ogolnie mi sie nie podoba no nic takiego fajnego, nie moge tego okreslic. niektore blogi o modzie pokazują takie fajn style łączenia ubran i kolorow, a u niej brakuje tego czegos wg mnie

No mi się te stylizacje w ogóle nie podobają, ale w sumie wali mnie jaki ona ma styl, czy też brak stylu. :) A oglądam, czasem jest śmiesznie :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012

Ale ogólnie strzeliła tym blondem ...

SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kto normalny by się tak wystroił żeby się ścieżką przeparadować? chyba, że ubiera się normalnie i przebiera się w aucie pod lasem a potem foty robi. ja bym u mnie na osiedlu tak nie wyszla

mój facet się śmiał, że jak dziewczyna batmana wygląda :crylol: Fakt, ta stylizacja trochę tym zalatuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyny od nas z forum też takie mają.

Ja mam taką ale troszkę krótsza jest i jest koloru koralowego to już mniej batmanowo :rotfl: Ale ja zakładam do tego normalną bokserkę i torebkę, nie straszę ludzi :crylol: Bo ta jej stylizacja to mimo zwiewności spódnicy, ciężka się wydaje. Może przez ten łańcuch, dodatki ? A i ona chyba znów przytyła.

Konto usunięte
Konto usunięte: No mi się te stylizacje w ogóle nie podobają, ale w sumie wali mnie jaki ona ma styl, czy też brak stylu. :) A oglądam, czasem jest śmiesznie

To tak jak ja.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale ogólnie strzeliła tym blondem ...

A weź nic nie mów...

Konto usunięte
Konto usunięte: Maj pierścień z bursztynem, o którym wczoraj pisałam. Co myślicie?

Super :) Bardzo ładny.
Babsy
Babsy
  25 Mai 2012

jasny gwint! ::cenzura::

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.