malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012

Musiałam dać komentarz na jej blogspocie :lol:

SailorMoon
SailorMoon: Właśnie, nie pochwaliła się nowym znajomkom swoimi korzeniami

Hahaha kurcze : D
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Musiałam dać komentarz na jej blogspocie

co tam napisałaś bo nie chce mi się sprawdzać
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Mai 2012

moze ja nie ogarniam czy cos, ale jak mozna kupowac buty z sh, tego nigdy nie zrozumie, az ciarki przechodza.

asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: co tam napisałaś bo nie chce mi się sprawdzać

i tak musi zaakceptować :( napisalam coś w stylu "oja jaka masz orientalna urode wydgadasz jak arabka pozdrawiam".
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie tylko stamtąd mam kosmetyki, bo czasem w normalnych sklepach też coś kupuję, ale ogólnie kiedy mam okazję kupić za np. 10 zł coś co normalnie kosztuje 80 to why not :D

No wiadomo :D

Konto usunięte
Konto usunięte: trochę jakby obsesja, chociaż ja w sumie nie powinnam być tym tak pochłonieta bo na tym forum (MiU) rzadko siedzę, raczej stacjonuję na hyde

Jasminka na Hyde też siedziała. Pooglądasz czasem stylizacje może znajdziesz coś dla siebie :ziober2: Albo przynajmniej przyjdziesz do nas pokomentować :D

Kiniowska
Kiniowska: Normalna dziewczyna, ładna nawet. Blog jakich wiele. Fajnie wali po oczach ten zestaw z Joico - ciuchy z lumpów, a tu nagle SRU! kosmetyki za równowartość rzeczy z jakichś 30 postów. :D I macie rację, za mocną tą biżuterię czasami dodaje. Buty też ładne (te czarne sandałki na obcasie), ale czasami dodane tak bezmyślnie. Ale może ja się nie znam...

Może oszczędzała na niego w ten sposób :rotfl: Nie no, ale masz rację, dziwne to.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Może oszczędzała na niego w ten sposób

Można tak twierdzić, jak ciągle ciuchy z lumpów i ciuchy z lumpów. :D
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Jasminka na Hyde też siedziała. Pooglądasz czasem stylizacje może znajdziesz coś dla siebie Albo przynajmniej przyjdziesz do nas pokomentować :D

wiem, bo raz z nią właśnie tam się wdałam w dyskusję;)
Nawet mi jej szkoda się zrobiło jak opowiadała o tym, jak ją w szkole gnębiły dziewczyny za jakąś tam przygodę z modelingiem i musiała ze szkoły zrezygnować czy coś podobnego. :D

SailorMoon
SailorMoon: Pooglądasz czasem stylizacje może znajdziesz coś dla siebie Albo przynajmniej przyjdziesz do nas pokomentować :D

Raczej nie mój styl, więc odpada, ale przyjść pokomentować mogę :rotfl:
Kiniowska
Kiniowska
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: moze ja nie ogarniam czy cos, ale jak mozna kupowac buty z sh, tego nigdy nie zrozumie, az ciarki przechodza.

Podbijam!!!

Przejrzałam tego bloga - może ze 2-3 pary są z "normalnych" sklepów, reszta lumpy. :szok: A za co plus, za przeróbki - na pierwszy rzut oka byle co, a po "metamorfozie" wygląda całkiem całkiem i możliwe, że kupiłabym. :P
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Podbijam!!!

ach ta spocona noga poprzedniego wlasciciela... :rotfl:

Kiniowska
Kiniowska: Przejrzałam tego bloga - może ze 2-3 pary są z "normalnych" sklepów, reszta lumpy. A za co plus, za przeróbki - na pierwszy rzut oka byle co, a po "metamorfozie" wygląda całkiem całkiem i możliwe, że kupiłabym. :P

zgadzam sie, fajnie ma, ze ktos jej moze przerobic te rzeczy :)
Kiniowska
Kiniowska
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ach ta spocona noga poprzedniego wlasciciela...

Proooszę, nie! :lol2: Jeszcze się awersji do ciuchów przez to nabawię, a czasem zdarza mi się wejść do lumpa i coś kupić... :D

U mnie są lepsze agentki - gacie kupują bez ceregieli, biustonosze. Ba, rajstopy nawet. I nie, żeby jedne - po kilka sztuk! :P

Konto usunięte
Konto usunięte: zgadzam sie, fajnie ma, ze ktos jej moze przerobic te rzeczy :)

Już nie tyle przeróbka/wykonanie, a pomysł - czasami sama bym nie wpadła na takie coś. :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: Proooszę, nie! Jeszcze się awersji do ciuchów przez to nabawię, a czasem zdarza mi się wejść do lumpa i coś kupić... :D U mnie są lepsze agentki - gacie kupują bez ceregieli, biustonosze. Ba, rajstopy nawet. I nie, żeby jedne - po kilka sztuk! :P

rajstopy?
to ktos zuzyte rajstopy do lumpa oddaje w ogole :woot: kurczze nie widze tego, przynajmniej u mnie rajstopy sa jednorazowe :woot:

no ale mam nadzieje ze majtek to nie kupuja :ninja:

Kiniowska
Kiniowska: Już nie tyle przeróbka/wykonanie, a pomysł - czasami sama bym nie wpadła na takie coś. :)

no tez prawda.
zreszta jak widze czasem, na jakie pomysly wpadaja ludzie na blogach (jesli chodzi o przerabianie ciuchow oczywiscie) to az mam ochote nauczyc sie szyc :P
Kiniowska
Kiniowska
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: rajstopy? to ktos zuzyte rajstopy do lumpa oddaje w ogole kurczze nie widze tego, przynajmniej u mnie rajstopy sa jednorazowe no ale mam nadzieje ze majtek to nie kupuja

No poważnie. Leżą takie poplątane w koszach, bleee... :lol2: Razem z gatkami i inną bielizną. Już, moim zdaniem, lepiej pójść na jakiś bazar i kupić u jakiegoś rumuna, przynajmniej nieużywane - może nie oszałamiającej jakości, ale nie z lumpa i nie takie, które ktoś już mial na sobie.

Konto usunięte
Konto usunięte: to az mam ochote nauczyc sie szyc :P

Mnie by piorun strzelił, ale dać komuś kto zna się na szyciu, pokazać i "o, tak mi to zrób!" - owszem. :pavarotti:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: No poważnie. Leżą takie poplątane w koszach, bleee... Razem z gatkami i inną bielizną. Już, moim zdaniem, lepiej pójść na jakiś bazar i kupić u jakiegoś rumuna, przynajmniej nieużywane - może nie oszałamiającej jakości, ale nie z lumpa i nie takie, które ktoś już mial na sobie.

takich rzeczy to wolalabym nie nosic w ogole niz po kims :haft:

Kiniowska
Kiniowska: Mnie by piorun strzelił, ale dać komuś kto zna się na szyciu, pokazać i "o, tak mi to zrób!" - owszem.

lenistwo :jezyk2:
Kiniowska
Kiniowska
  26 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: takich rzeczy to wolalabym nie nosic w ogole niz po kims

Znowu podbijam... :haft:

Konto usunięte
Konto usunięte: lenistwo

Gdyby się z tego powodu umierało, już dawno gryzłabym ziemię. :lol2:

PS. Idę spać. Zastosowałam perfekcyjny usypiacz - film "Baby są jakieś inne". Zamiast picia czegoś na sen, 10 minut filmu i gotowe. :D Uciekam, póki się całkowicie nie rozbudziłam. Dobranoc! :bye:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Mai 2012
Kiniowska
Kiniowska: PS. Idę spać. Zastosowałam perfekcyjny usypiacz - film "Baby są jakieś inne". Zamiast picia czegoś na sen, 10 minut filmu i gotowe. :D Uciekam, póki się całkowicie nie rozbudziłam. Dobranoc!

tez lece, juz prawie polnoc :bye:

a na sen to polecam tez starego czlowieka i morze :]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.