SailorMoon: Ja akurat też mam do tego talent więc tego nie zazdroszczę :D w sumie... niczego jej nie zazdroszczę No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico ;) Jej kreska na powiece czasem mi się nie podoba. Dziwne ją maluje. Ale fakt w ciemnym jej lepiej mimo, że dodaje sobie lat :) Coś ostatnio mało tych makijaży dodaje... Kosmetyków za mało ma czy coś?
zazdrościć może nie zazdroszczę, za wielkie słowo, ale w sumie chciałabym się umieć malować, ja nie umiem nic poza nałożeniem tuszu i kredki.

wiadomo, że nie obgryzam sobie paznokci z tego powodu. :D
SailorMoon: w sumie... niczego jej nie zazdroszczę No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico ;)
hm, zawsze zastanawiam się, jak można tyle wydawać na kosmetyki.
ja stawiam na minimalizm, bo dużo mi nie potrzeba, wolę odłożyć na jakiś wyjazd czy coś. :D
no ale co kto woli.
SailorMoon: Jej kreska na powiece czasem mi się nie podoba. Dziwne ją maluje. Ale fakt w ciemnym jej lepiej mimo, że dodaje sobie lat :)
aż tak uważnie się nie przyglądałam, tak tylko przeleciałam wzrokiem i oceniłam jako całość, i faktycznie diametralna różnica między jej obliczem bez makijażu a w makijażu, więc malować się potrafi. :D a bez makijażu mi się w ogóle nie podoba, w makijażu czasem robi wrażenie. ogólnie wygląda dość dojrzale żeby nie rzec staro jak na swój wiek, ona chyba jest moją rówieśniczką zdaje się
Konto usunięte: Ona pisała, że ją w Skarżysku pobiły jakieś dziewczyny, bo jest arabką
no ale rzekomo w skarżysku też mieszkała xD
ależ ją obgadujemy