malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
kedi
kedi: miałam kiedyś taki pierścionek z h&m. nie mój styl, ale fajna :)

No właśnie ja bym osobiście jej nie kupiła sobie, ale może do jakiejś STYLIZACJI się przyda :rotfl:
sylwik
sylwik
  25 Mai 2012

i co do tematu....
Jasmina byla taka ladna, tak mi sie jej uroda podobala... a Gosia-blondynka jest mocno przecietna, zawiodlam sie:Rotfl:

marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ale jakie ona historie wokół tego tworzyła! Masz rację, makijaż czyni jednak cuda

Też czytałam, że jest Polko-Arabko-Niemko-coś tam.
W sumie to zazdroszczę jej zdolności, ja jakoś nie mam talentu do robienia makijażu, a niektóre ma naprawdę fajne, i moim zdaniem lepiej wygląda jak jest mocniej pomalowana.
SailorMoon
SailorMoon: Pisała, że chora jest. Ale teraz to uj wie co było prawą a co nie Ja się nie rozczarowałam bo zawsze z góry nieufna jestem ale ją jakoś tam polubiłam. Ona udaje że nas nie zna, ok. Ale przynajmniej można pooceniać jej stylizacje pogadać i, co najważniejsze, pośmiać się

Przynajmniej macie temat. :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: kedi: to na pewno z powodu arabskich korzeni tak, a raz ją na przystanku zwyzywali właśnie za to, że jest arabką.

Mi o tym właśnie też wspominała.
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: DOSTAŁAM bransoletkę. ....

Ja bym nie założyła bo by mi do niczego nie pasowała. Może Tobie do czegoś się nada ;)
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też czytałam, że jest Polko-Arabko-Niemko-coś tam. W sumie to zazdroszczę jej zdolności, ja jakoś nie mam talentu do robienia makijażu, a niektóre ma naprawdę fajne, i moim zdaniem lepiej wygląda jak jest mocniej pomalowana.

Ja akurat też mam do tego talent więc tego nie zazdroszczę :D w sumie... niczego jej nie zazdroszczę :woot: No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico :crylol: ;) Jej kreska na powiece czasem mi się nie podoba. Dziwne ją maluje. Ale fakt w ciemnym jej lepiej mimo, że dodaje sobie lat :) Coś ostatnio mało tych makijaży dodaje... Kosmetyków za mało ma czy coś? :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: Przynajmniej macie temat.

O to chodzi :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Nie spać, pisać!:ninja:
Paulinessa
Paulinessa
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico

:crylol:
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Doliorez, ja sama wiem tyle co tu przeczytam, ale widzę, że często gęsto jest tu poruszany jej temat i od jakiegoś czasu nie cichnie, Jasminę pewnie kojarzysz, ktoś stąd chyba znalazł jej bloga na jakimś portalu i okazało się, że Jasmina jest Gosią, mieszka w Bydgoszczy a nie bodajże w Skarżysku jak kiedyś pisała. Ja z nią tylko raz rozmawiałam na forum o tym, że ją psychicznie męczyli w szkole i musiała przerwać naukę. Niemniej lubię czytać takie sensacje i obserwować wszechobecną ekscytację ludzi.

Ona pisała, że ją w Skarżysku pobiły jakieś dziewczyny, bo jest arabką :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

No bo kurde dobre to jest :mrgreen: heh... od Agoosi zgapiła :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ona pisała, że ją w Skarżysku pobiły jakieś dziewczyny, bo jest arabką

Teraz już nie będą bo wygląda jak przeciętna Polka. Co najwyżej za stylizacje mogą ją pogonić...
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Teraz już nie będą bo wygląda jak przeciętna Polka. Co najwyżej za stylizacje mogą ją pogonić...

To nie były jej fotki?
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: To nie były jej fotki?

Były. Ale tutaj wyglądała egzotycznie a teraz wygląda zwyczajnie :) lekki makijaż, blond włosy... No już nie jak Arabka na pewno :mrgreen:
asexualna
asexualna
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Były. Ale tutaj wyglądała egzotycznie a teraz wygląda zwyczajnie :) lekki makijaż, blond włosy... No już nie jak Arabka na pewno

Pamiętam jak ją hejtowałam za chwalenie się swoimi korzeniami, strasznie tym obnosiła jakby, podejrzane to było! Chyba mnie nie lubiła :rotfl:
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Ja akurat też mam do tego talent więc tego nie zazdroszczę :D w sumie... niczego jej nie zazdroszczę No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico ;) Jej kreska na powiece czasem mi się nie podoba. Dziwne ją maluje. Ale fakt w ciemnym jej lepiej mimo, że dodaje sobie lat :) Coś ostatnio mało tych makijaży dodaje... Kosmetyków za mało ma czy coś?

zazdrościć może nie zazdroszczę, za wielkie słowo, ale w sumie chciałabym się umieć malować, ja nie umiem nic poza nałożeniem tuszu i kredki. :rotfl:
wiadomo, że nie obgryzam sobie paznokci z tego powodu. :D

SailorMoon
SailorMoon: w sumie... niczego jej nie zazdroszczę No chyba że tego zestawu za 600 zł z Joico ;)

hm, zawsze zastanawiam się, jak można tyle wydawać na kosmetyki.
ja stawiam na minimalizm, bo dużo mi nie potrzeba, wolę odłożyć na jakiś wyjazd czy coś. :D
no ale co kto woli.

SailorMoon
SailorMoon: Jej kreska na powiece czasem mi się nie podoba. Dziwne ją maluje. Ale fakt w ciemnym jej lepiej mimo, że dodaje sobie lat :)

aż tak uważnie się nie przyglądałam, tak tylko przeleciałam wzrokiem i oceniłam jako całość, i faktycznie diametralna różnica między jej obliczem bez makijażu a w makijażu, więc malować się potrafi. :D a bez makijażu mi się w ogóle nie podoba, w makijażu czasem robi wrażenie. ogólnie wygląda dość dojrzale żeby nie rzec staro jak na swój wiek, ona chyba jest moją rówieśniczką zdaje się

Konto usunięte
Konto usunięte: Ona pisała, że ją w Skarżysku pobiły jakieś dziewczyny, bo jest arabką

no ale rzekomo w skarżysku też mieszkała xD

ależ ją obgadujemy :rotfl:
SailorMoon
SailorMoon
  25 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pamiętam jak ją hejtowałam za chwalenie się swoimi korzeniami, strasznie tym obnosiła jakby, podejrzane to było! Chyba mnie nie lubiła

Chciała być taka inna i wyjątkowa. A, jak już napisała Marta, jej "arabskość" zmyła się razem z makijażem i kolorem włosów. Musi mieć straszne kompleksy :)
marta0859
marta0859
  25 Mai 2012
SailorMoon
SailorMoon: Chciała być taka inna i wyjątkowa

Oj tam, może jej się nudziło i chciała potrollować. :D
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.