malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kedi
kedi
  30 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wreszcie w bólach kupiłam ta nieszczęsną kiecke na wesele, nawet 50 zł taniej, jeszcze tylko torebka i dodatki.

poka

Babsy
Babsy: a w ogole, swietujecie dzien bez stanika? ::

siedzą zasadzone więc nie
SoDope
SoDope
  30 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wreszcie w bólach kupiłam ta nieszczęsną kiecke na wesele, nawet 50 zł taniej, jeszcze tylko torebka i dodatki.

no właśnie pokazuj XD
razotka
razotka
  30 Mai 2012

co wam się stron ponabijało :D
do zobaczyska za następne 300 :D

Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wreszcie w bólach kupiłam ta nieszczęsną kiecke na wesele, nawet 50 zł taniej, jeszcze tylko torebka i dodatki. Podziękowania dla Sylwinki

Jak już będzie wszystko, to pokazuj się w niej! :)
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  30 Mai 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Półki powieszone własnymi rękami I moje piękne trzykrotki http://www19.speedyshare.com/YXyxG/download/Zdjecie0012.jpg

Ktoś ma tu takie same meble jak ja :ziober2: tylko ja postawiłam na coś większego nad telewizorem, również tego kompletu.
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Babsy
Babsy
  30 Mai 2012
http://www.smakimprezy.pl/2010/03/02/podsumowanie-truskawkowy-sezon-2009/ ile przepisow na cudenka z truskawami♥ zrobilam jak na razie zwykle ciasto, jutro pora dokupic kolejna porcje truskawek☻
sylwik
sylwik
  30 Mai 2012
Babsy
Babsy: http://www.smakimprezy.pl/2010/03/02/podsumowanie-truskawkowy-sezon-2009/ ile przepisow na cudenka z truskawami♥ zrobilam jak na razie zwykle ciasto, jutro pora dokupic kolejna porcje truskawek☻

ja sie zadowolilam smoothie i rozgniecionymi truskawami, ale to... wow. :w00t:
mmaryja
mmaryja
  30 Mai 2012
Babsy
Babsy: jesli wolno spytac, gdzie?

właśnie prawdopodobnie w ogrodzie w domu, aczkolwiek trochę mnie to przeraża.
oglądałam też pałacyk który o dziwo ma wolne miejsca, ale trochę to sztuczne i się zastanawiam, a czas najwyższy.

SkazanaNaBana
SkazanaNaBana: Jak oglądam czasem te amerykańskie ckliwe komedie romantyczne to zawsze jestem zakochana w ślubach na powietrzu :)

mój ojciec brał ślub na dworze, ale wtedy to była walka z urzędnikami:and:

generalnie babcia mojego partnera powiedziała, że na cywilny NIE przyjdzie. to cholernie przykre.
mirra20
mirra20
  30 Mai 2012
kedi
kedi: poka

Konto usunięte
Konto usunięte: no właśnie pokazuj XD

tada...

tą, którą wstawiła Sylwinka
teraz muszę torebki i innych rzeczy szukać w trybie pilnym

Sylvinka
Sylvinka: Jak już będzie wszystko, to pokazuj się w niej! :)

jak będę miała foty z wesela to może wstawię:P
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  1 Iunie 2012
http://www.girlsfrompoland.com/search/label/polki

piekne sa te nasze polki
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Iunie 2012
Sylvinka
Sylvinka: Ktoś ma tu takie same meble jak ja tylko ja postawiłam na coś większego nad telewizorem, również tego kompletu.

Tzn mam ławe pod tv i komode z tego kompletu a półki były z innego bo nie chcialo nam sie az do agaty jechac i kupIlismy w black red white, ale ogolnie w agacie jest jakos lepiej, gdyby nie chodzilo tylko o zwykłe półki to wolalabym cos z agaty, mamy narożnik i świetnie się sprawuje :-) tylko ze pies nogę obryzł ;d
styka51
styka51
  1 Iunie 2012

Kuwa mać! Zamówiłam sobie stanik, w razie W wzięłam rozmiar większy i uj z tego wyszedł. Muszę odsyłać :smutny:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Kuwa mać! Zamówiłam sobie stanik, w razie W wzięłam rozmiar większy i uj z tego wyszedł. Muszę odsyłać

Za mały? Ja wczoraj odkryłam, że nie noszę B tylko C :D kupiłam sobie naprawdę dobry stanik i widzę znaczną różnicę, miękki żelowy push up, świetnie trzyma biust, solidne ramiączka i ogólnie zapięcie. Mój przychodzi z roboty a ja mu: patrz! mam cycki! :D wyglądają na dużo większe :yes: to jaki rozmiar zamowilas?
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Za mały? Ja wczoraj odkryłam, że nie noszę B tylko C :D kupiłam sobie naprawdę dobry stanik i widzę znaczną różnicę, miękki żelowy push up, świetnie trzyma biust, solidne ramiączka i ogólnie zapięcie. Mój przychodzi z roboty a ja mu: patrz! mam cycki! :D wyglądają na dużo większe :yes: to jaki rozmiar zamowilas?

Jakiś miesiąc temu kupiłam sobie Panache i rozmiar jest 60G, ale drogie cholerstwo, to chciałam coś tańszego. Zamówiłam sobie 60H ( w razie gdyby był za mały) to i właśnie jest za mały ;C Przecież 60I to już w ogóle cięzko znaleźć, a jak mam dawać ciągle po 180 zł za staniki, to nigdy się nie dorobię ;C
Poza tym jak chodzę w tym Panache, to mam zajebiste cycki, ładnie się układają, takie ładniusie krągłe są, miałąm nadzieję, że będe miałą kolejny fajny i dupa -,-
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Jakiś miesiąc temu kupiłam sobie Panache i rozmiar jest 60G, ale drogie cholerstwo, to chciałam coś tańszego. Zamówiłam sobie 60H ( w razie gdyby był za mały) to i właśnie jest za mały ;C Przecież 60I to już w ogóle cięzko znaleźć, a jak mam dawać ciągle po 180 zł za staniki, to nigdy się nie dorobię ;C

ja pitole, masz takie wielkie cycki? ide zara foty u Ciebie poogladac ;d
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.