malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
Babsy
Babsy: selfish girl? ::

oczywiście już dawno pisałam tam, że zmieniłam nicka :D
SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
Babsy
Babsy: selfish girl? ::

oczywiście już dawno pisałam tam, że zmieniłam nicka :D
SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a wesele kiedy?

za tydzien :crylol:
mmaryja
mmaryja
  2 Iunie 2012

ja yebie, czy to takie ciężkie do ogarnięcia?
tak naprawdę MISECZKA NIE MA ZNACZENIA.
bo 65D nie ma nic wspólnego z 75D. i tu D i tu D.
tak samo jak to, że wszystkie kobiety noszą 75B. 75 pod biustem to jest dość dużo, a przy takim obwodzie cycki są BARDZO małe. kobiety noszą za duże obwody i przez to na starość im opadają do pępka.

SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: bo 65D nie ma nic wspólnego z 75D. i tu D i tu D.

to ja dzisiaj wchodze do sklepu i mówie, że 75 B może C ...

a ta do mnie - masz małe pewnie B :crylol:

dostałąm bardotke do przymierzenia 75 B to mi cycki dosłownie wylewały...
mmaryja
mmaryja
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dostałąm bardotke do przymierzenia 75 B to mi cycki dosłownie wylewały

no bo bardotka ma specyficzne miseczki i niektóre kobiety nie mogą nosić ze względu na kształt biustu.
ja np mam pod biustem 63cm i generalnie powinnam nosić 60A, pozostaje mi internet i zagraniczne sklepy i na szczęście mam koleżankę brafitterkę która sprowadza czasami małe rozmiary, a tak to ciemna dupa.
dobrze, że triumph już zaczął wprowadzać miseczki do F bo kiedyś D to była największa. obwody też na razie tylko od 70, jakby większość polek była mutantami z plerami jak pudzian:and:
kedi
kedi
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: też na razie tylko od 70, jakby większość polek była mutantami z plerami jak pudzian

i to mnie boli bo mam ok 65 może mniej a cierpie z powodu za szerokich obwodów
SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no bo bardotka ma specyficzne miseczki i niektóre kobiety nie mogą nosić ze względu na kształt biustu.

bo ja przymierze w innym sklepie 70 C i zobaczymy co się stanie ...
styka51
styka51
  2 Iunie 2012
kedi
kedi: i to mnie boli bo mam ok 65 może mniej a cierpie z powodu za szerokich obwodów

Konto usunięte
Konto usunięte: jakby większość polek była mutantami z plerami jak pudzian

Boże...skąd ja to znam :and:
Sklep pierwszy:
- Dzień dobry, pokaże mi pani coś w 60 F?
- Yyyy..60 nie produkują, a EF?
- Dobrze, do widzenia.

Drugi sklep:
- Dzień dobry, jaki ma pani stanik z najmniejszym obwodem ale dużą miską.
- Hmmm (babka myśli!) 75 E.
- No to ja podziękuję.
- Ale przecież 75 będzie na panią dobre, bo pani szczuplutka taka.
- Nie, nie, nie...

:and:
mmaryja
mmaryja
  2 Iunie 2012
kedi
kedi: i to mnie boli bo mam ok 65 może mniej a cierpie z powodu za szerokich obwodów

łączę się w bólu.
i tak przytyłam i mam około 63, ale wcześniej miałam 59-60 i wtedy dopiero była tragedia.

styka51
styka51: Ale przecież 75 będzie na panią dobre, bo pani szczuplutka taka.

taaa, 75 na szczuplutkiej. 75 nie na grubej, ale na szczuplutkiej tym bardziej:and:
kedi
kedi
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak przytyłam i mam około 63, ale wcześniej miałam 59-60 i wtedy dopiero była tragedia.

pjona, bo ja właśnie też przytyłam i dzięki temu właśnie mam te ok. 65 i się na mnie trzymają stare staniki aż miło . dawno się nie mierzyłam , trzeba będzie to zrobić
SoDope
SoDope
  2 Iunie 2012
styka51
styka51: - Dzień dobry, jaki ma pani stanik z najmniejszym obwodem ale dużą miską. - Hmmm (babka myśli!) 75 E.

nawet na targu i cyganów mają 65 .... ... :D
mmaryja
mmaryja
  2 Iunie 2012
kedi
kedi: pjona, bo ja właśnie też przytyłam i dzięki temu właśnie mam te ok. 65 i się na mnie trzymają stare staniki aż miło . dawno się nie mierzyłam , trzeba będzie to zrobić

ja się ostatnio mierzyłam z przymusu, bo ogólnie prócz właśnie pod biustem raczej z zasady się nie mierzę.

Konto usunięte
Konto usunięte: nawet na targu i cyganów mają 65

65 przy moim biuście u cyganów ok, ale jak ktoś ma większy biust to tanie staniki to zabójstwo dla piersi. szkoda, że tak mało kobiet o tym wie i później w wieku 30 lat mają cycki gorsze niż moja babcia.
Babsy
Babsy
  2 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

widzialam takiego posta, ale skad moglam wiedziec, ktora babeczka zmienila nicka? ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: jakby większość polek była mutantami z plerami jak pudzian

styka51
styka51: Boże...skąd ja to znam Sklep pierwszy: - Dzień dobry, pokaże mi pani coś w 60 F? - Yyyy..60 nie produkują, a EF? - Dobrze, do widzenia. Drugi sklep: - Dzień dobry, jaki ma pani stanik z najmniejszym obwodem ale dużą miską. - Hmmm (babka myśli!) 75 E. - No to ja podziękuję. - Ale przecież 75 będzie na panią dobre, bo pani szczuplutka taka. - Nie, nie, nie...

marza mi sie rozmiary od 60, ba, 55 i od A do K, L w kazdym sklepie na rogu ::and::

Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że tak mało kobiet o tym wie i później w wieku 30 lat mają cycki gorsze niż moja babcia.

kolezanka ma piersi mniejsze ode mnie, a juz obwisle od tych bazarowych staniczkow za dyche. a kiedys jeszcze sie jarala- moj to woli mniejsze, bo Babsy to obwisna a ja bede miec jedrne- ta, tyle ze juz jej zaczynaja wygladac jak nalesniki u starej murzynki.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  2 Iunie 2012

Trochę nie ogarniam jak to jest z tym obwodem do miski. Im większy obwód tym tak jakby miseczka mniejsza?
No 70 B jest większe niż 75 B?

Bo ja zawsze nosiłam 70B i nie uważam, abym miała super mały biust jak to mmaryjka określiła przy 75B. A okazało się, że mam 70 C więc 70C jest większe niż 75C? Czy jak to jest bo nie ogar

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.