Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 918 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
I w ogóle jej włosy (ten kolor, grzywka, zniszczenie) i ciemne brwi pasują do siebie jak szczerbaty do sucharów
Połączenie kolorów jeszcze by uszło, ale fasony mi się nie podobają. No i te włosy nieszczęsne, jeszcze grzywkę spieprzyła... "Krzyżowa" stylizacja całkiem ok. Też się zastanawiałam nad tymi "amerykańskimi" szortami z NY, ale 100 zł za krótkie spodenki to nie jest dobra cena.
znacie kogoś kto ma piaskowane obrączki/cokolwiek? zastanawiam się intensywnie i nieeeeeeee wieeeeeeem
Jak tam? Miłego dnia życzę
Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.
No wzajemnie, wzajemnie. A tam? Bo tu wszystko w najlepsiejszym porządalu.

Konto usunięte: znacie kogoś kto ma piaskowane obrączki/cokolwiek? zastanawiam się intensywnie i nieeeeeeee wieeeeeeem
Niestety nie znam, ale ja osobiście bym się nie zastanawiała i brała - są bardzo ładne, oryginalne. Jeszcze w środku dodałabym grawerkę z datą i imieniem partnera. No i gratuluję! :)
Nie widziałam jeszcze takich. Serio fajne ;) Tylko czy po pewnym czasie nie zaczną się ścierać? W sumie jak dobre, to nie powinny.
A dobrze, dobrze. Nie zaliczyłam koła z jednej edukacji i jestem zła

http://www.boska.pl/newsy/1051/Ta-modelka-to-FACET-Nie-ma-biustu-a-reklamuje-BIKINI.html
No jak Wam się Andrzejek podoba ?
No jak Wam się Andrzejek podoba ?

styka51: dobrze, dobrze. Nie zaliczyłam koła z jednej edukacji i jestem zła za to pojawiła się 4 i 5 w indeksie.
O to dobrze, oby tak dalej.
Ja już mam wakacje, mam wszystkie zaliczone.
Czekam tylko na wpisy do indeksu.
Konto usunięte: wzajemnie, a raczej wieczoru :D
Ja wypiłam kawę z pięciu łyżeczek i trzęsą mi się ręce, ale nie mogę pozwolić sobie na sen, bo idę na koncert Sokoła i Maryśki XD A zawsze po spaniu w dzień czuję się beznadziejnie, normalnym ludziom drzemka chyba pomaga
Gdzie sokół i Maryśka?

Ja dziś miałam bawić się na urodzinach HST, gościnnie MAłpa, Diox, VNM, Bonson, ale nie wypali raczej

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa.