malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
dont0say0anything
dont0say0anything
  5 Iunie 2012

I w ogóle jej włosy (ten kolor, grzywka, zniszczenie) i ciemne brwi pasują do siebie jak szczerbaty do sucharów

pijana
pijana
  5 Iunie 2012

Połączenie kolorów jeszcze by uszło, ale fasony mi się nie podobają. No i te włosy nieszczęsne, jeszcze grzywkę spieprzyła... "Krzyżowa" stylizacja całkiem ok. Też się zastanawiałam nad tymi "amerykańskimi" szortami z NY, ale 100 zł za krótkie spodenki to nie jest dobra cena.

mmaryja
mmaryja
  5 Iunie 2012

znacie kogoś kto ma piaskowane obrączki/cokolwiek? zastanawiam się intensywnie i nieeeeeeee wieeeeeeem

aiguille
aiguille
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: znacie kogoś kto ma piaskowane obrączki/cokolwiek?

moja znajoma z narzeczonym wlasnie podobne i tez jakby piaskowe wybrali :-)
w sobote jest slub takze moge Ci dac znac czy sa zadowolenie etc :-)
razotka
razotka
  6 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: A stylizacja "na krzyżaka" jak się wam podoba?

nie przemawia do mnie, at all :|
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  6 Iunie 2012

Jak tam? Miłego dnia życzę :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  6 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Jak tam? Miłego dnia życzę

No wzajemnie, wzajemnie. A tam? Bo tu wszystko w najlepsiejszym porządalu. :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: znacie kogoś kto ma piaskowane obrączki/cokolwiek? zastanawiam się intensywnie i nieeeeeeee wieeeeeeem

Niestety nie znam, ale ja osobiście bym się nie zastanawiała i brała - są bardzo ładne, oryginalne. Jeszcze w środku dodałabym grawerkę z datą i imieniem partnera. No i gratuluję! :)
Sandra
Sandra
  6 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: No wzajemnie, wzajemnie. A tam? Bo tu wszystko w najlepsiejszym porządalu.

Jakoś do przodu, mimo pogody, jest do dupy :ziober2:
Ale i tak mam dobry humor, słucham sobie disco polo :rotfl:
W porządalu powiadasz? :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zastanawiam się intensywnie i nieeeeeeee wieeeeeeem

Nie widziałam jeszcze takich. Serio fajne ;) Tylko czy po pewnym czasie nie zaczną się ścierać? W sumie jak dobre, to nie powinny.

Sandra

A dobrze, dobrze. Nie zaliczyłam koła z jednej edukacji i jestem zła :and: za to pojawiła się 4 i 5 w indeksie.
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iunie 2012

Włączam właśnie na TVN a tam w Ukrytej Prawdzie gra moja koleżanka ze studiów :rotfl:

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  6 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Włączam właśnie na TVN a tam w Ukrytej Prawdzie gra moja koleżanka ze studiów

nigdy nie będę w telewizji:(
SailorMoon
SailorMoon
  6 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdy nie będę w telewizji:(

czemu? ;(
pijana
pijana
  6 Iunie 2012
Sandra

I wzajemnie, a raczej wieczoru :D

Ja wypiłam kawę z pięciu łyżeczek i trzęsą mi się ręce, ale nie mogę pozwolić sobie na sen, bo idę na koncert Sokoła i Maryśki XD A zawsze po spaniu w dzień czuję się beznadziejnie, normalnym ludziom drzemka chyba pomaga :woot:
pijana
pijana
  6 Iunie 2012
http://www.boska.pl/newsy/1051/Ta-modelka-to-FACET-Nie-ma-biustu-a-reklamuje-BIKINI.html

No jak Wam się Andrzejek podoba ? :zonk:
Sandra
Sandra
  6 Iunie 2012
styka51
styka51: dobrze, dobrze. Nie zaliczyłam koła z jednej edukacji i jestem zła za to pojawiła się 4 i 5 w indeksie.

O to dobrze, oby tak dalej.
Ja już mam wakacje, mam wszystkie zaliczone.
Czekam tylko na wpisy do indeksu.

Konto usunięte
Konto usunięte: wzajemnie, a raczej wieczoru :D Ja wypiłam kawę z pięciu łyżeczek i trzęsą mi się ręce, ale nie mogę pozwolić sobie na sen, bo idę na koncert Sokoła i Maryśki XD A zawsze po spaniu w dzień czuję się beznadziejnie, normalnym ludziom drzemka chyba pomaga

Gdzie sokół i Maryśka? :and:

Ja dziś miałam bawić się na urodzinach HST, gościnnie MAłpa, Diox, VNM, Bonson, ale nie wypali raczej :and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.