malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Witam ;) Dziękuję i nawzajem ;)

Witam i o zdrowie pytam :ziober2:
Znowu nabijasz, a ja chcę Cię dogonić :rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Witam i o zdrowie pytam Znowu nabijasz, a ja chcę Cię dogonić

A jakoś się kula;p A co tam?

Ciężko będzie mnie dogonić :D Musiałabym na pewien czas z foruma zniknąć, a Ty musiałabyś nieźle trzepać pościki :rotfl:
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: A jakoś się kula;p A co tam? Ciężko będzie mnie dogonić :D Musiałabym na pewien czas z foruma zniknąć, a Ty musiałabyś nieźle trzepać pościki

A dobrze, jutro Euro Sreuro :ziober2:
To zniknij z forum, a ja nie będę trzepać, jaki zboczenieć :rotfl: Będę NABIJAĆ :D

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: A dobrze, jutro Euro Sreuro To zniknij z forum, a ja nie będę trzepać, jaki zboczenieć Będę NABIJAĆ :D

A tam...u mnie na wiosce nikt nie gra;p
Nie myślę o tym by zniknąć. Dobrze mi tu, fajnie się zabija czas i ludzie też są fajni ;) Poza tym ciągle mam nadzieję, że moja massacre wróci :tak:
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: A tam...u mnie na wiosce nikt nie gra;p Nie myślę o tym by zniknąć. Dobrze mi tu, fajnie się zabija czas i ludzie też są fajni ;) Poza tym ciągle mam nadzieję, że moja massacre wróci

Massacre. nie ma jej? W porządku kobieta, kupiła mi rok temu gwiazde na rok, tak z niczego :rotfl: Ale lubiłam z nią dyskutować ;)

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Massacre. nie ma jej? W porządku kobieta, kupiła mi rok temu gwiazde na rok, tak z niczego Ale lubiłam z nią dyskutować ;)

Nie ma...zbanowali ją konkretnie i o. Nie ma:and: Mi kiedyś na miesiąc kupiła:D A teraz tyle jej srebrnych przepadłooo....
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: ie ma...zbanowali ją konkretnie i o. Nie ma Mi kiedyś na miesiąc kupiła:D A teraz tyle jej srebrnych przepadłooo....

Ale jak to zbanowali? Za co? :zonk:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ale jak to zbanowali? Za co?

Niby multikonta...ale nie wiem. Ale ona teraz wygrywa życie, chodzi na zumbę, siłki i inne tańce:D
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Niby multikonta...ale nie wiem. Ale ona teraz wygrywa życie, chodzi na zumbę, siłki i inne tańce:D

Widzisz jak brak fotki zmienia życie :rotfl:

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  7 Iunie 2012

ej dajcie srebrne na gwiazde co?

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Widzisz jak brak fotki zmienia życie

No dokładnie. Trzeba się ogarnąć ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: ej dajcie srebrne na gwiazde co?

Czy 2 srebrne w jakiś sposób Cię ratują?
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ej dajcie srebrne na gwiazde co?

Nie ma już srebrnych idioto :rotfl:

Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: No dokładnie. Trzeba się ogarnąć ^^

Zacznijmy od Ciebie :ziober2:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Zacznijmy od Ciebie

Nie, nie, nie. Dojdę do 100 tys postów jak pradawny Pako i odejdę w chwale :D
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Nie, nie, nie. Dojdę do 100 tys postów jak pradawny Pako i odejdę w chwale :D

Tomaszkolejorz do 100 000 doszedł nie?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.