malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  6 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja tam matematykę lubię, nawet bardzo

Ale to nie była czysta matematyka, tylko to jak uczyć dzieci matematyki :and:

Sandra
Sandra: Gdzie,gdzie

W tą sobotę Bednarek w Kazimierzu Biskupim, a za 2 tyg Chylińska w Koninie ;)
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  6 Iunie 2012
styka51
styka51: le to nie była czysta matematyka, tylko to jak uczyć dzieci matematyki

O, to tak to nie chcę:ziober2:

styka51
styka51: W tą sobotę Bednarek w Kazimierzu Biskupim, a za 2 tyg Chylińska w Koninie ;)

Za daleko, to nie dla mnie,
Jak 2 lipca zdam prawo jazdy, to wtedy wpadnę :rotfl:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  6 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Za daleko, to nie dla mnie, Jak 2 lipca zdam prawo jazdy, to wtedy wpadnę

Hahhaha :D Część B WIELKOPOLSKI;P

Sandra
Sandra: O, to tak to nie chcę

No cuda, cuda :D
Sandra
Sandra
  6 Iunie 2012
styka51
styka51: Hahhaha :D Część B WIELKOPOLSKI;P

To daleko, rzeczywiście :rotfl:

dobra lecę :bye:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

mmaryja
mmaryja
  6 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Niestety nie znam, ale ja osobiście bym się nie zastanawiała i brała - są bardzo ładne, oryginalne.

zastanawiam się bo strasznie mi się podobają, ale nie wiem czy mi się równie szybko nie znudzą.
zastanawiam się nad tymi, zupełnie klasycznymi polerowanymi i mój partner chce platynową więc zupełnie co innego.
dzięki!:)

styka51
styka51: Tylko czy po pewnym czasie nie zaczną się ścierać? W sumie jak dobre, to nie powinny.

tego ci nie powiem, one są takie jakby chropowate, ale nie czuć tego.

kurdeeee, nie wiedziałam, że to takie trudne!
Paulinessa
Paulinessa
  7 Iunie 2012
http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/1011222,Temat_outfitowy/2

FPecy, podwiesimy temat?
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  7 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Jakoś do przodu, mimo pogody, jest do dupy Ale i tak mam dobry humor, słucham sobie disco polo W porządalu powiadasz?

Też bym tak chciała - pare kawałków disco polo zabunkrowałam gdzieś w jakimś folderze pewnie, więc składniki są. :D Mnie uj strzela w deszcz, bo wtedy nadaję się tylko do spania - "dookoła siebie" robię maaało. :lol2: Ale ogólnie to w porządalu jest. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: zastanawiam się bo strasznie mi się podobają, ale nie wiem czy mi się równie szybko nie znudzą. zastanawiam się nad tymi, zupełnie klasycznymi polerowanymi i mój partner chce platynową więc zupełnie co innego.

Czy ja wiem... piaskowanie nie jest jakąś specjalnie odbiegającą od klasyki "ozdobą", więc chyba nie powinny. Można też zamówić ten sam wzór, ale z różnych materiałów - odwrotnie byłoby chyba przekombinowane. Jubiler/złotnik/etc może też coś doradzić. ;)

Jakiś czas temu oglądałam program, w którym para sama robiła sobie obrączki z wybranego materiału, pod okiem fachowca. :D Najpierw robił on, potem para - ona dla niego i odwrotnie. W pierwszym wypadku obrączka wyszła ładna, równa, w drugim... no, bazarowy pierścionek chociaż ma jakiś kształt. :lol2:
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012

Siema, Elo, Dobry wieczór :zabawa:

Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012
Kiniowska
Kiniowska: Też bym tak chciała - pare kawałków disco polo zabunkrowałam gdzieś w jakimś folderze pewnie, więc składniki są. :D Mnie uj strzela w deszcz, bo wtedy nadaję się tylko do spania - "dookoła siebie" robię maaało. Ale ogólnie to w porządalu jest. :D

Jak w porządalu to fajnie :rotfl:

madzia2143
madzia2143
  7 Iunie 2012

Tylko ja mam sesję tak późno? :and:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko ja mam sesję tak późno?

Nieee... ostatni egzamin mam 28 czerwca :and:
madzia2143
madzia2143
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Nieee... ostatni egzamin mam 28 czerwca

zawsze za późno się zorientuję, że wypadałoby dużo wcześniej zacząć pić jakieś herbaty na koncentrację i na uspokojenie, etc. Masakra, tak się stresuję że szkoda gadać, nie da się ze mną w ogóle przebywać :ninja:
styka51
styka51
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze za późno się zorientuję, że wypadałoby dużo wcześniej zacząć pić jakieś herbaty na koncentrację i na uspokojenie, etc. Masakra, tak się stresuję że szkoda gadać, nie da się ze mną w ogóle przebywać

Ja nie piję nic i nie biorę nic na koncentrację.
Też się stresuję, teraz muszę poprawić kolokwium i wiem jak pójdzie. Ale ogólnie mam nadzieję, że będzie dobrze ;) Wczoraj wypożyczyłam kolejne książki, także będę studiować :lol:
Sandra
Sandra
  7 Iunie 2012

Witam, życzę stosunkowo udanego dnia w tym pięknym dniu, w którym obchodzimy Dzień Seksu :ziober2:

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: i wiem jak pójdzie.

i NIE wiem jak pójdzie.

Sandra
Sandra: Witam, życzę stosunkowo udanego dnia w tym pięknym dniu, w którym obchodzimy Dzień Seksu

Witam ;) Dziękuję i nawzajem ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.