malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  3 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dla zainteresowanych - zdjęcie dodaję.

ładne , z CCC które mnie już razi :ble:

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

SoDope
SoDope
  3 Iunie 2012
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: ładne , z CCC które mnie już razi

nooo - z CCC.

ale oddałam dnia następnego - kase dostałam i jest gitus :D.
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91
  3 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale oddałam dnia następnego - kase dostałam i jest gitus :D.

haaa , ! tez tak zrobiłam z koturnami :D oddali kasę , kupiłam kolejne to po 2 wyjsciach sie z tyłu podeszwa rozleciala , odkleiła .. matko , do reklamacji ... choc najchetniej rzuciałabym nimi w twarz tym ekspedientkom żeby je zjadły , coraz gorsze tam buty są ...

SoDope
SoDope
  3 Iunie 2012
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91:

ja mam 2 pary butów z CCC ale kupione kilka lat temu ... i jeszcze nic się z nimi nie stało XD

ale może kiedyś robili lepsze buty.
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91
  3 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ale może kiedyś robili lepsze buty.

robią już coraz gorsze , najchętniej chcialabym zwrot kasy ale na to szans nie mam ... btw mozna zareklamowac obuwie z ccc w salonie gdzie nie byly zakupione tylko w innym miescie? w końcu sieciówka ...

SoDope
SoDope
  3 Iunie 2012

nie wiem jak to jest akurat z CCC ...

pijana
pijana
  3 Iunie 2012
BujajSieNaDwa91
BujajSieNaDwa91: najchetniej rzuciałabym nimi w twarz tym ekspedientkom żeby je zjadły , coraz gorsze tam buty są ...

Ciekawe co ekspedientki CCC mają do jakości wyrobów...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe co ekspedientki CCC mają do jakości wyrobów...

bujaj sie na dwa!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ciekawe co ekspedientki CCC mają do jakości wyrobów...

sfrustrowani klienci zawsze wylewają swoje złości i żale na obsługę, bez względu na to czy to hotel, sklep obuwniczy czy restauracja :tak:
styka51
styka51
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: każda firma ma inny rozmiar, ba, nawet poszczególne modele sie różnią także nie trzymaj się kurczowo rozmiaru, kupilaś 60 i pasuje, ale może Ci się trafić stanik 65, którego nie będziesz mogła dopiąć ;/ obwod niby powinien zawsze pasowac, w koncu jest okreslony w cm i niby kazde 60 to jest 60 ale sama sie przekonalam, ze roznie z tym bywa z miseczkami to już w ogóle jest hardkor, freya i panache to u mnie zazwyczaj miska h ale tez nie zawsze, z innych firm I okazywalo sie duzo za male takze nie polecam kupowania w ciemno biustonoszy firm, z ktorymi nie mialas jeszcze stycznosci :)

Wiesz obwód był bardzo ok. W miseczkę nie mogłam się zmieścić. I teraz jak patrzę na internetach, to typowo POLSKIE staniki mają zaniżone miseczki w porównaniu z rozmiarami brytyjskimi. 60 G brytyjskie ma większą miseczkę niż większość polskich 60 H :ninja:
Dziś wzięłam i odesłałam, licze na zwrot kasy i kupię na intymnej, bo tam mi się zgadza obwód w piersiach dokłądnie.
SoDope
SoDope
  4 Iunie 2012

hejka hejka ... jestem ale mam Wam dużo do opowiedzenia ... :ziober2:

styka51
styka51
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hejka hejka ... jestem ale mam Wam dużo do opowiedzenia ...

Siemka. To jo siodom, a Wy opowiadojcie :tak:
SoDope
SoDope
  4 Iunie 2012
styka51
styka51: Wy opowiadojcie

wiecie o tym, że miałam z facetem maly konflikt ...
wczoraj spotkałam się z nim żeby o tak pogadać a jako, że on był zmęczony to położył się spać a ja sobie myślę ok oglądne sobie serial w Internecie na jego laptopie.

I myślę a zrobie sobie wycieczke bo po jego folderach wchodzę w fotki a tam pare ukrytych folderów oglądnełam a w nim - foteczki koleżanek (bo poznawałam twarze) o tematyce 'dirty picture'.. Kilka nawet fotkek bez stanika przy lustereczku a potem nawet nadziałam się na folderik ze śmieżymi fotkami w objęciach z innymi koleżankami.
styka51
styka51
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: o tematyce 'dirty picture'.. Kilka nawet fotkek bez stanika przy lustereczku a potem nawet nadziałam się na folderik ze śmieżymi fotkami w objęciach z innymi koleżankami.

O fuck! Ale bym jazdę zrobiła... Ciekawe, ciekawe...
SoDope
SoDope
  4 Iunie 2012

no bardzo ciekawe ...

:D

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.