malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: no bardzo ciekawe ... :D

Nie wiem co bym zrobiła..... No rozniosłabym normalnie.

Mnie jak dziś wkuwiły dziewuchy z grupy, to masakra...Normalnie...wwwrrrrr!
pijana
pijana
  4 Iunie 2012
Prinz
Prinz: bujaj sie na dwa!

Tobie rozbujam :pavarotti:
Wczoraj poszłam spać zanim odczytałam wiadomość na FB od Ciebie :martuska: Taka okazja... xD
kedi
kedi: sfrustrowani klienci zawsze wylewają swoje złości i żale na obsługę, bez względu na to czy to hotel, sklep obuwniczy czy restauracja

W sumie racja, zawsze obrywa się niewinnym :/
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tobie rozbujam

na takiego ch... sama sie rozbuja :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj poszłam spać zanim odczytałam wiadomość na FB od Ciebie Taka okazja... xD

wczoraj? to wypity byłem fest :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

kedi
kedi
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie racja, zawsze obrywa się niewinnym :/

weź mi powiedz jakim trzeba być debilem i niedorozwojem żeby drzeć się na ekspedientkę. A jak pracowałam w takich miejscach to nie raz mi się oberwało za to, że żyję. Masakra. I jeszcze większość od razu po chamówie z grubej rury.
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  4 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiesz obwód był bardzo ok. W miseczkę nie mogłam się zmieścić. I teraz jak patrzę na internetach, to typowo POLSKIE staniki mają zaniżone miseczki w porównaniu z rozmiarami brytyjskimi. 60 G brytyjskie ma większą miseczkę niż większość polskich 60 H Dziś wzięłam i odesłałam, licze na zwrot kasy i kupię na intymnej, bo tam mi się zgadza obwód w piersiach dokłądnie.

z polskiej rozmiarówki to musiałabys kupic jakies i albo j ;p no i 60-tke ciezej znalezc
osobiscie polecam staniki marki freya, jak dla mnie najlepsze i obwod sie szybko nie rozciaga :) panache jakos mi nie pasuja, zazwyczaj maja za szeroko rozstawione fiszbiny albo inny uj. na frei sie na razie nie zawiodlam i mozesz tam dostac 60G, a nawet wieksza miseczke. niestety - drogieee... :(
styka51
styka51
  4 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: osobiscie polecam staniki marki freya, jak dla mnie najlepsze i obwod sie szybko nie rozciaga :) panache jakos mi nie pasuja, zazwyczaj maja za szeroko rozstawione fiszbiny albo inny uj. na frei sie na razie nie zawiodlam i mozesz tam dostac 60G, a nawet wieksza miseczke. niestety - drogieee... :(

Freye oglądałam na internetach, nie podobają mi się :ziober2: w sklepie jak mierzyłam, też nie bardzo mi pasowały. Mam 60G właśnie z Panache i jestem zadowolona, tylko cena zniechęca....strasznie:and:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  4 Iunie 2012
styka51
styka51: Freye oglądałam na internetach, nie podobają mi się w sklepie jak mierzyłam, też nie bardzo mi pasowały. Mam 60G właśnie z Panache i jestem zadowolona, tylko cena zniechęca....strasznie

a mi sie niektore freye podobaja, niektore sa fe, ale wygodne to i dobrze uszyte :D dzisiaj kupilam sobie taka:

ale sam stanik, majtek nie mieli wiec teraz szukam po internetach :P
pijana
Paulinessa
Paulinessa
  5 Iunie 2012

Witam. Co myślicie o Mocnym zderzeniu kolorów- "kobalt i pomarańcz"?

:ziober2:

mirra20
mirra20
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Co myślicie o Mocnym zderzeniu kolorów- "kobalt i pomarańcz"?

te spodnie pogrubiają jej nogi
SailorMoon
SailorMoon
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam. Co myślicie o Mocnym zderzeniu kolorów- "kobalt i pomarańcz"?

Sama nie wiem. Ale średnio mi się podoba.

Konto usunięte
Konto usunięte: te spodnie pogrubiają jej nogi

Podbijam. Ale ogólnie zdjęcia i kamera zawsze pogrubiają...

A stylizacja "na krzyżaka" jak się wam podoba? :ziober2:
styka51
styka51
  5 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Co myślicie o Mocnym zderzeniu kolorów- "kobalt i pomarańcz"?

Szału nie ma, dupy nie urywa.
Paulinessa
Paulinessa
  5 Iunie 2012

ja rzygam połączeniem tych kolorów, okropne. Kontrasty kontrastami, ale nie to!

dont0say0anything
dont0say0anything
  5 Iunie 2012
Konto usunięte

Tragedia, ona ubiera na siebie byle co, byle było 'trendy' a w ogóle nie zwraca uwagi czy to jej pasuje czy nie :lol:
mirra20
mirra20
  5 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Podbijam. Ale ogólnie zdjęcia i kamera zawsze pogrubiają...

ale chyba nie na każdym zdjęciu:P

SailorMoon
SailorMoon: A stylizacja "na krzyżaka" jak się wam podoba?

szkoda, że się na fotoshopie nie znam, bo dobrze by było dokleić parę nóg to by był dopiero krzyżak:D
a co do stylizacji buty jej giry skracają
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.