malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Kameleon
Kameleon
  1 Iunie 2012
Babsy
Babsy: literka oznacza roznice w cm pomiedzy obwodem w klatce i biustem:)

No tak. No to literka jest najważniejsza wychodzi na to. Więc G jest większe niż D.
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 60 to obwód klatki tak? a literka to miseczka. no to obwód masz mniejszy ale piersi wieksze. Coś pokręciłem?

60 to obwód pod biustem. Rozmiar miseczki bierze się wyliczając różnicę między obwodem w najszerszym miejscu biustu i najciaśniejszym obwodem klatki. Więc jak pod mam 64 a w biuście 90, to wychodzi 28G (brytyjskie) czyli coś takiego:
styka51
styka51
  1 Iunie 2012

Sorry, że takie wielkie zdjęcie ;/
Tu macie więcej:
http://kel-kitty.blogspot.com/2011/05/bra-hunting-in-manchester.html

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Za dużo gdzie? Bo ja całe życie kupowałam 75 d, niby cycki się mieściły, ale musiałam mieć zszywane pod pachami. Okropne to było... Teraz w tym jednym jest super. taki mam:

A mi się takie nie podobają.
Za dużo, za duże piersi ogólnie mam, pod biustem może i ok, ale nie miseczka :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Sylvinka
Sylvinka: powiem Wam dziewczynki, że byłam sobie dziś na pedicure za 70zł i wydałam je w błoto . Pomalowała, tą frezarką wzięła, natarła czymś ze 3 razy i jeszcze się zdziwiła, że przyszłam z pomalowanymi paznokciami.

Ja tam się boję łazić z takimi rzeczami.... Nie mam pewności, że będzie mi się podobać, a zapłacić trzeba :and:
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Sandra
Sandra: A mi się takie nie podobają. Za dużo, za duże piersi ogólnie mam, pod biustem może i ok, ale nie miseczka

Wiesz... ja tam brałam co było, no i pod każdą bluzkę mi pasuje.
No nic się nie poradzi...też chciałabym mieć mniejsze, szczególnie jak na zakupy idę ;C
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Wiesz... ja tam brałam co było, no i pod każdą bluzkę mi pasuje. No nic się nie poradzi...też chciałabym mieć mniejsze, szczególnie jak na zakupy idę ;C

Ale nie masz takich jak ja, a Ty jesteś szczupła i masz mało pod biustem :and:
Nie ma o czym mówić, mnie by się podobało 75C, idealne!

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Kameleon
Kameleon
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: 60 to obwód pod biustem

No o to mi chodziło.

styka51
styka51: Rozmiar miseczki bierze się wyliczając różnicę między obwodem w najszerszym miejscu biustu i najciaśniejszym obwodem klatki.

Babsy
Babsy: literka oznacza roznice w cm pomiedzy obwodem w klatce i biustem:)

Konto usunięte
Konto usunięte: No tak

!!!!!!!!!1

styka51
styka51: ięc jak pod mam 64 a w biuście 90, to wychodzi 28G (brytyjskie) czyli coś takiego

No więc jeśli G oznacza 28 to D oznacza mniej więc jak D mogą być większe?
Myslę że jak wyślesz nagie zdjęcie swoich piersi to będę wszystko wiedział. bo tak to nie zrozumiem. :[
PS. Niepodoba mi się Twój stanik.
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: No o to mi chodziło.

Cieszę się ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: No więc jeśli G oznacza 28 to D oznacza mniej więc jak D mogą być większe?

Nie nie nie... 28 brytyjskie = 60 polskie. G brytyjskie = G polskie.
Jak babka ma 100 pod biustem i jest szersza, biust jest szerzej "rozlany" po ciele i wtedy może mieć 100 w biuście i będzie miseczka B czy tam A ale 100!

Konto usunięte
Konto usunięte: PS. Niepodoba mi się Twój stanik.

Mojemu facetowi też się nie podoba, więc go zdejmuje :tak:
Poza tym, gdybym chciała kupić coś ładnego musiałabym wydać kolejne 200 zł :and:
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Myslę że jak wyślesz nagie zdjęcie swoich piersi to będę wszystko wiedział. bo tak to nie zrozumiem. :[

Faceci :rotfl:

Babsy
Babsy
  1 Iunie 2012
styka51
styka51:

nie mieszaj chlopakowi w glowie jeszcze brytyjska rozmiarowka;)

Konto usunięte
Konto usunięte:

jesli Ci sie chce to poczytaj tutaj: http://stanikomania.blox.pl/2010/01/Ta-slynna-miseczka-D.html
:)
Babsy
Babsy
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: G brytyjskie = G polskie.

a powyzej D nie rozni sie juz polska od brytyjskiej? przeca u nich sa dalej podwojne literki- DD, E, F, FF, G, GG- czyli polskie E, F, G, H, I.
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Babsy
Babsy:

Wiem, popełniłam błąd, w ogóle to pisząc. Ale szukałam tego rozmiaru w necie i mi się nasunęło tak :and:
styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Babsy
Babsy: a powyzej D nie rozni sie juz polska od brytyjskiej? przeca u nich sa dalej podwojne literki- DD, E, F, FF, G, GG- czyli polskie E, F, G, H, I.

A w sumie racja. Bo oni potem podwójnie liczą... tylko sama nie wiem jaka jest różnica między polskim F a brytyjskim F/FF :and:
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012

Idę chlać, miłego popołudnia i wieczoru oraz weekendu :bye:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.