malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Iunie 2012

w mordeczkę :and:

styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pitole, masz takie wielkie cycki? ide zara foty u Ciebie poogladac ;d

Nie są duże, tak się wydaje, bo pod mam mało;C 64 cm wychodzi i przez to taka miska wielka ;C
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  1 Iunie 2012

Najlepszego dzieciaczki forumowe :zabawa:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Nie są duże, tak się wydaje, bo pod mam mało;C 64 cm wychodzi i przez to taka miska wielka ;C

Czyli kobieta idealna, drobna i wielke cycki :D

ZNA KTOŚ JAKIEŚ FAJNE SZTUCZKI DLA PSA?

Oprócz wstydz sie (nakrywanie łapą pyska), pokaz gdzie masz ogonek, ile masz zmartwien (głowa przy ziemi udawanie biednego psa), kiwanie tak (kochasz swojego pana?:D), kiwanie nie, wszystko jest mi obojętne (machnięcie łapą) i turlania? Bo juz nie wiem co dalej uczyć :D
mmaryja
mmaryja
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Poza tym jak chodzę w tym Panache, to mam zajebiste cycki, ładnie się układają, takie ładniusie krągłe są,

panache robi naprawdę zajebiste staniki. moja koleżanka z dużym biustem nosi tylko te i ma super biust.
na mnie oczywiście nie ma rozmiarów i muszę nosić gówno triumpha:and:
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: panache robi naprawdę zajebiste staniki. moja koleżanka z dużym biustem nosi tylko te i ma super biust.

To coś dla mnie, też mam duży biust i mam problem ze stanikiem.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

mmaryja
mmaryja
  1 Iunie 2012
Sandra
Sandra: To coś dla mnie, też mam duży biust i mam problem ze stanikiem.

są trochę droższe, ale mając dwa czy trzy takie staniki spokojnie 2 lata są w stanie niemalże idealnym jeśli chodzi o obwody, ramiączka i tak dalej.
ona ma też problem z opadającym biustem i twierdzi, że ZNACZNIE poprawił jej się kształt biustu od właśnie tego typu staników, bo mówiła jeszcze, że fraya ma bardzo dobre.

ja mam mały biust, nawet bardzo mały, ale staram się nie nosić gównianych staników bo mimo wszystko, nawet jak mi nie opadnie to mi się zdeformuje, a tego bym nie chciała. dobry stanik to podstawa.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  1 Iunie 2012

mmaryjka pokaz biust :D

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: są trochę droższe, ale mając dwa czy trzy takie staniki spokojnie 2 lata są w stanie niemalże idealnym jeśli chodzi o obwody, ramiączka i tak dalej. ona ma też problem z opadającym biustem i twierdzi, że ZNACZNIE poprawił jej się kształt biustu od właśnie tego typu staników, bo mówiła jeszcze, że fraya ma bardzo dobre.

Mnie zawsze te ramiączka denerwują, bo robią się brzydkie i luźne, zawsze mam problem ze stanikiem, z firmą, i po miesiącu stanik leci do kosza.

mmaryja
mmaryja
  1 Iunie 2012
Prinz
Prinz: mmaryjka pokaz biust

jak pokaże plecy to nie rozróżnisz!

Sandra
Sandra: Mnie zawsze te ramiączka denerwują, bo robią się brzydkie i luźne, zawsze mam problem ze stanikiem, z firmą, i po miesiącu stanik leci do kosza.

zainwestuj w jakiś porządny, właśnie np. panache/freya i zobacz czy u ciebie też się sprawdzi i czy twój biust je polubi
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ainwestuj w jakiś porządny, właśnie np. panache/freya i zobacz czy u ciebie też się sprawdzi i czy twój biust je polubi

Dziękuję za radę, spróbuję :)

styka51
styka51
  1 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: panache robi naprawdę zajebiste staniki. moja koleżanka z dużym biustem nosi tylko te i ma super biust. na mnie oczywiście nie ma rozmiarów i muszę nosić gówno triumpha

No zgadzam się, świetne są. W sumie nigdy bym się na nie nie zdecydowała, ale nie mogłam znaleźć nic, co bym idealnie leżało, aż wzięłam zainwestowałam i serio się opłaca.
A u mnie w triumphie nie ma nic w moim rozmiarze, nawet nie wiem czy tam cokolwiek robią w takich rozmiarach.

Konto usunięte
Konto usunięte: zainwestuj w jakiś porządny, właśnie np. panache/freya i zobacz czy u ciebie też się sprawdzi i czy twój biust je polubi

Polubi ;)

Sandra
Sandra: Mnie zawsze te ramiączka denerwują, bo robią się brzydkie i luźne, zawsze mam problem ze stanikiem, z firmą, i po miesiącu stanik leci do kosza.

Dokładnie. A poza tym jak dobrze dobierzesz, to pewnie zmieni Ci się rozmiar, w sensie, będzie inny niż kupowałaś dotychczas.

A oprócz tego miałam dość tego, że za każdym razem jak mówiłam, że chcę stanik 65F, to babki w sklepie ze mnie szyderę ciągnęły i "takich przecież nie produkują" :and:
Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
styka51
styka51: Dokładnie. A poza tym jak dobrze dobierzesz, to pewnie zmieni Ci się rozmiar, w sensie, będzie inny niż kupowałaś dotychczas. A oprócz tego miałam dość tego, że za każdym razem jak mówiłam, że chcę stanik 65F, to babki w sklepie ze mnie szyderę ciągnęły i "takich przecież nie produkują"

To ja mam 80F :and: i stanowczo za dużo, staniki mnie drażnią. wszystkie, Jeszcze nie byłam zadowolona.

JestemFejkiem
JestemFejkiem
  1 Iunie 2012

wyczuwam cycki. :pavarotti:

Sandra
Sandra
  1 Iunie 2012
JestemFejkiem
JestemFejkiem: wyczuwam cycki.

Ty masz czujniki na cycki.:ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.