malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: I na pusty żołądek. Co to brak treningu robi z człowiekiem

Tak naprawde to skutkuje w dobrym kierunku. :)

styka51
styka51: Święto dziś przecież :D

Dla mnie to dzien jak kazdy inny. Nuda mnie ogarnia, wiec musze sie poruszac troche.
styka51
styka51
  7 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Tak naprawde to skutkuje w dobrym kierunku. :)

W sumie tak... Ale głupio iśc gdzieś ze znajomymi i odpaść po jednym piwie. Ale wstyd...:rotfl:

LuznyGosc
LuznyGosc: Dla mnie to dzien jak kazdy inny. Nuda mnie ogarnia, wiec musze sie poruszac troche.

Dzień seksu dziś ;)
Tak, poruszaj się, to Ci dobrze zrobi ;) Choć nie ukrywam, że przyjemnie pisac z Tobą^^
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: W sumie tak... Ale głupio iśc gdzieś ze znajomymi i odpaść po jednym piwie. Ale wstyd...

No tak, to akurat wstyd. :ziober2: Trzeba bylo powoli pic.

styka51
styka51: Dzień seksu dziś ;) Tak, poruszaj się, to Ci dobrze zrobi ;) Choć nie ukrywam, że przyjemnie pisac z Tobą^^

Wiem to od wczoraj. Spodziewalem sie, ze na forum bedzie to glowny temat dzisiaj. :)
Posprzatam, a potem sie poruszam z ciezarami na laweczce. :) Odwzajemniam Twoje uczucia. Nie zabraknie mnie tutaj ani dzis, ani jutro, takze jeszcze niejedna okazja do rozmowy bedzie. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: W sumie tak... Ale głupio iśc gdzieś ze znajomymi i odpaść po jednym piwie. Ale wstyd...

styka51
styka51: Dzień seksu dziś ;) Tak, poruszaj się, to Ci dobrze zrobi ;) Choć nie ukrywam, że przyjemnie pisac z Tobą^^

Wiem to od wczoraj. Spodziewalem sie, ze na forum bedzie to glowny temat dzisiaj. :)
Posprzatam, a potem sie poruszam z ciezarami na laweczce. :) Odwzajemniam Twoje uczucia. Nie zabraknie mnie tutaj ani dzis, ani jutro, takze jeszcze niejedna okazja do rozmowy bedzie. :)
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51

styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51

styka51

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51

styka51

styka51
styka51
  7 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No tak, to akurat wstyd. Trzeba bylo powoli pic.

W sumie na raty piłam, nie wiem :ninja:

LuznyGosc
LuznyGosc: Wiem to od wczoraj. Spodziewalem sie, ze na forum bedzie to glowny temat dzisiaj. :) Posprzatam, a potem sie poruszam z ciezarami na laweczce. :) Odwzajemniam Twoje uczucia. Nie zabraknie mnie tutaj ani dzis, ani jutro, takze jeszcze niejedna okazja do rozmowy bedzie. :)

Ja też od wczoraj wiem;p A znaczy rzeźbę robisz, tak? (Jezu, nie znam się -,-) Ohohohoh...się zarumienię zaraz:napalony:

Ale Cię zdublowało :ninja:
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: W sumie na raty piłam, nie wiem

Kobiecie zawsze mozna wybaczyc. :)

styka51
styka51: Ja też od wczoraj wiem;p A znaczy rzeźbę robisz, tak? (Jezu, nie znam się -,-) Ohohohoh...się zarumienię zaraz

Nie rzezbe. Najpierw odpowiednia masa jest potrzeba. :) O rzezbieniu bede myslal dopiero najwczesniej po wakacjach. Rumience sa ladne i wywoluja u czlowieka mile uczucie. :)

styka51
styka51: Ale Cię zdublowało

Nie wiem czemu, ale zawsze mnie na MiU dubluje.
styka51
styka51
  7 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Kobiecie zawsze mozna wybaczyc. :)

Wybaczyć można, ale z pamięci się nie wymaże ;C

LuznyGosc
LuznyGosc: Nie rzezbe. Najpierw odpowiednia masa jest potrzeba. :) O rzezbieniu bede myslal dopiero najwczesniej po wakacjach. Rumience sa ladne i wywoluja u czlowieka mile uczucie. :)

Aha, oki. A można wiedzieć ile ważysz? Może bym swojego zagoniła do robienia rzeźby, bo masę to ma, że hohohooho :lol:

LuznyGosc
LuznyGosc: Nie wiem czemu, ale zawsze mnie na MiU dubluje.

Ja dopiero drugi raz to zauważyłam ;p
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  7 Iunie 2012

Zgubiłam się :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Wybaczyć można, ale z pamięci się nie wymaże ;C

A kto tam bedzie pamietal o takim incydencie? Chyba tylko Ci, ktorzy duza uwage poswiecaja alkoholowi.

styka51
styka51: Aha, oki. A można wiedzieć ile ważysz? Może bym swojego zagoniła do robienia rzeźby, bo masę to ma, że hohohooho

Nie jestem w stanie Ci powiedziec. Nie mam wagi na mieszkaniu, a ostatnio wazylem sie chyba rok temu. Wtedy mialem 73 kg, teraz troszke mniej, jak mniemam.

styka51
styka51: Ja dopiero drugi raz to zauważyłam ;p

Tez niewiele razy sie tutaj wypowiadam, zeby moc to czesciej widziec. :)
styka51
styka51
  7 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: A kto tam bedzie pamietal o takim incydencie? Chyba tylko Ci, ktorzy duza uwage poswiecaja alkoholowi.

Chociażby ja. Mam kilka sytuacji, o których nie chciałabym pamiętać, no ale pozostaje tylko śmiać się z nich ;p

LuznyGosc
LuznyGosc: Wtedy mialem 73 kg, teraz troszke mniej, jak mniemam.

To drobniutki musisz być...w sensie szczupły.

LuznyGosc
LuznyGosc: Tez niewiele razy sie tutaj wypowiadam, zeby moc to czesciej widziec. :)

W sumie racja ;) Może kiedyś będziesz w top autorach:D
LuznyGosc
LuznyGosc
  7 Iunie 2012
styka51
styka51: Chociażby ja. Mam kilka sytuacji, o których nie chciałabym pamiętać, no ale pozostaje tylko śmiać się z nich ;p

No ale to pamietasz o tych sytuacjach, w ktorych Ty musialas sie powstydzic, tak?

styka51
styka51: To drobniutki musisz być...w sensie szczupły.

Troche. Kiedys bylem lepiej zbudowany, bardziej zbity, ale moja glupota doprowadzila mnie do sucharka. Teraz musze popracowac nad soba.

styka51
styka51: W sumie racja ;) Może kiedyś będziesz w top autorach:D

Juz jestem. :ziober2:
styka51
styka51
  7 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No ale to pamietasz o tych sytuacjach, w ktorych Ty musialas sie powstydzic, tak?

Tak, dokładnie tak.

LuznyGosc
LuznyGosc: Kiedys bylem lepiej zbudowany, bardziej zbity, ale moja glupota doprowadzila mnie do sucharka. Teraz musze popracowac nad soba.

A pracuj, pracuj. W końcu jakieś zajęcie;p

LuznyGosc
LuznyGosc: Juz jestem.

Faktycznie! Dawno nie zaglądałam;p
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.