malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja właśnie od razu zauwazyłam, bo bardzo nie pasuje.

a ja obrozy wcale nie, w oczy mi sie torebka rzucila. nie pasuje wcale.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012

nauczylam sie palic papierosy. w wieku 21 lat :wtf: ale pale tylko do piwa. jak na trzezwo zapale to sie zrzygam. :and: przykre.

Paulinessa
Paulinessa
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nauczylam sie palic papierosy. w wieku 21 lat ale pale tylko do piwa.

heh, gratuluje :And:

mój kolega nałogowo zacząl palić w wieku 23, ja piedole.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: heh, gratuluje

padaka :and: wiem

Konto usunięte
Konto usunięte: mój kolega nałogowo zacząl palić w wieku 23, ja piedole.

ja nie wiem czy to mi sie przerodzi w nałogowe palenie? pale juz tak z dwa lata, do piwa/wodki bardzo chetnie zapale ale na trzezwo to sie porzygam i głowa mnie boli :D
Paulinessa
Paulinessa
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie wiem czy to mi sie przerodzi w nałogowe palenie? pale juz tak z dwa lata, do piwa/wodki bardzo chetnie zapale ale na trzezwo to sie porzygam i głowa mnie boli :D

Ja nie wiem, ale ja przez rok też paliłam w taki sposób i na trzeźwo źle się czułam jak zapaliłam. Chyba jak na mentole się przerzuciłam to tak zaczęłam palić :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja nie wiem, ale ja przez rok też paliłam w taki sposób i na trzeźwo źle się czułam jak zapaliłam. Chyba jak na mentole się przerzuciłam to tak zaczęłam palić

ja tez albo super lighty albo mentole. a dalej tak popalasz? czy CI jakos minelo? bo ja se obiecuje ze juz nie zapale a siedza znajomi, piwko i musze zapalic. tzn musze nie musze, nie mam to nie pale ale jak mam to wypale
Paulinessa
Paulinessa
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez albo super lighty albo mentole. a dalej tak popalasz? czy CI jakos minelo? bo ja se obiecuje ze juz nie zapale a siedza znajomi, piwko i musze zapalic. tzn musze nie musze, nie mam to nie pale ale jak mam to wypale

Ja pale nałogowo prawie 3 lata, w ogólnie to 4.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pale nałogowo prawie 3 lata, w ogólnie to 4.

nałogowo tzn cały czas tak jakby? zaczynalas palic do piwa etc a potem juz normalnie palilas? czy nalogowo do alkoholu? boze jestem pijana???
dont0say0anything
dont0say0anything
  7 Iunie 2012

To co, apel do Jaśminki: zanim wyjdziesz z domu przeglądnij się w lustrze! Bo krzywdę sobie robisz

SailorMoon
SailorMoon
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Btw ta torebka do tej i do kontrastowej stylizacji pasuje jak dupa do czekolady

Idę teraz o zakład, że na następnych zakupach nakupi torebek :tak: Masz rację, nosi jedną i tą samą do wszystkiego.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Idę teraz o zakład, że na następnych zakupach nakupi torebek Masz rację, nosi jedną i tą samą do wszystkiego.

Pewnie nie kupi żeby nie wyszło na nasze ;d ale też sądzę że czesto nosi tą samą torebkę, chyba nawet nie zauważyłam żadnej innej w stylizacjach? :wtf:

p.s Macie takich znajomych lub kogos z rodziny co odgapia wszystko od was? :/ bo ja mam i juz mnie to wkuwia
SailorMoon
SailorMoon
  7 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie nie kupi żeby nie wyszło na nasze ;d ale też sądzę że czesto nosi tą samą torebkę, chyba nawet nie zauważyłam żadnej innej w stylizacjach?

Kupi, kupi... jak napisałam, że chodzi po lesie, to teraz po osiedlu się szwęda :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: p.s Macie takich znajomych lub kogos z rodziny co odgapia wszystko od was? :/ bo ja mam i juz mnie to wkuwia

Hmm... chyba nie. Ale czasem się zdarzy, że ktoś ma to samo to mnie to denerwuje. :rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012
SailorMoon
SailorMoon: Kupi, kupi... jak napisałam, że chodzi po lesie, to teraz po osiedlu się szwęda

oplułam piwem monitor!!!!!!!!!!!!!! hahaha

SailorMoon
SailorMoon: Hmm... chyba nie. Ale czasem się zdarzy, że ktoś ma to samo to mnie to denerwuje.

my mamy, bliska rodzina. mówie: piotrek dostanie nową pracę (o którą się starał) to postaramy się o dziecko, dup dwa miesiące ona gada, ze w ciąży. dwa lata mówiłam, że chcę yorka yeb my kupiliśmy yorka w czw. oni w piątek :crylol: ost na spotkaniu rodzinnym mówię że nauczyłam Chanel kiwać tak główką na pytanie czy kocha swojego pana, i że nauczę ją kiwać głową nie na pytanie czy kocha panią. dzisiaj dzwonimy a oni: no X(imię osoby) nauczyła kiwać głową nie na pytanie czy kocha mamusie. :crylol: mówiłam, że nauczylismy kiwac tak ona za dwa dni no my tez ja nauczylismy. omg, mam postawione swieczki w lazience i ogolnie w duzym pokoju, ona nigdy nie miala, byli u nas pierwszy raz za tydzien przychodzimy oni maja w lazience i w salonie, hahaha juz mnie to wkuwia nic nie mozna powiedziec bo zgapiaja :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  7 Iunie 2012

albo kiedys moj powiedzial, ze maja mebloscianke jak dla starej baby to rozebrali mebloscianke na segmenty.. jest to normalne? :ninja:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nauczylam sie palic papierosy. w wieku 21 lat ale pale tylko do piwa. jak na trzezwo zapale to sie zrzygam. przykre.

Ja kiedyś przy piciu piwa wypiliłam z dwa, Jezuuuu na drugi dzień jak mnie głowa napierdzielała, to jest porażka :ninja: Stwierdziłam NIGDY WIĘCEJ. A

Konto usunięte
Konto usunięte: albo kiedys moj powiedzial, ze maja mebloscianke jak dla starej baby to rozebrali mebloscianke na segmenty.. jest to normalne?

Nie jest normalne ;) Się przejmować... swojego pomysłu na życie nie mają i tyle. Jesteście inspiracją :pavarotti:

Mnie jak wkurza jedna ciotka z kuzynką, to po prostu... no każdej strzeliłabym z otwartej, tak dla zdrowotności:martuska:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.