Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 932 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
z nudy sobie przeglądałam.
i ja pie do le!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRZECIEŻ ONA MA TYLE WSPÓLNEGO Z OBEZNANIEM W MODZIE CO JA Z MECHANIKĄ I LAKIERNICTWEM SAMOCHODOWYM ALBO JESZCZE LEPIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czy ona serio mysli ze dobrze wyglada? Wg mnie nie ma wcale gustu i wyczucia zestawienia ubran!
Do 1 w nocy było zajebiście, potem trochę gorzej. A jak u Ciebie?
Oj jest... A na tego Mercedesa strasznie się jara:D
No dokładnie, ale dobrze, że każdy lubi co innego. W przeciwnym razie byłoby nudno.
najlepsza jest niebieska spodnica i czerwone buty, to jest jakis najnowszy trend? moze se w mieszkaniu walne jedna sciane niebieska a druga czerwona a trzecia czarna?
Konto usunięte: Czy ona serio mysli ze dobrze wyglada? Wg mnie nie ma wcale gustu i wyczucia zestawienia ubran!
Ale wiesniara.

styka51: Oj jest... A na tego Mercedesa strasznie się jara:D
No dokładnie, ale dobrze, że każdy lubi co innego. W przeciwnym razie byłoby nudno.
Ja tam samochodami sie za bardzo nie jaram. Dla mnie tylko pilka nozna sie liczy.

Konto usunięte: hahahaha 3 zdjecie mnie rozwalilo.w ogole jakie ona ma potezne uda wieksze od moich chyba
Tez najbardziej to trzecie wysmialem.

Konto usunięte: Czy ona serio mysli ze dobrze wyglada? Wg mnie nie ma wcale gustu i wyczucia zestawienia ubran!
W pierwszym zestawie dałabym inne spodenki.
w 2. inny pasek, bluzkę....
w 3. czarne/szare gładkie spodnie szwedy i byłoby git.
w 4.inne spodenki.
w 5. większą koszulę.
w 6. inna bluzka...zupełnie inna.
w 7. wywalić ten sweter! Dać jakąs obcisłą koszulkę plus żakiet.
w 8. ciemniejsze rajstopy byłoby lepszym wyjściem, albo dłuższe kozaki, albo czółenka.