malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Na każdego kiedyś przychodzi czas, my też byliśmy prawie 3,5 roku razem jak braliśmy ślub, a czy ja wiem czy jest sens hajtać się po 5 latach? Jak chcemy być razem to i tak będziemy.

Wiesz, ale to jest taka magiczna chwila.
Każda kobieta o tym marzy, gdy oczy wszystkich gości skupione są na niej a ona wypowiada magiczne : TAK ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: facet i w wieku 35 lat bedzie dobrym ojcem a ja musze byc gotowa przedewszystkim bo to ja bede siedziec z dzieckiem i sie nim zajmowac w wiekszosci. On MOZE poczekac, ja MUSZE. :D a faceci to o ile nie wiecej, tak 4-5 lat sa cofnieci :D mlode szczyle tylko jedno im w glowie, moj nawet z kolegami sie nie szweda sama musze go wypychac z domu, teraz jego kolega robi impreze w meskim gronie z okazji 10 lat w firmie to osobiscie go zawożę tam i przywiozę do domu ;d nie wyobrazam sobie zasady 'my nie chodzimy osobno na imprezy' jak jedni nasi znajomi, i co kolezanki z pracy robia impreze a ja nie pojde?:D no ale jak ktos jest chorobliwie zazdrosny ze nie pojdzie tylko dlatego zeby partner tez nie mogl wyjsc to juz masakra

Bo w związku najwazniejsze jest to by sobie ufać, bez zaufania nie ma miłości, nie ma nic. Bez zaufania w sumie nie ma związku tak naprawdę ;)
Generalnie to śmieszy mnie chorobliwa zazdrość, zazdrosć jest ok, ale taka w miarę ;) a nie do przesady.
A na dziecko każdy jest kiedy indziej gotowy, ja jestem gotowa już teraz i wiem to ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Roznie bywa. Starsi tez jeszcze lubia sie pobawic, a z wiedza, ze kobiety wola starszych, jest mu o wiele latwiej zbajerowac taka mlodsza. :)

tez racja, zalezy od faceta. a co malo jest takich po 30 na sympatiach fotkach i innych? co chca sie bawic i ruchac i pisza do malolat?
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja też byłam 2 lata z kimś, też planowaliśmy już wszystko ;) także mamy podobnie ;) Teraz od pół roku próbuję się pozbierać - marnie mi idzie.

;*

Rozumiem. Akurat ja po moim nie rozpaczam, bo on nie jest tego warty. Aleeee jest inny chłopak :and:

Sandra
Sandra: Tak, ale ja przerzuciłam się z czerwonych na light z myślą, ze w taki sposób je rzuce, rozumiesz? że rzucę palenie, bo będę paliła słabsze. Ale ja głupia

No ja już ostatnio myślałam nad rzuceniem, co jakiś czas udawało mi się nie palić ze 4 dni :and: i d.upa :and:

LuznyGosc
LuznyGosc: Polecam Allen Carr - Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia. :)

Wyobraź sobie, że czytałam :And: i jakoś nie wiem, nie ruszyło mnie. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: a Ty mialas chyba kogos nie?

2,5 roku. Poł roku temu zerwalam.
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Pewnie. Mam za duzo lat, by nie wiedziec. :)

Młody jesteś, '91 :D Najlepsiejszy rocznik :rock:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: I dlatego nie mam kobiety - wszystkie sa przekonane, ze starszy jest lepszy.

za 9 lat i na Ciebie przyjdzie czas. Chyba ze jak bedziesz miec 25 to zbajerujesz 16stke. ;d
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: I dlatego nie mam kobiety - wszystkie sa przekonane, ze starszy jest lepszy.

E tam, ja byłam z chłopakiem, który jest w moim wieku. A ogólnie teraz jak myślę, to chce chłopaka 1-2 lata starszego :)
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
LuznyGosc

Możesz być wyjątkiem, który zmieni to nastawienie ;) Poza tym możesz znaleźć sobie poukładaną 18/19 ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Wiesz, ale to jest taka magiczna chwila. Każda kobieta o tym marzy, gdy oczy wszystkich gości skupione są na niej a ona wypowiada magiczne : TAK ;)

Każda marzy... Ja bym drugi raz wesela nie robila. Zrobisz swoje to powiesz to samo ;P
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Nie da się ukryć. Ale on chyba w pracoholizm wpada

To dobrze, zarabia na Ciebie :ziober2:

styka51
styka51: Ja powiem tak... jak widzę chłopaków w moim wieku 20/21, to w większości chodzi im o ruchanie panienek, imprezy i zielsko. A jak już chłopak jest studentem, to zazwyczaj do 23/24 roku życia tylko to mu we łbie

Podbijam.
Mój miał 20 i miał w głowie ruchanie, kolegów i zielsko.

LuznyGosc
LuznyGosc: Polecam Allen Carr - Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia. :)

Nie dziękuję :D wolę palić.

LuznyGosc
LuznyGosc: Wlasnie moim najwiekszym problemem jest znalezienie poukladanej kobiety. Smece, ze to ze mna jest cos nie tak, bo mnie zadna nie chce, ale tak naprawde to z nimi jest nie w porzadku, skoro nie potrafia docenic prawdziwego skarbu u faceta - powagi, inteligencji, romantyzmu i wrazliwosci. Zabrzmialem troche nieskromnie, wiem.

Może i zabrzmiało, ale taka prawda. Kobiety są ślepe i prawdziwych skarbów nie widzą, ale za to uwielbiają kochać sku.:cenzura:.ysynów.

LuznyGosc
LuznyGosc: No to nie 9 miesiecy, tylko 15.

Bejbi, Ty jesteś 91, z kwietnia, ja z następnego roku stycznia :ziober3:
od kwietnia do stycznia ile jest? 9 :d

Konto usunięte
Konto usunięte: ;* Rozumiem. Akurat ja po moim nie rozpaczam, bo on nie jest tego warty. Aleeee jest inny chłopak

Ja rozpaczam mimo że warty nie jest.

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja już ostatnio myślałam nad rzuceniem, co jakiś czas udawało mi się nie palić ze 4 dni i d.upa

Ja potrafię nie palić całe 3 dni, potem klapa.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Aleeee jest inny chłopak

Fajny? ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: 2,5 roku. Poł roku temu zerwalam.

ja nie w temacie, dawno mnie tu nie bylo chociaz duzo poczytuje. ;d nie bede pisac ze mi przykro, jak byl glupkiem to niech spada na drzewo znajdziesz se lepszego ;d
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każda marzy... Ja bym drugi raz wesela nie robila. Zrobisz swoje to powiesz to samo ;P

Tak myślisz?
A ja sądzę, że to najpiękniejszy dzień w życiu kobiety.

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie w temacie, dawno mnie tu nie bylo chociaz duzo poczytuje. ;d nie bede pisac ze mi przykro, jak byl glupkiem to niech spada na drzewo znajdziesz se lepszego ;d

No na pewno nie pisz, bo mi w ogóle nie jest przykro :) haaa, a jakże błagał żebym go nie zostawiała. I tak zrobiłam to za późno, ale cóż, błędy się popełnia.

Zresztą, zakochałam się w innym.

styka51
styka51: Fajny? ;)

:zakochany: :Zakochany: :zakochany:
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: To dobrze, zarabia na Ciebie

Na mnie nie....na matkę i brata, kiedyś w przyszłości na dziecko;)

Sandra
Sandra: Podbijam. Mój miał 20 i miał w głowie ruchanie, kolegów i zielsko.

Poza tym, bądźmy szczerzy. Teraz jest moda, na bycie singlem, zaliczanie wszystkiego (czy to chłopak, czy dziewczyna), imprezowanie i bycie tró.
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte:

Kurde...fajne jest to uczucie :tak: Te początki, ta adrenalina, te świeże spotkania... O jaaaaa ^^
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.