malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: No prosze. Gratulacje. :)

dzięki, ale to już dawno było, we wrześniu :> :D teraz za to mielismy 4 lata razem, to juz cos bardziej konkretnego :D:D:D
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Nie wiem czemu, to chyba przez to z jakiej strony się tu pokazujesz, dojrzały

Nie zawsze starszy oznacza dojrzalszy. :)

Sandra
Sandra: Starsi faceci są fajni

I tutaj tez moge zaznaczyc, ze niekoniecznie.
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: dzięki, ale to już dawno było, we wrześniu :> :D teraz za to mielismy 4 lata razem, to juz cos bardziej konkretnego :D:D:D

To w sumie szybko sie zdecydowaliscie na slub.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Nie zawsze starszy oznacza dojrzalszy. :)

Nie zawsze, ale w Twoim przypadku tak jest ;)

LuznyGosc
LuznyGosc: I tutaj tez moge zaznaczyc, ze niekoniecznie.

Ja zawsze twierdziłam, że tak jest.
Wolałabym mieć starszego, kogoś kto przeszedł coś w życiu, ma jakieś pojęcie, niż w moim wieku, czy młodszego ;)

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja jestem 92 i nie mam faceta nawet A co dopiero męża

może 'dorośniesz', ja np nie chcę mieć dzieci do tego wcale nie czuję się dojrzała i chcę poczekać.

Sandra
Sandra: To starszy? Starsi faceci są fajni

Wiem, dlatego mam starszego :D z takimi w swoim wieku nigdy nie mogłam się dogadać, nie wiem czemu :woot: Ale nie tak duzo nawet, 11 lat.
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc:

I generalnie jesteś 9 miesięcy starszy :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nałogowo tzn cały czas tak jakby? zaczynalas palic do piwa etc a potem juz normalnie palilas? czy nalogowo do alkoholu? boze jestem pijana???

Nałogowo, czyli pół paczki średnio dziennie :)

Tak, zaczynałam palić tak od okazji do okazji.
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: może 'dorośniesz', ja np nie chcę mieć dzieci do tego wcale nie czuję się dojrzała i chcę poczekać.

Ja bym chciała mieć dzieci, męża, założyć rodzinę, ale widać nie jest mi to pisane :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiem, dlatego mam starszego :D z takimi w swoim wieku nigdy nie mogłam się dogadać, nie wiem czemu Ale nie tak duzo nawet, 11 lat.

To jest w miarę tak :)
Ja miałam faceta 2 lata w mym wieku i pokazał swoje :ziober2;
Można się domyślić, zresztą nie od dziś wiadomo, że faceci są o 3 lata cofnięci w rozwoju.

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogóle jakaś gruba się wydaje w porownaniu do fotek na fotce

a dla mnie, niestety, po prostu BRZYDKA
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012

Zapaliłabym, a nie mam fajek :ninja:

LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Nie zawsze, ale w Twoim przypadku tak jest ;)

Tak, ja jestem swiadomy, ze wielu moich rowiesnikow ma nie po kolei w glowie. Coz, mam inna osobowosc. Nie mam w glowie wiecznej zabawy, lecz powazne rzeczy.

Sandra
Sandra: Ja zawsze twierdziłam, że tak jest. Wolałabym mieć starszego, kogoś kto przeszedł coś w życiu, ma jakieś pojęcie, niż w moim wieku, czy młodszego ;)

Mhm. Tylko mi sie wydaje, ze taki starszy predzej wykorzysta dziewczyne niz mlodszy.

Sandra
Sandra: I generalnie jesteś 9 miesięcy starszy

Niewiele. :)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Zapaliłabym, a nie mam fajek

Znam ten ból :and: :ziober2:
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: A daleko mieszkacie od siebie?

Na skosa przez pola będzie z 1 km, a drogą z 3 :lol:

LuznyGosc
LuznyGosc: Chyba jakies nollajfy.

Wiesz ja jest;p
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Tak, ja jestem swiadomy, ze wielu moich rowiesnikow ma nie po kolei w glowie. Coz, mam inna osobowosc. Nie mam w glowie wiecznej zabawy, lecz powazne rzeczy.

I to się ceni, zwłaszcza kobiety, które mają też poukładane w głowie to cenią :tak:

LuznyGosc
LuznyGosc: Mhm. Tylko mi sie wydaje, ze taki starszy predzej wykorzysta dziewczyne niz mlodszy.

Chyba jednak nie, młodsi chcą się zabawić, poczuć życia, bzykać każdą, a starsi już się wyszaleli chcą czegoś stałego - takie moje zdanie.

LuznyGosc
LuznyGosc: Niewiele. :)

Niewiele, bo ja ze stycznia jestem :)

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja jestem 92 i nie mam faceta nawet A co dopiero męża

Phi, ja też, nie ma co panikować :ziober2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.