Konto usunięte: Każda kobieta wymaga od partnera bezpieczenstwa - psychicznego, fizycznego i finansowego, dojrzalosci, odpowiedzialnosci. Nie wiem jakie laski szukaja mlodszych facetow ale na pewno nie poszukuja tych cech o ktorych pisalam.
Mysle ze kobitki sie ze mna zgodza i zadna by nie szukala mlodszego faceta. Chyba ze przypadkiem poznaa a koles okazuje sie spoko, ale tak to nie ma szans.
To prawda. Od dawien dawna jest juz przyjete, ze starszy jest bardziej poukladany. I dokladnie tak, jak mowisz - mlodsi sa ze starszymi w zwiazku tylko z przypadku. Ja swoja byla poznalem na imprezie. Myslala, ze jestem starszy, bo wygladam na starszego. Rozmawialem z nia, a pote, gdy sie dowiedziala, ile mam lat, to nie potrafila uwierzyc.
styka51: Fakt, staruch i brzydal jesteś
W koncu ktos sie ze mna zgodzil.
styka51: Jakby serio Ci na jakiejś zależało, to i płacze byś przetrzymał. Ja ze swoim z pól roku temu, może dalej miałąm taki okres, że dosłownie wszystko mnie denerwowało, on mnie wkurzał niemiłosiernie, nie widziałam dla nas przyszłości i w sumie nie widziałam sensu w niczym. Ryczałam, płakałam w poduszkę, z 3 koszule mu tuszem poplamiłam. Ale przetrzymał to, i jest dobrze, napisałabym, że bardzo dobrze, ale nie chce zapeszać.
Na poczatku jest tylko zauroczenie. Nie ma jeszcze tego uczucia , ze zalezy nam na tej osobie. Oczywiscie nie przekreslam czyis szans na samym starcie, bo wiem, ze po jakims czasie wszystko sie zmienia. :)