malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: ahahahha :d i też będzie mu smakować

hmm a powaznie to mi smakują :D zresztą mojego rodzice tak ujowo gotują że on wszystko zje i wszystko jest dla niego dobre, nie ma wysokich wymagan. :-) wielki plus
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Widać nie poznaję takich, to by się nawet zgadzało.

Wcale sie nie dziwie, bo oni sa gleboko pod warstwa tych wszystkich kretynow.

Sandra
Sandra: Ja własnie tez, ale po Tobie tego nie widać

Po jednej wpadce mnie oceniasz? :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Watpie ze laska ktora jest po 30 umawiajac sie z 20 letnim gowniarzem jest powazna. w Twoim mniemaniu jest powazna i wie czego chce. Ale patrzac na sytuacje z innej strony...

Sprostujmy - ja nie mowie o trzydziestolatce. Gora 5 lat starsza. :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Sprostujmy - ja nie mowie o trzydziestolatce. Gora 5 lat starsza. :)

Każda kobieta wymaga od partnera bezpieczenstwa - psychicznego, fizycznego i finansowego, dojrzalosci, odpowiedzialnosci. Nie wiem jakie laski szukaja mlodszych facetow ale na pewno nie poszukuja tych cech o ktorych pisalam.

Mysle ze kobitki sie ze mna zgodza i zadna by nie szukala mlodszego faceta. Chyba ze przypadkiem poznaa a koles okazuje sie spoko, ale tak to nie ma szans.
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Babsy
Babsy: nikt na odpustach i karuzelach nie byl;)?

Ja mam za tydzień odpust w parafii :D Będzie wata cukrowa:zakochany:

LuznyGosc
LuznyGosc: No jak zamaluje twarz, to bedzie o wiele lepiej.

Fakt, staruch i brzydal jesteś :tak:

LuznyGosc
LuznyGosc: No tak, mloda mozna sobie wychowac, ale ja raczej nie mam do tego cierpliwosci. Ta starsza jak mi plakala, to mnie to strasznie denerwowala, a co dopiero, jak ta mlodsza zaczelaby mi sie mazac.

Jakby serio Ci na jakiejś zależało, to i płacze byś przetrzymał. Ja ze swoim z pól roku temu, może dalej miałąm taki okres, że dosłownie wszystko mnie denerwowało, on mnie wkurzał niemiłosiernie, nie widziałam dla nas przyszłości i w sumie nie widziałam sensu w niczym. Ryczałam, płakałam w poduszkę, z 3 koszule mu tuszem poplamiłam. Ale przetrzymał to, i jest dobrze, napisałabym, że bardzo dobrze, ale nie chce zapeszać.
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: Wcale sie nie dziwie, bo oni sa gleboko pod warstwa tych wszystkich kretynow.

Kretynów w koło jest pełno, to mnie w sumie boli.

LuznyGosc
LuznyGosc: Po jednej wpadce mnie oceniasz?

Zartowałam, mi się też wpadki zdarzają i to nawet się nie chwalę jakie :and:
dla mnie raz 2+2*2 to było 8 :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012

oj tam, juto ide na randke :rotdl:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Mnie tu nic nie trzyma, więc jadę.

Gdybym mogła też bym pojechała. Ale wiesz jak jest... Może kiedyś mi się sytuacja zmieni...
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  8 Iunie 2012

Fajnie się gadało ale muszę lecieć ogarnąć siebie i chatę ;d

pooooooooooooooolska gola!!!

kibicujcie ladnie, pa!

Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Gdybym mogła też bym pojechała. Ale wiesz jak jest... Może kiedyś mi się sytuacja zmieni...

rozumiem, ale pracować w Polsce się nie opłaca ;)

Konto usunięte
Konto usunięte:

Ja za Hiszpanią idę :rotfl::bye:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: hmm a powaznie to mi smakują :D zresztą mojego rodzice tak ujowo gotują że on wszystko zje i wszystko jest dla niego dobre, nie ma wysokich wymagan. :-) wielki plus

To dobrze ;) Dużo łatwiej masz. U mojego chłopaka jest podobnie. Jego mama jest raczej "starszej" daty i gotuje strasznie prosto. Poza tym nic nie jest jakoś arcysmaczne. Soł wczoraj dałam mu kotleta ze szpinakiem i surówkę, to zachwycony był:D

Konto usunięte
Konto usunięte: Każda kobieta wymaga od partnera bezpieczenstwa - psychicznego, fizycznego i finansowego, dojrzalosci, odpowiedzialnosci.

Podbijam. A jeszcze jak jest przystojny i chemia działa, to jest cud, miód, malina:tak:
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Każda kobieta wymaga od partnera bezpieczenstwa - psychicznego, fizycznego i finansowego, dojrzalosci, odpowiedzialnosci. Nie wiem jakie laski szukaja mlodszych facetow ale na pewno nie poszukuja tych cech o ktorych pisalam. Mysle ze kobitki sie ze mna zgodza i zadna by nie szukala mlodszego faceta. Chyba ze przypadkiem poznaa a koles okazuje sie spoko, ale tak to nie ma szans.

To prawda. Od dawien dawna jest juz przyjete, ze starszy jest bardziej poukladany. I dokladnie tak, jak mowisz - mlodsi sa ze starszymi w zwiazku tylko z przypadku. Ja swoja byla poznalem na imprezie. Myslala, ze jestem starszy, bo wygladam na starszego. Rozmawialem z nia, a pote, gdy sie dowiedziala, ile mam lat, to nie potrafila uwierzyc.

styka51
styka51: Fakt, staruch i brzydal jesteś

W koncu ktos sie ze mna zgodzil. :ziober2:

styka51
styka51: Jakby serio Ci na jakiejś zależało, to i płacze byś przetrzymał. Ja ze swoim z pól roku temu, może dalej miałąm taki okres, że dosłownie wszystko mnie denerwowało, on mnie wkurzał niemiłosiernie, nie widziałam dla nas przyszłości i w sumie nie widziałam sensu w niczym. Ryczałam, płakałam w poduszkę, z 3 koszule mu tuszem poplamiłam. Ale przetrzymał to, i jest dobrze, napisałabym, że bardzo dobrze, ale nie chce zapeszać.

Na poczatku jest tylko zauroczenie. Nie ma jeszcze tego uczucia , ze zalezy nam na tej osobie. Oczywiscie nie przekreslam czyis szans na samym starcie, bo wiem, ze po jakims czasie wszystko sie zmienia. :)
Adidasowa
Adidasowa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra:

Nie mów do mnie często zbyt
"Wyglądasz dziś jak nikt"
Jakoś nie bawi mnie już wcale
Ten banalny szyld
Ja ci odpowiem szczerze
Uprzejmie wierze, lecz nie w tym rzecz
:nutki:
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tam, juto ide na randke :rotdl:

Fajnie masz :pavarotti:
Ja chciałąbym na Bednarka jechać, spotkać się ze znajomymi z roku i schlać :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: pa!

Pa !

Sandra
Sandra: rozumiem, ale pracować w Polsce się nie opłaca ;)

Zależy w czym pracujesz ;)
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Kretynów w koło jest pełno, to mnie w sumie boli.

Tak, jak ja dostrzegam wokol mnostwo glupich dziewuch. :)

Sandra
Sandra: Zartowałam, mi się też wpadki zdarzają i to nawet się nie chwalę jakie dla mnie raz 2+2*2 to było 8

Hehe. Nie pamietalas, ze najpierw sie mnozy. :) Zdarza sie.

Konto usunięte
Konto usunięte: kibicujcie ladnie, pa!

Dobrych emocji zycze. :)
Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  8 Iunie 2012

Jaranie sie euro i pilka nozna to pedalstwo, jak smiecham z ludzi na fejsie ktorzy nie maja zadnych zainteresowan i sa nudni i przez to musza spamowac jak to czekaja na euro bo kazdy tak robi xD

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.