malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Znam ten ból

Wypaliłam wczoraj ostatnią :and:
jak ja kocham kiedy paczka jest pusta :and:

styka51
styka51: Na skosa przez pola będzie z 1 km, a drogą z 3

To powiem, że w hugo daleko :ziober2:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Starsi faceci są fajni

Nie powiem, że nie :pavarotti:
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Phi, ja też, nie ma co panikować

Ale ja się już czuję staro :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Wypaliłam wczoraj ostatnią jak ja kocham kiedy paczka jest pusta

A palisz nałogowo? :and: nie pal :and: :D
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Nie powiem, że nie

Jak dla mnie to są warci uwagi :napalony:

Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A palisz nałogowo? nie pal :D

Dziennie paczka, tak jakoś.
Od 5 lat niezmiennie :and:
Chociaż kiedyś potrafiłam wypalić 3 czerwone naraz, nie krztusząc się.
Dziś palę tylko light, jak zapalę czerwonego, zaraz kaszlę :and:

Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ale ja się już czuję staro

i co mENSZa się chce mieć? :D

ok pół roku temu zakończyłam swój związek, 2,5 roku razem, a miałam się z nim zaręczać właśnie jakoś maj-czerwiec tego roku :)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Dziennie paczka, tak jakoś. Od 5 lat niezmiennie Chociaż kiedyś potrafiłam wypalić 3 czerwone naraz, nie krztusząc się. Dziś palę tylko light, jak zapalę czerwonego, zaraz kaszlę

Ja też, czerwonych nie mogę. Paląc 10-15 fajek dziennie, to jak miałąm raz czerwone to dziennie wypaliłam ze 4. No ale wiem, że w końcu mogłabym przywyknąć i do nich.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja bym chciała mieć dzieci, męża, założyć rodzinę, ale widać nie jest mi to pisane

Na każdego kiedyś przychodzi czas, my też byliśmy prawie 3,5 roku razem jak braliśmy ślub, a czy ja wiem czy jest sens hajtać się po 5 latach? Jak chcemy być razem to i tak będziemy.

Sandra
Sandra: To jest w miarę tak :) Ja miałam faceta 2 lata w mym wieku i pokazał swoje :ziober2; Można się domyślić, zresztą nie od dziś wiadomo, że faceci są o 3 lata cofnięci w rozwoju.

Ja jeszcze nie tak dawno psioczyłam, że lepiej by było jakbym zaszła bo mój ma już swoj wiek. Ale teraz mysle zupelnie inaczej, facet i w wieku 35 lat bedzie dobrym ojcem a ja musze byc gotowa przedewszystkim bo to ja bede siedziec z dzieckiem i sie nim zajmowac w wiekszosci. On MOZE poczekac, ja MUSZE. :D a faceci to o ile nie wiecej, tak 4-5 lat sa cofnieci :D mlode szczyle tylko jedno im w glowie, moj nawet z kolegami sie nie szweda sama musze go wypychac z domu, teraz jego kolega robi impreze w meskim gronie z okazji 10 lat w firmie to osobiscie go zawożę tam i przywiozę do domu ;d nie wyobrazam sobie zasady 'my nie chodzimy osobno na imprezy' jak jedni nasi znajomi, i co kolezanki z pracy robia impreze a ja nie pojde?:D no ale jak ktos jest chorobliwie zazdrosny ze nie pojdzie tylko dlatego zeby partner tez nie mogl wyjsc to juz masakra
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: To powiem, że w hugo daleko

Nie da się ukryć. Ale on chyba w pracoholizm wpada :ninja:

Sandra
Sandra: Jak dla mnie to są warci uwagi

Ja powiem tak... jak widzę chłopaków w moim wieku 20/21, to w większości chodzi im o ruchanie panienek, imprezy i zielsko. A jak już chłopak jest studentem, to zazwyczaj do 23/24 roku życia tylko to mu we łbie:ninja:
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: i co mENSZa się chce mieć? :D ok pół roku temu zakończyłam swój związek, 2,5 roku razem, a miałam się z nim zaręczać właśnie jakoś maj-czerwiec tego roku :)

Ja też byłam 2 lata z kimś, też planowaliśmy już wszystko ;) także mamy podobnie ;)
Teraz od pół roku próbuję się pozbierać - marnie mi idzie.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja też, czerwonych nie mogę. Paląc 10-15 fajek dziennie, to jak miałąm raz czerwone to dziennie wypaliłam ze 4. No ale wiem, że w końcu mogłabym przywyknąć i do nich.

Tak, ale ja przerzuciłam się z czerwonych na light z myślą, ze w taki sposób je rzuce, rozumiesz? :rotfl:
że rzucę palenie, bo będę paliła słabsze.
Ale ja głupia :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Phi, ja też, nie ma co panikować

a Ty mialas chyba kogos nie?
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Zapaliłabym, a nie mam fajek

Konto usunięte
Konto usunięte: Znam ten ból

Polecam Allen Carr - Latwy Sposob Na Rzucenie Palenia. :)

styka51
styka51: Wiesz ja jest;p

Pewnie. Mam za duzo lat, by nie wiedziec. :)

Sandra
Sandra: I to się ceni, zwłaszcza kobiety, które mają też poukładane w głowie to cenią

Wlasnie moim najwiekszym problemem jest znalezienie poukladanej kobiety. Smece, ze to ze mna jest cos nie tak, bo mnie zadna nie chce, ale tak naprawde to z nimi jest nie w porzadku, skoro nie potrafia docenic prawdziwego skarbu u faceta - powagi, inteligencji, romantyzmu i wrazliwosci. Zabrzmialem troche nieskromnie, wiem.

Sandra
Sandra: Chyba jednak nie, młodsi chcą się zabawić, poczuć życia, bzykać każdą, a starsi już się wyszaleli chcą czegoś stałego - takie moje zdanie.

Roznie bywa. Starsi tez jeszcze lubia sie pobawic, a z wiedza, ze kobiety wola starszych, jest mu o wiele latwiej zbajerowac taka mlodsza. :)

Sandra
Sandra: Niewiele, bo ja ze stycznia jestem :)

No to nie 9 miesiecy, tylko 15.
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ja też byłam 2 lata z kimś, też planowaliśmy już wszystko ;) także mamy podobnie ;) Teraz od pół roku próbuję się pozbierać - marnie mi idzie.

;*

Rozumiem. Akurat ja po moim nie rozpaczam, bo on nie jest tego warty. Aleeee jest inny chłopak :and:

Sandra
Sandra: Tak, ale ja przerzuciłam się z czerwonych na light z myślą, ze w taki sposób je rzuce, rozumiesz? że rzucę palenie, bo będę paliła słabsze. Ale ja głupia

No ja już ostatnio myślałam nad rzuceniem, co jakiś czas udawało mi się nie palić ze 4 dni :and: i d.upa :and:
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012

I dlatego nie mam kobiety - wszystkie sa przekonane, ze starszy jest lepszy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.