Konto usunięte: tez racja, zalezy od faceta. a co malo jest takich po 30 na sympatiach fotkach i innych? co chca sie bawic i ruchac i pisza do malolat?
O tym wlasnie mowie. :) Wiek nie ma najmniejszego znaczenia.
Konto usunięte: Wyobraź sobie, że czytałam i jakoś nie wiem, nie ruszyło mnie.
Hmm, moze sie nie wczulas za bardzo albo nie zrozumialas przekazu. Nie wiem. Wiadomo, kazdemu nie pomoze. Jestes w tych pieciu procentach. :)
styka51: Młody jesteś, '91 :D Najlepsiejszy rocznik
A czuje sie tak staro.
Tutaj ogolnie sporo ludzi z rocznika 91 albo cos obok.
Konto usunięte: za 9 lat i na Ciebie przyjdzie czas. Chyba ze jak bedziesz miec 25 to zbajerujesz 16stke. ;d
Tylko ze ja akurat wole starsze. :)
Konto usunięte: E tam, ja byłam z chłopakiem, który jest w moim wieku. A ogólnie teraz jak myślę, to chce chłopaka 1-2 lata starszego :)
No i co? Jednak okazal sie nieodpowiedni?
styka51: Możesz być wyjątkiem, który zmieni to nastawienie ;) Poza tym możesz znaleźć sobie poukładaną 18/19 ;)
Juz dla jednej bylem tym wyjatkiem. Od tamtej pory uwaza, ze mlodsi sa o wiele fajniejsi i jej nastepnym chlopakiem rowniez jest mlodszy.
Ciezko o poukladana nastke. :)
Sandra: Może i zabrzmiało, ale taka prawda. Kobiety są ślepe i prawdziwych skarbów nie widzą, ale za to uwielbiają kochać sku..ysynów.
Albo lubia byc ranione, albo mysla, ze to umacnia ich pozycje w spoleczenstwie, wsrod znajomych. Przyjdzie pora, ze beda potrzebowaly tych porzadnych, a Ci pokaza im srodkowy palec. :)
Sandra: Bejbi, Ty jesteś 91, z kwietnia, ja z następnego roku stycznia :ziober3:
od kwietnia do stycznia ile jest? 9 :d
Kuzwa, ja policzylem rok wstecz, czyli jakbys byla starsza.