malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
LuznyGosc
LuznyGosc
  8 Iunie 2012

Ide na obiad i przygotowac sie do meczu. Poki co milego. :bye: :)

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
LuznyGosc
LuznyGosc: W koncu ktos sie ze mna zgodzil.

A strzelisz sobie baranka w celu ogarnięcia się? :D

LuznyGosc
LuznyGosc: Nie ma jeszcze tego uczucia , ze zalezy nam na tej osobie. Oczywiscie nie przekreslam czyis szans na samym starcie, bo wiem, ze po jakims czasie wszystko sie zmienia. :)

Więc właśnie.

Swoja droga nie rozumiem chłopaków, którzy CHCĄ znaleźć dziewczynę (porządną, poukładaną, z małym przebiegiem) i szukają jej na imprezie! No to jest szczyt szczytów normalnie. Nie, żeby na imprezie nie było takich dziewczyn, ale bądźmy szczerzy...
Sandra
Reputacja: -287 | BluzgometrTM: 305
Sandra
  8 Iunie 2012

To ja Wam coś opowiem.

Generalnie znam faceta 5 lat, jesteśmy bliskimi znajomymi. On jest najlepszym kumplem mojego wujka, z którym jestem na "TY", ciągle razem jeździmy na discoteki, tańczymy jak leci disco polo. Razem się dobrze czujemy, rozmawiamy. Michał jak jest trzeźwy jest nieśmiały, znowu jak podbity wiele potrafi powiedzieć.
Raz pojechaliśmy na dyscotekę, on był podpity. Zaczęliśmy tańczyć, zaczął mówić, że mu na mnie zależy, że mnie kocha, że tylko ze mną się tak dobrze dogaduje. Na drugi dzień okazało sie, że nic nie pamięta, napisał mi sms, że bardzo mnie lubi, ale nie wie skąd mu się wzięło, że mnie kocha. Stwierdziłam, że będę się zachowywać naturalnie. Poszłam do wujka na grilla, wchodzę a on do mnie: nie wiedziałem, że będziesz najdroższa. Trzeźwy ciągle do mnie zagadywał, a ja go olewałam, potem się wkurzył : Ciągle mnie olewasz :zonk: Potem tak jakby znowu lekka olewka. Ostatnio byliśmy na imprezie razem, ja tańczyłam z jego kumplem, ciagle się patrzył. Daje mu zapalniczkę, nie wziął, ja mu "chciałam być fajna" na to on" Ty i bez tego fajna jesteś" :zonk: Wczoraj z głupot napisałam czy idzie na piwo, przyszedł, w deszcz. Siedzieliśmy, rozmawialiśmy, pijany był, lekko mi dogadywał, ja udawałam, że się gniewam. Nie wiem co robić, wiele spraw nas łączy, a czasem go nie rozumiem.

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mów do mnie często zbyt "Wyglądasz dziś jak nikt" Jakoś nie bawi mnie już wcale Ten banalny szyld Ja ci odpowiem szczerze Uprzejmie wierze, lecz nie w tym rzecz

:zakochany: Oh oh :*

styka51
styka51: Zależy w czym pracujesz ;)

Też racja :)

LuznyGosc
LuznyGosc: Tak, jak ja dostrzegam wokol mnostwo glupich dziewuch. :)

Ja głupich facetów.

LuznyGosc
LuznyGosc: Hehe. Nie pamietalas, ze najpierw sie mnozy. :) Zdarza sie.

No właśnie, wpadka straszna :and:

Prawdziwy facet to taki, który do związku wsadza trochę więcej niż tylko penisa. :fakju:

styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Nie wiem co robić, wiele spraw nas łączy, a czasem go nie rozumiem.

Trzeba pogadać po ludzku, szczerze i na trzeźwo. Bo w takie podchody, to do usranej śmierci można się bawić :tak:
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Trzeba pogadać po ludzku, szczerze i na trzeźwo. Bo w takie podchody, to do usranej śmierci można się bawić

Tylko z nim nie pogadam po ludzku, bo unika wzroku, wstydzi się. Daj spokój :and:

Babsy
Babsy
  8 Iunie 2012
styka51
styka51:

ale z okazji Bozego Ciala nie ma straganow i karuzel;)?

mi sie tak strasznie wczoraj chcialo piwa:C ale opchnelam przynajmniej dwa lody-swiderki;)
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Nie wiem co robić, wiele spraw nas łączy, a czasem go nie rozumiem

A podstawowa sprawa - czujesz coś do niego?
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Trzeba pogadać po ludzku, szczerze i na trzeźwo. Bo w takie podchody, to do usranej śmierci można się bawić

No ja się tam obecnie bawię :rotfl:
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A podstawowa sprawa - czujesz coś do niego?

No właśnie aż za dużo.
Ma 24 lata. Brunet.

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Ma 24 lata. Brunet.

po co piszesz o nas na forum?
Sandra
Sandra
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po co piszesz o nas na forum?

Marcin, już Ci dziś pisałam - lecz się.

Pszystojniaczek695
Pszystojniaczek695
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Marcin, już Ci dziś pisałam - lecz się.

nigdy nie dam ci spokoju..
styka51
styka51
  8 Iunie 2012
Sandra
Sandra: Tylko z nim nie pogadam po ludzku, bo unika wzroku, wstydzi się. Daj spokój

Olać dziada, albo wymusić na nim NORMALNĄ rozmowe.

Konto usunięte
Konto usunięte: No ja się tam obecnie bawię

No wiesz... tylko, że Tobie to probably pasuje i masz jakiś pomysł na to. A kolezanka, jest w ciemnej dupie;p

Babsy
Babsy: ale z okazji Bozego Ciala nie ma straganow i karuzel;)? mi sie tak strasznie wczoraj chcialo piwa:C ale opchnelam przynajmniej dwa lody-swiderki;)

Nieeee... u mnie nie ma czegoś takiego. Ja wczoraj piłam to:

i 1 kieliszek wódki, bo imieniny tatusia byly :D
A wrzuć jakiś swój outfit temat niżej, coooo? :D
Paulinessa
Paulinessa
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: po co piszesz o nas na forum?

Zdradzasz mnie?

Sandra
Sandra: No właśnie aż za dużo. Ma 24 lata. Brunet.

:D
No on na pewno coś do Cb czuje. Pijany człowiek, trzeźwe myśli. A faceci są dziwni z wyrażaniem swoich uczuć.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.