malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
styka51
styka51: Ja kiedyś przy piciu piwa wypiliłam z dwa, Jezuuuu na drugi dzień jak mnie głowa napierdzielała, to jest porażka Stwierdziłam NIGDY WIĘCEJ. A

ja tez mam zawsze wiekszego kaca... :/

styka51
styka51: Nie jest normalne ;) Się przejmować... swojego pomysłu na życie nie mają i tyle. Jesteście inspiracją

tak mnie to juz wkurza, masakra. ;/

styka51
styka51: Mnie jak wkurza jedna ciotka z kuzynką, to po prostu... no każdej strzeliłabym z otwartej, tak dla zdrowotności

czemu?
madzia2143
madzia2143
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: nauczylam sie palic papierosy. w wieku 21 lat ale pale tylko do piwa. jak na trzezwo zapale to sie zrzygam. przykre.

też tak miałam na początku, póżniej paliłam codziennie, aktualnie staram się ograniczać ale sesja mnie wykańcza :ninja: i znowu wracam do starych nawyków.
KamilGie
Reputacja: -37 | BluzgometrTM: 210
KamilGie
  8 Iunie 2012

Też chce rzucic, ale przez niektórych nie moge :nie:

Jak? Bez zmian! Czas twardo do przodu a ja dalej ten sam :rock:

mmaryja
mmaryja
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aktualnie staram się ograniczać ale sesja mnie wykańcza

daj spokój! 12 mam choroby wewnętrzne, 20 zakaźne i dopiero 28 neuro:and:
na drugim wydziale 12, 14, 18 i 19:and:
do tego wykańczanie mieszkania, ślub, tragedia.
madzia2143
madzia2143
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: daj spokój! 12 mam choroby wewnętrzne, 20 zakaźne i dopiero 28 neuro na drugim wydziale 12, 14, 18 i 19 do tego wykańczanie mieszkania, ślub, tragedia.

aa ja już mam jeden egzamin w dupkę - z farmy, a tyle się na to ujstwo uczyłam. aż idę sobie zakurzyć :ninja: a potem do książek.
Ty to już w ogóle masz nawał, ale wydajesz się ogarniętą osobą więc spoko :mrgreen: aaa, luknij tylko na zdrowie - dałam posta z zapytaniem, ale z odpowiedziami średnio, Ty się znasz na zdrowym żywieniu więc może mi pomożesz :mrgreen:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012

Potrzebuje so dope!!!

Wykupiłam sobie pakiet u kosmetyczki i mam do wyboru rozne zabiegi na twarz, tzn to jest jeden dzien w spa wiec to jeden zabieg.
Zabieg na twarz do wyboru – peeling kawitacyjny, mikrodermabrazja diamentowa, sonoforeza, kwasy owocowe, masaż twarzy, szyi i dekoltu, zabieg z płatem kolagenowym lub diamentowy lift i inne – oczyszczenie i wygładzenie cery

Mam skórę mieszaną, bez większych wyprysków ale mam dosyć dużo zaskórników (nie widocznych oprócz nosa). Skóra nawet gładka, ale mysle nad mikrodermabrazja. HELP oczekuje wygładzenia, oczyszczenia skóry.

mmaryja
mmaryja
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: aa ja już mam jeden egzamin w dupkę - z farmy, a tyle się na to ujstwo uczyłam. aż idę sobie zakurzyć a potem do książek.

ja miałam jeden odpuścić, ale jednak się wzięłam i nauczyłam się wszystkich slajdów:zabawa: więc może ta 3 wejdzie

Konto usunięte
Konto usunięte: luknij tylko na zdrowie - dałam posta z zapytaniem, ale z odpowiedziami średnio, Ty się znasz na zdrowym żywieniu więc może mi pomożesz

szczerze ci powiem, że jak mam ochotę na coś słodkiego to to robię, nie kupuję absolutnie nic.
teraz lato to np. lody byłyby w porządku, jakieś ciasta, ciastka, gorzka czekolada etc
SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Potrzebuje so dope!!!

słucham :D
SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Wykupiłam sobie pakiet u kosmetyczki i mam do wyboru rozne zabiegi na twarz, tzn to jest jeden dzien w spa wiec to jeden zabieg. Zabieg na twarz do wyboru – peeling kawitacyjny, mikrodermabrazja diamentowa, sonoforeza, kwasy owocowe, masaż twarzy, szyi i dekoltu, zabieg z płatem kolagenowym lub diamentowy lift i inne – oczyszczenie i wygładzenie cery Mam skórę mieszaną, bez większych wyprysków ale mam dosyć dużo zaskórników (nie widocznych oprócz nosa). Skóra nawet gładka, ale mysle nad mikrodermabrazja. HELP oczekuje wygładzenia, oczyszczenia skóry.

Ile z tego możesz wybrać ?
pamiętam jak pisałaś, że kiedyś miałaś robiony peeling kawitacyjny i Ci zj^^^$ więc odrzuć od razu peeling kawitacyjny.
Po kwasach i po mikro może Cie ewentualnie troche wywalić.
SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam skórę mieszaną, bez większych wyprysków ale mam dosyć dużo zaskórników (nie widocznych oprócz nosa). Skóra nawet gładka, ale mysle nad mikrodermabrazja. HELP oczekuje wygładzenia, oczyszczenia skóry.

Mikro i kwasy owocowe są najbardziej dobrym wyborem.
Lecz kwasy są lepsze na dość duże blizny, i w ogólnie jak chcesz chce rozjaśnić twarz.
Diamentowy lifting ... - a to bardzo nazwa chwytliwa bym musiala przeczytać o co chodzi...
SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam skórę mieszaną, bez większych wyprysków ale mam dosyć dużo zaskórników (nie widocznych oprócz nosa). Skóra nawet gładka, ale mysle nad mikrodermabrazja. HELP oczekuje wygładzenia, oczyszczenia skóry.

powiem Ci tak, że najlepszy wybór z tego wszystkie będzie mikrodermabrazja połączony z płatem kolagenowym.

sonoforeza - jeżeli wcześniej po peelingu kawitacyjnym coś miałaś nie tak - chyba Ci wzmożyło protukcje sebum o ile dobrze pamietam to sonoforeza może się czasami źle skończyć bo tutaj też działają fale ultradzwiękowe. A przy wtłaczaniu to można jeszcze większych jaj narobić.

A mikro to tam działa tylko pompa ssąca i nic Ci nie zrobi oprócz wyczyści twarz. Jak salon jest czysty to o dezynfekcje nie powinnaś sie bać. A płat kolagenowy Ci nawilży twarz po tym zdzieraniu ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile z tego możesz wybrać ? pamiętam jak pisałaś, że kiedyś miałaś robiony peeling kawitacyjny i Ci zj^^^$ więc odrzuć od razu peeling kawitacyjny. Po kwasach i po mikro może Cie ewentualnie troche wywalić.

Jeden bo w pakiecie jest masaż 30 min, parafina na dlonie, manicure z malowaniem i zabieg na twarz i cos tam jeszcze relaksującego, nie pamietam.

Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam jak pisałaś, że kiedyś miałaś robiony peeling kawitacyjny i Ci zj^^^$ więc odrzuć od razu peeling kawitacyjny.

To jest to z ultradziekami czy czyms tam? To racja, odpada.

Konto usunięte
Konto usunięte: Mikro i kwasy owocowe są najbardziej dobrym wyborem. Lecz kwasy są lepsze na dość duże blizny, i w ogólnie jak chcesz chce rozjaśnić twarz. Diamentowy lifting ... - a to bardzo nazwa chwytliwa bym musiala przeczytać o co chodzi...

A gdzies czytalam ze kwasy jednorazowo nie dadza duzych efektow. Co myslisz?
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  8 Iunie 2012

to płat sobie dokupie osobno. albo algi, bardzo je lubie!

SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: A gdzies czytalam ze kwasy jednorazowo nie dadza duzych efektow. Co myslisz?

ja miałam kwasy robione raz ... i dało fajny efekt. Miałam wtedy dość koszmarną cere ... i mi kwasy własnie wysuszyły i te strupki wszystko schodziło ładnie. Nie grzebałam to i blizn nie mam.
SoDope
SoDope
  8 Iunie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: to płat sobie dokupie osobno. albo algi, bardzo je lubie!

płacik po mikro jest fajną opcją bo on ochłodzi trochę tą twarz - po kwasach zresztą też.

problem w tym jakie tam te kwasy serwują bo są różne % i różne firmy. z Clareny są gitus majonez. z Ziaji PRO, Bielendy czy Chantarelle to ja nie wiem jak to działa.

Miałam na swojej twarzy pirogronowy 25 % i stosuje się go aby na minute.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.